Itthon százezrek nézik a Star Wars-sorozatot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem valamelyik részét a sorozatnak. Nem volt rossz, de azóta nem éreztem késztetést, hogy esetleg a többi részét is megnézzem.
Mondjuk, ha nagyon ráérnék, akkor lehet, hogy megejteném, így viszont marad a Lost és a Battlestar Galactica. <#idiota>#idiota>
Mondjuk, ha nagyon ráérnék, akkor lehet, hogy megejteném, így viszont marad a Lost és a Battlestar Galactica. <#idiota>#idiota>
https://twitter.com/foodlfg
Úgy néz ki, hogy ez tényleg emberfüggõ. Szerintem sem volt rossz a pilot rész. Az ismerõseim akikkel megnézettem mind azt mondták, hogy egyszer élvezhetõs darab. És õk mellesleg nem is SW fanok és még nekik is tetszett.
DBZ is My Favourite
Nem volt annyira rossz a film, mint amilyen sok rossz kritikát kapott. Ma kezdtem bele és már csak 10 perc van hátra. Simán nézhetõ és szórakoztató. Bár moziban biztos nem néztem volna meg. Most már a sorozatra is kíváncsi vagyok.
Hát én azt mondom, hogy csak olyan epizód van, ami jobb mint a moziverzió. A sorozatban magában én is nagyon kellemesen csalódtam (mivel a mozi verzió elég lesújtó volt). Most már Ahsokát is kifejezetten kedvelem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mint eddig mindenhova, ide is csak annyit írok, hogy ez a sorozat egyszerûen fenomenális! Kortól függetlenül ajánlható bárkinek. Rengeteg bölcsességet eresztenek el benne amik miatt különösen megfogott.
DBZ is My Favourite
kellemes csalódás "volt" a sorozat. és bizony volt pár összefüggõ epizód, ami jobb, mint a moziverzió 😊