2009: Az év nagy durranásai
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig az is jó lett, csak sok lett a vontatott rész benne, de elég durvára lett megcsinálva(sztem már túl durvára is) :D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy a G.I Joe eredetileg rajzfilm volt, ill. játékfigura. Csak azt nem tudom, melyik volt elõbb.
szerintem már a rocky folytatása is erõltetett volt az "új" rambot nem láttam de sztem az sem lett akkora durranás
majd szilveszterkor lesznek nagy dorrungatások
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Remélem, azért Rambo VI és Rambo VII nem lesz. Nem jó nyújtani az ilyet, mint a rétestésztát. Még lerontja a meglévõk image-ét.
De szinte mindnek van külön topicja!
huu látom te érdekes kategória vagy :)
válasz #2-re: nem arról kell irni amit felsoroltam, hanem minden ami 2009-ben jön de ezt le is irtam! azok csak ízelítõk az idei évbõl....
válasz #2-re: nem arról kell irni amit felsoroltam, hanem minden ami 2009-ben jön de ezt le is irtam! azok csak ízelítõk az idei évbõl....
Háát majd év végén eldõl!
Ha ez volt a legnagyobb akkor igen :D
Ha ez volt a legnagyobb akkor igen :D
-Halálos iram (Fast and Furious) - ovisoknak való dvdszennyezés
-X-Men Origins: Wolverine - talán, de szvsz. ezt is elkúrják
-Terminátor 4 - Megváltás (Terminator Salvation) - naneeee
-Transformers 2 - A bukottak bosszúja (Revenge of the Fallen) - ez már inkább bölcsis szint
-Harry Potter és a Félvér herceg - sosem bírtam õkelmét, 1xnézhetõ azé lesz talán
-G.I. Joe: Rise of the Cobra - hee, emmiaszar?!?!??!?!?
-Rambo V - nem kék erõltetni, de megnézzük!
-X-Men Origins: Wolverine - talán, de szvsz. ezt is elkúrják
-Terminátor 4 - Megváltás (Terminator Salvation) - naneeee
-Transformers 2 - A bukottak bosszúja (Revenge of the Fallen) - ez már inkább bölcsis szint
-Harry Potter és a Félvér herceg - sosem bírtam õkelmét, 1xnézhetõ azé lesz talán
-G.I. Joe: Rise of the Cobra - hee, emmiaszar?!?!??!?!?
-Rambo V - nem kék erõltetni, de megnézzük!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
apám fingott most egyet, ez annak számít?
Neharagudj,de nem sok értelme van szerintem ennek mert mind amiket itt felsorolsz szinte mindegyiknek van külön topic-ja.
2009 is nagyszerû filmeket tartogat számunkra! A topicban megírhatjátok a véleményeteket az általatok várt film(ek)rõl, esetleg új híreket, vagy információkat, trailereket!szóval jöhet minden ami 2009-ben jön....
Egy pár nagy durranás az évbõl:
-Halálos iram (Fast and Furious)
-X-Men Origins: Wolverine
-Terminátor 4 - Megváltás (Terminator Salvation)
-Transformers 2 - A bukottak bosszúja (Revenge of the Fallen)
-Harry Potter és a Félvér herceg
-G.I. Joe: Rise of the Cobra
-Rambo V
...persze ezek mellett még számtalan jó film fogja leejteni az állunkat, ezeket csak a hírük és elõzetesük alapján írtam :)
Egy pár nagy durranás az évbõl:
-Halálos iram (Fast and Furious)
-X-Men Origins: Wolverine
-Terminátor 4 - Megváltás (Terminator Salvation)
-Transformers 2 - A bukottak bosszúja (Revenge of the Fallen)
-Harry Potter és a Félvér herceg
-G.I. Joe: Rise of the Cobra
-Rambo V
...persze ezek mellett még számtalan jó film fogja leejteni az állunkat, ezeket csak a hírük és elõzetesük alapján írtam :)
← ElőzőOldal 3 / 3