2009: Az év nagy durranásai

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
jah és hát a DB:Evolution :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tommygear
crank 2
tugyiti
Riley Steele Perfect Pet DP
desigo
UP komoly lesz...
Tyler1
pedig az is jó lett, csak sok lett a vontatott rész benne, de elég durvára lett megcsinálva(sztem már túl durvára is) :D

Amúgy a G.I Joe eredetileg rajzfilm volt, ill. játékfigura. Csak azt nem tudom, melyik volt elõbb.
Palinko
szerintem már a rocky folytatása is erõltetett volt az "új" rambot nem láttam de sztem az sem lett akkora durranás
Benny04

NEOreg3
majd szilveszterkor lesznek nagy dorrungatások

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Remélem, azért Rambo VI és Rambo VII nem lesz. Nem jó nyújtani az ilyet, mint a rétestésztát. Még lerontja a meglévõk image-ét.
Palinko
most nemtom miért nem fért be ide?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1221328547
De szinte mindnek van külön topicja!
Tyler1
huu látom te érdekes kategória vagy :)

válasz #2-re: nem arról kell irni amit felsoroltam, hanem minden ami 2009-ben jön de ezt le is irtam! azok csak ízelítõk az idei évbõl....

Háát majd év végén eldõl!
Ha ez volt a legnagyobb akkor igen :D
Sir Quno Jedi
-Halálos iram (Fast and Furious) - ovisoknak való dvdszennyezés
-X-Men Origins: Wolverine - talán, de szvsz. ezt is elkúrják
-Terminátor 4 - Megváltás (Terminator Salvation) - naneeee
-Transformers 2 - A bukottak bosszúja (Revenge of the Fallen) - ez már inkább bölcsis szint
-Harry Potter és a Félvér herceg - sosem bírtam õkelmét, 1xnézhetõ azé lesz talán
-G.I. Joe: Rise of the Cobra - hee, emmiaszar?!?!??!?!?
-Rambo V - nem kék erõltetni, de megnézzük!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

apám fingott most egyet, ez annak számít?
Neharagudj,de nem sok értelme van szerintem ennek mert mind amiket itt felsorolsz szinte mindegyiknek van külön topic-ja.
Tyler1
2009 is nagyszerû filmeket tartogat számunkra! A topicban megírhatjátok a véleményeteket az általatok várt film(ek)rõl, esetleg új híreket, vagy információkat, trailereket!szóval jöhet minden ami 2009-ben jön....

Egy pár nagy durranás az évbõl:
-Halálos iram (Fast and Furious)
-X-Men Origins: Wolverine
-Terminátor 4 - Megváltás (Terminator Salvation)
-Transformers 2 - A bukottak bosszúja (Revenge of the Fallen)
-Harry Potter és a Félvér herceg
-G.I. Joe: Rise of the Cobra
-Rambo V

...persze ezek mellett még számtalan jó film fogja leejteni az állunkat, ezeket csak a hírük és elõzetesük alapján írtam :)

← ElőzőOldal 3 / 3