Csak DVD-n a Füstölgő ászok 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem volt rossz az elsõ rész.
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
Nekem az elsõ rész tetszett. Ez is lehetne jó, de a forgalmazó nem vette komolyan ezt a filmet. Legalábbis a rendezõ kiléte vagyis P.J. Pesce személye errõl tanuskodik. A forgatókönyvíró se tett még le semmit az asztalra. Szóval én kihagyom ezt a filmet. Bár Vinnie Jones és Tom Berenger neve elég jól hangzik, de ez se menti meg szerintem a filmet.
"Ray Liotta, Andy Garcia, Ryan Reynolds és Ben Affleck tuti kimaradnak az elõzményeket bemutató alkotásból, helyükre érkezik viszont Tom Berenger, David Richmond-Peck, Sofia Vergara, Michael Parks, Merwin Mondesir és Tommy Flanagan. Friss szerzeménynek számít Vinnie Jones, aki egy McTeague nevezetû bérgyilkost alakíthat. Martha Higareda, az utca királyai egyik szereplõje is leszerzõdött a folytatáshoz."
Ilyen apróságokra nem ártana ügyelni... ha folytatás, akkor valóban érthetõ Ben Affleck, Raynold és Liotta távolmaradása, ha elõzmény, akkor nyugodtan mehetnének bele õk is, szerintem az elsõ részt sem a nagy kaszálás miatt vállalták, arról nem is beszélve hogy pl. Ben Affleck-nek csak nyúlfarknyi szerepe volt.
Ilyen apróságokra nem ártana ügyelni... ha folytatás, akkor valóban érthetõ Ben Affleck, Raynold és Liotta távolmaradása, ha elõzmény, akkor nyugodtan mehetnének bele õk is, szerintem az elsõ részt sem a nagy kaszálás miatt vállalták, arról nem is beszélve hogy pl. Ben Affleck-nek csak nyúlfarknyi szerepe volt.
Ha valóban folytatás és nem elõzmény a sztori, akkor Affleck nehezen tért volna vissza a történetbe. Legalábbis megfelelõ csavar nélkül..
az elsõ tûrhetõ volt, azért ezt is meg fogom nézni.
Az elsõ sem tetszett, ez sem érdekel.