18
Flash Themes SE
-
ches #18 ha T-mobile os voltál hogy tudtad ezeket megcsinálni? Énis az vagyok és nemtok flash témákat feltenni meg semmit, tiszta sz*r ! lécci segítsen valaki mert tök unalmas a mostani menüje :/ -
#17 írd meg pü-be az MSN-ed...am. én a W200i-t szeretném csak nem merem elkezdeni segítség nélkül :S -
#16 Nekem 3 napos volt a W580-am akkor lejárt róla a csere gari... mivel T-Mobile -os flash levolt tiltva egy az egybe rá az eredeti Sony Softver... egy kis Hangszoftver és kegyetlenül odadob a teló... :D igaz ezt még augusztusba csináltam... bár volt tapasztalatom mer elötte volt illetve még mindig van K750 -em W800 -as szoftverrel öhm azis kegyetlen... :D most W595 -öm van aminek még nemtudom hogykell belenyulni a szoftverébe ez a db3150 hát ... semmivel se ment... mindegy röviden azt akartam irni nem egy nagy cucc a gari a telóval 90% semmi baj nemlessz...amennyi jó dolgot lehet csinálni egy telóval megéri a gari vesztést... és eggyáltalán nem nehéz akár szoftvert cserélni énis igyvoltam hogy nem tudom hogy kell nem tudom hogykell aztán nagyon könnyű.. és ha esetleg teljesen elrontanád... letöltöd a SEUS-t és azzal frissited a teló szoftverét és akkor minden rendben mert az felrakja a rendes szoftot.... na mindegy ha érdekel a dolog bővebben msn-en... :D sztem a tiedből is lehetne egy jó ki W660 vagy hasonlót csinálni... ;) -
#15 nem akarom elveszíteni a garanciát....de mintha láthattad vonla írtam is.....hogy nem válalom a garancia vesztést -
#14 ha belepiszkálsz a telefonba, akkor a 2éves gyári garinak búcsút mondhatsz és ahogy látom nem értesz hozzá, szóval nem ajánlom, hogy turkálj a telefon belső rendszerébe...
csak jó tanács, de a te telefonod, azt csinálsz vele amit akarsz -
#13 nem fogom eladni :)
Miből gondolod? :D -
#12 ezért kell venni nokiát :D
-
#11 mire lejar a garanciad mar meg sem lesz a telefonod ezt garantalom (reg eladod) :D -
#10 Az alap téma nem flash menüs. -
#9 akkor semmi értelme tulajdonképpen...mert én most vettem a V640i-met és egy alap Vodaofons téma van benne ami flash menüs,gondoltam hogy akkor támogatja :S -
#8 nem...
-
#7 elveszted
-
#6 jah am. könnyebben nem lehet megoldani? :D -
#5 de nem veszítem el a garanciát ugye? -
#4 a vodás szofton is megy
a flash téma két fájlból áll
egy swfből és egy thm-ből
a thm maga a téma
az swf pedig a "menü" része, ahol az ikonok vannak (neked gondolom ez a lényeg)
ha a csak thm-et teszed a telóra, akkor nem lesz flash menüd, mivel a téma nem találja az swf-et (kb mint egy parancsikonnál. a téma a parancsikon, ami az swf fájra mutat)
az swf-t fel kell tölteneda telefon FS-ébe (van rá több progi is)
a legnagyobb SE tuningos honlapot tudom ajánlani:
Topse.ru
(regelni kell majd)
Itt szinte minden SE flash menü fent van.
Igaz, hogy ruszki, de a gugli translate perfektül le tudja fordítan ;) -
#3 :DDD -
#2 am. nem értem.van kettő vagy 1 sfw kiterjesztés és 1 thm kiterjesztés,ha a thm-et teszem be nem müködik :S -
#1 Sziasztok.Érdekelne hogy flash témát hogyan tudok tenni Sony Ericssonra és hogy a V640i támogatja-e a flash menüt ha vodafonos szoft.van rajta.ah sé hol találok letölthető flash menüket?
Előre is köszönöm a választ :)