Az emberek jórészénél a keresztnév a jelszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pinkódok
Ezek télleg elég nyomi jelszavak, de lassan én is kezdem elveszteni a fonalat, a kibaszott jelszavak és pinódok tengerében, és a legegyszerûbb megoldást választom, bár tudom, hogy nem biztonságos.
Sajnos az emberek még nem úgy fogják fel a netet, hogy ott lehet egy icike-picike magánszférájuk.
Nem tekintik tulajdonnak...nem is értik igazán és azért adnak ilyen ididóta jelszavakat..
Mikor egy kettõnek mesélm, hogy minimum 2 kisbetû, két nagybetû és két szám kombinációja kell akkor csak néznek, hogy miért...
Egyébként azt sem értik, hogy mi az "feltörni" ..
A gép felépítését sem fogják fel sokan...általában egy lakáshoz szoktam hasonlítani a gépet és ezzel a módszerrel már kezdik sejteni...persze a "biztonság" jelentését is...
A linkekre való össze-vissza kattintgatás megint egy más tészta....Ezt szoktam úgy jellemezni, hogy szokott-e olyat csinálni, hogy aki a lakása elõtt elmegy arra kattint és meghívja A LAKÁSÁBA, SÕTT A KULCSOT IS ODAADJA NEKIK ÉS KÖZBEN A LAKÁST A VENDÉGRE HAGYVA ELMEGY BEVÁSÁROLNI...
Nem tekintik tulajdonnak...nem is értik igazán és azért adnak ilyen ididóta jelszavakat..
Mikor egy kettõnek mesélm, hogy minimum 2 kisbetû, két nagybetû és két szám kombinációja kell akkor csak néznek, hogy miért...
Egyébként azt sem értik, hogy mi az "feltörni" ..
A gép felépítését sem fogják fel sokan...általában egy lakáshoz szoktam hasonlítani a gépet és ezzel a módszerrel már kezdik sejteni...persze a "biztonság" jelentését is...
A linkekre való össze-vissza kattintgatás megint egy más tészta....Ezt szoktam úgy jellemezni, hogy szokott-e olyat csinálni, hogy aki a lakása elõtt elmegy arra kattint és meghívja A LAKÁSÁBA, SÕTT A KULCSOT IS ODAADJA NEKIK ÉS KÖZBEN A LAKÁST A VENDÉGRE HAGYVA ELMEGY BEVÁSÁROLNI...
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
ilyen idióta jelszavakat minek ellopni?
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"