18
-
ricsa008 #18 ebben teljesen egyetértek :( -
mester1987 #17 jöhetne egy szinkron a B13: Ultimátumhoz,már lassan 2 éves -
winnie #16 nincs padlógáz 2.
illetve, hisz forgattak egy autós filmet, még a padlógáz előtt, csak az rtl filmesei adtak egy ilyen címet, hátha valakit megszívathatnak. de akkor armageddon 2 is van. -
tboy01 #15 Van padlógáz 2, csak semmi köze az első részhez. -
winnie #14 mindezt tudom, de épp úgy emlegeti pár tudatlan ember yamakasiként, mint a Tom yum goong-ot ongbak 2-ként. attól, hogy páran nem tudják, hogy páran egy filmet a színészek miatt folytatásnak vélnek, nem lesz az. -
#13 ehez csak annyit hogy azt a filmet a yamakasi 1-ben szereplő banda tagjai ötlötték ki, és szerepelnek is benne, de az "első részhez" csak ennyi a köze. a főbb szereplők ugyanazok, de kb egyáltalán nem ismerik egymást, és magyarra fordítva az utca szamurájai vagy valami hasonló a címe. de kb mindenhol yamakasi 2 néven emlegetik. -
winnie #12 ezen ne vesszünk össze, nincs yamakasi 2. épp a te linkeden látod.
ennek ráadásul nem is az a címe, de ha az is lenne, akkor sincs armageddon 2. vagy padlógáz 2., hiába akarja az rtl klub.
a magyar warez színvonalát kell okolni, bár a külföldi is terjesztett anno ong bak 2-t.
(ui: persze a fülöp szigeteket sem kell félteni, ahol az utcai szamurájokat "Yamakasi vs. Ong Bak" címen vetítették:) -
Krisz55 #11 Van Yamakasi 2, de elég sz@r lett.
http://www.port.hu/utcai_szamurajok_-_a_yamakasi_csapat_masodik_bevetese_les_fils_du_ventthe_great_challenge/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=65393
-
eturch #10 nem tudja valaki, hogy mikor jön magyarországra a film? -
winnie #9 sokan látták, sokan csalódtak, sokan szerették. hidd el, nem mindenkinek tetszik. -
noki2 #8 Aki nem látta az első részt az ne mondjon véleményt közel sem yamakasi csak mert ugrálnak benne. Nézzetek meg az elsö részt én már rongyá néztem nem fogtok csalódni. -
#7 ahh nem mondok semmit.. -
winnie #6 "Én csak a Yamakasi 2-őt láttam, de nem tetszett.
"
azon nem is csodálkozom, mivel nem is létezik olyan film, hogy yamakasi 2. -
TeDDyRuSh #5 Az bizti, hogy nagyon feszegeti majd a kettő az ugri-bugri határokat. Volt ott egy dúrva szintkülömbség, de a végét nem láttuk...lehet benyomott egy Red Bullt és a végén elszállt. -
Aragorn83 #4 Én csak a Yamakasi 2-őt láttam, de nem tetszett.
Viszont a B13 első része nagyon jó volt. Ez is nézős lesz... :) -
#3 bazki, elég érdekes tulzások vannak a trailerben :| -
Mcsiv #2 ismét jónak ígérkezik, azonban ahogy nézem, az ugrabugrálós részeknél már kicsit elvetették a sulykot:\ -
xido #1 A Yamakasi 1 és 2 akar lenni az alacsonyabb rendű alkotás?:.ejnye:))