Itt a B13. 2. részének előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben teljesen egyetértek 😞
jöhetne egy szinkron a B13: Ultimátumhoz,már lassan 2 éves <#shakehead>#shakehead>
nincs padlógáz 2.
illetve, hisz forgattak egy autós filmet, még a padlógáz elõtt, csak az rtl filmesei adtak egy ilyen címet, hátha valakit megszívathatnak. de akkor armageddon 2 is van.
illetve, hisz forgattak egy autós filmet, még a padlógáz elõtt, csak az rtl filmesei adtak egy ilyen címet, hátha valakit megszívathatnak. de akkor armageddon 2 is van.
Van padlógáz 2, csak semmi köze az elsõ részhez.
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
mindezt tudom, de épp úgy emlegeti pár tudatlan ember yamakasiként, mint a Tom yum goong-ot ongbak 2-ként. attól, hogy páran nem tudják, hogy páran egy filmet a színészek miatt folytatásnak vélnek, nem lesz az.
ehez csak annyit hogy azt a filmet a yamakasi 1-ben szereplõ banda tagjai ötlötték ki, és szerepelnek is benne, de az "elsõ részhez" csak ennyi a köze. a fõbb szereplõk ugyanazok, de kb egyáltalán nem ismerik egymást, és magyarra fordítva az utca szamurájai vagy valami hasonló a címe. de kb mindenhol yamakasi 2 néven emlegetik.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ezen ne vesszünk össze, nincs yamakasi 2. épp a te linkeden látod.
ennek ráadásul nem is az a címe, de ha az is lenne, akkor sincs armageddon 2. vagy padlógáz 2., hiába akarja az rtl klub.
a magyar warez színvonalát kell okolni, bár a külföldi is terjesztett anno ong bak 2-t.
(ui: persze a fülöp szigeteket sem kell félteni, ahol az utcai szamurájokat "Yamakasi vs. Ong Bak" címen vetítették😊
ennek ráadásul nem is az a címe, de ha az is lenne, akkor sincs armageddon 2. vagy padlógáz 2., hiába akarja az rtl klub.
a magyar warez színvonalát kell okolni, bár a külföldi is terjesztett anno ong bak 2-t.
(ui: persze a fülöp szigeteket sem kell félteni, ahol az utcai szamurájokat "Yamakasi vs. Ong Bak" címen vetítették😊
Van Yamakasi 2, de elég sz@r lett.
http://www.port.hu/utcai_szamurajok_-_a_yamakasi_csapat_masodik_bevetese_les_fils_du_ventthe_great_challenge/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=65393
http://www.port.hu/utcai_szamurajok_-_a_yamakasi_csapat_masodik_bevetese_les_fils_du_ventthe_great_challenge/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=65393
nem tudja valaki, hogy mikor jön magyarországra a film?
sokan látták, sokan csalódtak, sokan szerették. hidd el, nem mindenkinek tetszik.
Aki nem látta az elsõ részt az ne mondjon véleményt közel sem yamakasi csak mert ugrálnak benne. Nézzetek meg az elsö részt én már rongyá néztem nem fogtok csalódni.
"Én csak a Yamakasi 2-õt láttam, de nem tetszett.
"
azon nem is csodálkozom, mivel nem is létezik olyan film, hogy yamakasi 2.
"
azon nem is csodálkozom, mivel nem is létezik olyan film, hogy yamakasi 2.
Az bizti, hogy nagyon feszegeti majd a kettõ az ugri-bugri határokat. Volt ott egy dúrva szintkülömbség, de a végét nem láttuk...lehet benyomott egy Red Bullt és a végén elszállt.
Én csak a Yamakasi 2-õt láttam, de nem tetszett.
Viszont a B13 elsõ része nagyon jó volt. Ez is nézõs lesz... 😊
Viszont a B13 elsõ része nagyon jó volt. Ez is nézõs lesz... 😊
bazki, elég érdekes tulzások vannak a trailerben :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ismét jónak ígérkezik, azonban ahogy nézem, az ugrabugrálós részeknél már kicsit elvetették a sulykot:\
A Yamakasi 1 és 2 akar lenni az alacsonyabb rendû alkotás?:.ejnye😊)