Sheryl Crow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
szerencsés fickó ez a Lance Armstrong 😛.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Egyébként tetszik a csaj, és jó a zenéje is!
Downhill!!
ejjha! 😮
azt tudtam a wiki alapján, mikor délelõtt elolvastam, h 46 éves, de, h pont ma van a szülinapja 😮. váó 😄. ma kezdtem el igazán érdeklõdni iránta, szal akkor BOLDOG SZÜLINAPOT SHERYL CROW, ÉLJÉ SOKÁ BÉBI!<#idiota>#idiota><#worship>#worship><#worship>#worship><#puszi>#puszi>
http://epica.nl
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
És, mert egyszerûen bejön és kész.
hivatalos oldal
Sheryl Suzanne Crow a wikin.