Sheryl Crow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shery crow - behind blue eyes, behaltam olyan szép😛 (ezt breakes szájából halljátok szal...xd)
Legend Killer
muhahaaaa 😄. fordulna meg nálam! 😄 (L)

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

gordon 24
Én nem igy tom! De lehet😄

Downhill!!

MrSpock
Lance már régen dobta,azóta Sheryl is megfordult pár pasi oldalán.

Go Jeff Go!!!!

én is szeretem õt

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Legend Killer
lol Sherylnek õ a pasija? ezt még nem néztem meg, mondom, h csak ma kezdtem el jobban olvasgatni Sherylrõl 😄. eddig nem is hallottam róla semmit, mer nem nagyon figyeltem 😄.

szerencsés fickó ez a Lance Armstrong 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

gordon 24
Szivesen lennék Lance Amstrong😄 Nem csak azért mert többszörös Tour de France gyöztes, hanem mert Sheryl a felesége😄

Egyébként tetszik a csaj, és jó a zenéje is!

Downhill!!

Legend Killer
nekem meg egyenlõre a Real Gone a best!<#eljen>

Legend Killer
MAAAA??

ejjha! 😮

azt tudtam a wiki alapján, mikor délelõtt elolvastam, h 46 éves, de, h pont ma van a szülinapja 😮. váó 😄. ma kezdtem el igazán érdeklõdni iránta, szal akkor BOLDOG SZÜLINAPOT SHERYL CROW, ÉLJÉ SOKÁ BÉBI!<#idiota><#worship><#worship><#puszi>

0ppika
Jó hangja van, és jól tartja magát, ma 47 éves <#eljen><#integet2>

http://epica.nl

Sheryl Crow - Here Comes The Sun <#eljen><#szeret>

antijuve
én egy számát ismerem és hallgatom: All I wanna do 😊

ups and downs

Legend Killer
na és te?

Legend Killer
mondom, eddig csak a Real Gone-t hallottam Sheryltõl, de az nagyon bejött. úgy, h mostantól igyekszek minél többet hallgatni tõle.

John Cena
te ilyet is hallgatsz?😛😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

sheryl crow - try not to remember cimü szám volt valmai filben, én amiatt vadásztam le tõle egy albumot, igazábol kb ennyi van meg tõle, de tényleg nem rossz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Apus
elõször akkor hallottam amikor az All I Wanna Do ment a tv-ben, valamikor 94, 95 táján. Kellemes hang, kellemes megjelenés. Számomra az egyik legjobb Bond dalt is õ jegyzi, valamint jól sikerült a Sweet Child O'Mine feldolgozása is.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Legend Killer
Sherylt én elõször a Verdákban hallottam és eddig máshol nem, de most elhatároztam, hogy utána járok a lánynak, mert hangja nekem nagyon bejön és szép is!<#puszi><#szeret>

És, mert egyszerûen bejön és kész.

hivatalos oldal

Sheryl Suzanne Crow a wikin.