161
Hangok vagytok válaszolni!
-
#161 a
-
#160 só=szó -
#159 Nekem az a só tetszik, hogy csücskös. Arra használatos, ha valamit épphogy sikerül megcsinálni, vagy elkerül meg ilyesmik. -
#158 Hangember: gyáva, nagyszájú ember, akinek csak nagy a szája, de cselekedni már nem mer. Az a fajta "beszól, aztán fut" típus.
Tudjátok mint azok az emberek akik online nyomják a süket szöveget a csajoknak, de életben már rájuk se mernek nézni:)
Vagy itt SG-n a játék topikokban a tizenévesek nagy százaléka (kinek nem inge:)) -
Fbn Lx #157 Na ne skerázzatok, inkább dzsaneljünk valami fajintos helyre! -
donoki #156 a nagy angol tudás :D -
Fbn Lx #155 YOU ARE VOICES -
donoki #154 :D gyekszon :D -
readswift #153 rézmüves "zorko" gyekszon -
F1re #152 mi hasznalunk még 1 olyan szot is h Zorko ez a zorall-bol lett szal ami fasza v menő v nem tom :D az zorko -
#151 XDDDD -
#150 fuckup (nem mi voltunk)
lool :D -
Fbn Lx #149 itt is megtalálod... :D -
#148 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL...
basszus, beírtam a startlap szótárjába és tényleg...
De olyan ROHADT nehéz lett volna egy sorral lejjebb olvasniuk???? :)))
-
#147 rossz helyen lax :) -
ba32107 #146 Ezt a rajt még sosem hallottam -
#145 Te írtás -> Te írtál
(óóó ez a bankos VIP előfizetés )
-
#144 én nem romugrótól hallottam előszőr, hanem egy seggfej cigány spanjától. :D
de szerintem mind2 megoldás lehetséges,amit írtam meg amit Te írtás
jah, ha már itt tartunk : span ! régen a középsuliban a "csicskát" nevezték spannak. persze a tapló kollégisták... (tisztelet a kivételnek, de higyjétek el ezek tényleg igazi senkiházi kapás-parasztok voltak, egy-kettőt meg is csaptam, mert a fenti szóval illetett ) -
nagy hős #143 mindenhol ezt írják :)
Raj
2008.11.04. 06:59 Nyelvész Józsi
Vagány, irigylésre méltó; külsőségekben és viselkedésben valami felett álló minőséget sugalló.
Feltehetően cigány eredetű szó, jelentése: "úr, király". -
F1re #142 szvsz a karaj-bol lett -
nagy hős #141 úgy tudom a raj egy cigány szó és mivel divat őket majmolni így átvették a fiatalok. -
#140 Ismerem, ezzel hülyülünk ha részegek vagyunk, meg ha nem akkor is :)
Multkor egy utcát végiggyalogoltam letolt gatyával :) -
#139 ...az én öregapám meg a pálpusztai sajtot találta ki.. és rólanevezték el mert olyan büdös volt.. -
F1re #138 AKKOR is tudok oylat amit ő talált ki :D am a faxi 40 éves de azt h Danci tuti ő találta ki és az is gec.re elterjedt erre fele
danci = dankoros,nyomorék,idiota stb :D -
F1re #137 kufircol -
donoki #136 alap h ismerem:D -
Emmegki #135 -
karajjj #134 pudva :D -
#133 ismerem, használom -
#132 hang vagyok. -
Fbn Lx #131 jaj arról hallottam, állítólag valami angolul nem tudó balfasz fordítóprogramot használt, és az éttermében ezen a néven írta ki a lekváros buktát :D -
#130 meg van még a bukta, gondolom ha valami nem sikerül arra mondják hogy bukta ugye. és akkor így lett a fuckup with marmalade vagyis a híres lekváros fuckup :D -
#129 a gedvát ismerem, de van még a kotu, kotva -
#128 xD meg a retek is:D -
Fbn Lx #127 hogy témánál maradjunk: tudtátok, hogy a gedva és a dágvány is nagyjából ugyanazt jelenti, mint a dzsuva? -
#126 ezer éves szöveg... csak hangja van de tenni valamit már kevés tehát hangember
amúgy tovább fejlődött ez már voluman-re (gondolom nem kell magyarázni) -
konzervpap #125 Hang vagy ezt végignézni:
Videó
Bocsi a duplikálásért! -
konzervpap #124 Hang vagy ezt végignézni:
http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1243/
:D:D:D:D
-
#123 Hang vagy az szerintem azt jelenti hogy Félsz,Fosol
pl: Hang vagy letolni a nadrágodat
nálunk így haveri körben szoktál még azt mondani hogy "se"
PL: alap hogy vasárnap a hazai csapat nyer (aztán benyögi a srác) se