20
  • Broafka
    jah és neked még valami:
    "3 azért mert tehetségesebb nálad még nem kell elpusztulnia"

hát azt meg kell hagyni, én soha éltemben nem ragadtam pálcát, és nem rontottam neki a tanáromnak, hogy "kapitulátusz". Meg kell hagyni, seprűn se repültem még, és nem is próbáltam... hmm, vagy még is, jah nem, az esernyő volt, sok volt az a mary poppins!
    Ebben talán igazad van, valóban tehetségesebb nálam, de Uri Gellert nem veri le.
  • Broafka
    Loverman: hát ki, az első részt 6X olvastam az 50. oldalig, egyszerűen nem ment tovább, nem tudom miért, bár mindenki azt mondta, hogy akkor olvassam onnantól, hogy már a suliban vannak, de az úgy meg rossz, mert akkor kihagytam egy csomó mindent, ami később fontos lehet, nah mind1. Amúgy igazából tanárnő, aki jól tud írni, amit meg kell hagyni, tényleg jól tud írni.

eddy12345: szívesen! :)

atkamon: mi bajod az angolommal? szerintem nem volt hibás.

FlyingV: erre csak azt tudom mondani, főleg a végére, hogy a k**va szádat. A barátnőmet nagyon szeretem, úgyhogy jobb ha nem is veszed a szádra. A nővéremmel meg ritkán járok moziba, úgyhogy megteszem neki a szívességet. És nem tehetek róla hogy a barátaim meg kíváncsiak a filmre, de szintén szeretek velük moziba járni.

Torcipepe: köszönöm, valahogy így gondoltam én is.

u.i.: szerintem filmben a 2. rész volt a legjobb, tekintve hogy vicces volt az a tanár, és a kígyókat is szeretem :)
  • Librarian
    Én a könyveket a negyedik rész után nőttem ki. Azt még elolvastam vagy hatszor, az utána jövőket már csak egyszer. Nem izgattak már annyira...
    SZVSZ A filmek közül a 3 és az 5 volt jó, de mondjuk egy csomó színész (Harry, Hermione, Weasley szülők) NAGYON szarul játszanak, és az eléggé lehúzza a filmet. Ezeket tipikusan olyan emberrel kell megnézni, akivel közben lehet rajta kacagni, ha gázos.
  • csgj
    Dumbledore gyűrűs kezének feketének kellene lennie a plakáton -.- (aki olvasta a könyvet, érti...) Bírom, hogy ilyen fontos dolgokat képesek kihagyni a filmekből.
  • smaszi
    Akkor legyen "sötétes"...
  • zola2000
    Darkos?! De szép magyar szó :) ...
  • torcipepe
    és viktorka ismét kitett magáért:
    1. nem lehetett volna, egyszerűen beleírni, hogy az új Batman film sikere miatt csúsztatják, ahelyett, hogy körmondatokat írogatsz??
    2. mivel a fojtatásokat semmiben nem befolyásolja szerintem, hogy mikor jön ki ez a rész, max annyiban, hogy 2-3 hónap kell minimum, hogy lecsengjen. ezért ezen az időn belül nem jön ki új rész. ezért semmi öröm nem lehet a késésben. lásd pl a mátrixnál, ahol a 3. rész forgatását hamarabb befejezték, mint a másodikét, ennek ellenére megvárták, míg lecseng a 2 és csak utána jött a 3, nem ugyanazon héten adták moziba, pedig tehették volna. persze a kivárási időben szépítettek még a cgi-n és nem kapkodták el az utómunkákat, de a HP-ben nincs annyi részletes számítógépes grafika.
  • torcipepe
    Broafka-nak igaza van. örülni kéne hogy vége a 7. könyvel és nem húz le róla több bőrt, pl az említett "és az öregek otthona" stílusú baromságokkal, ahol már a név adja el a sztorit és nem számít a tartalom.
    az, ha ebben a kitalált világban elkezd egy új történetet az írónő, lelke rajta, Tolkien is 2 nagy és több kis szösszenetet írt ugyanahoz a világhoz. de ha mégegy könyvbe belekezd, ami hári péterről fog szólni, akkor azzal bukik mindent.
  • tomoman182
    legjobb tudásom szerint a Dark Knight.
    a studiónak nagyon jó 2008as bevétele született ezért 2009be a HP lesz a húzónév úgymond és tőle várják a sok pénzt :)
  • FlyingV
    Inkább Viktornak kéne elnézést kérnie, hogy még mindig ír ide.

Amúgy az a film nem 'az új Harry Potter' volt? :)
  • Seth
    Jó darkos lett ez a HP :)
  • rudymester
    Én jelenleg pótolom az elmaradásom és szépen sorban olvasom a könyveket. Most járok a 4. résznél és nagyon tetszik a sztori. A filmből csak 2 részt láttam, de a premierre bepótolom a lemaradásomat.
    Akinek nem tetszik, az minek nézi meg moziba. :S
  • immovable
    Várjuk a filmet nagyon. (Én legalábbis ) :-)
  • Chris05
    Elnézést a tudatlanságomért Viktor, de meg tudná (esetleg valaki a fórumozók közül, nem csak ön) mondani, hogy melyik az a film? Kíváncsivá tett. Köszönöm!
  • FlyingV
    öregem, 1 tájékozódjál, 2 ez nem dzsémszbond, 3 azért mert tehetségesebb nálad még nem kell elpusztulnia, 4 hogyha meg ennyire idegesít, akkor szakíts a nőddel, tagadd ki a növéred a családból, ne barátkozz a barátaiddal és mindjárt nagyon király leszel!
  • Atkamon
    Vége a HP sorozatnak a 7. résszel, még asszem kiadott egy könyvet, amiben mesék vannak a HP világából, tehát hogy olyan mesék, amiket a varázslógyerekeknek mesélnek kiskorukban.
    És még angolul sem tudsz... tanuld meg mielőtt használod a fikázáshoz. :)
  • eddy12345
    Harry Potter és az idősek otthona...
    Lol mekkora nagy.XDDDDDDDD
    Elolvastam ezt a hozzaszolast felvidultam egesz napra.
    Koszonom Broafka
    XDDDDDDDDD
    LOLOLOLOLOL
  • Narxis
    LEGYEN MÁR NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!! NEM BÍROK VÁRNI, BÁRCSAK TUDNÉK IDŐUTAZNI!!!!!
  • Loverman
    látom a könyvek kimaradtak. az utolsó végén lezárja egy "X év múlva..." szösszenettel. már van annyi pénze hogy több nem kell neki, és ő normális ember, nem egy EA. ha ír még mást azt azért teszi mert talán ÍRÓNŐ. megsúgom azóta van új könyve, nem Harry Potter, bár kicsit kapcsolódik hozzá. és nem is Darren Shan féle új sorozat.
  • Broafka
    mibe, hogy ez a rotring nem hagyja annyiban ezt a pénz forrást?
    nemsokára jön majd a Harry Potter és az egyetemi évek, aztán a Harry Potter nászútja, aztán Harry Potter és az idősek otthona...
    hmm, a végén pedig, Harry Potter és a megtalált örök fiatalság kútja, óó, hogy pusztult volna meg...

Az a legbizarabb, hogy eddig mindegyik részt láttam moziban, thx by nővérem, by friends, and my love...