99
Korda Gyuri éjjel kezd :D
  • Count Adyn
    De mekkora mákkal nyert már:D Ilyen megadásért kiröhögik jobb helyeken:D
  • gibson9
    Guszti a human killer
  • Davidus
    lui pádre :DDD
  • KAMIONOS KOGYO
    jaja hát ez a dealer ,miért mond mindent? (a sok kezdő még nem is látott ilyet XD)
  • Palinko
    jaj guszti meg műbalhét nézhetünk reklám után. én láttam már versenyen mikor így odavágják, de ha nem mondják hogy fold akkor nincs bedobva ugyan már bírom mikor valaki nagy játékosnak hiszi magát és nem tud veszteni :D
  • Count Adyn
    Nemhittem volna hogy ebből is tudnak szart csinálni, gyuribácsival, és mégis sikerült nekik...
  • FZoleee
    "Gusztikám, hát tedd be neki."
    "Hát betette, betette neki."
  • Davidus
    Korda Gyuri
  • Palinko
    hát tényleg nagyon kezdőknek van ez és sztem nem fog bekomolyodni idegesít a kommentár, eddig sztem sok megszakítás volt, de azért még épp hogy nézhető kategória :D
  • pista89
    ÓL IN
  • pista89
    lolmán
  • Carloska
    Péntek

pontos kezdése:
    23:15 pokerstars.hu (magyar szór. műsor) (12)
  • Carloska
    Ügyesebb vagy, mint egy Sztár?

Most a tv képernyőjén is összemérheted pókertudásodat a hazai Sztárokkal. Ráadásul a dicsőségen felül hatalmas nyereményt zsebelhetsz be!
    Játssz online a hírességek ellen, vágd zsebre a kiejtésükért járó 100$-t, nyerd meg a selejtezőkön létrejött nyereményalap rád eső részét és kerülj be az 1.000.000Ft összdíjazású élő döntőbe.

Hírességek versenye - PokerStars.hu

A Tv2 képernyőjén minden pénteken 23.15-től nyomon követheted a hazai hírességek játékát. A fantasztikus adások házigazdája a magyar póker keresztapa, Korda György, műsorvezető társa Nacsa Olivér. A játékból távozni kényszerülő kiesőket Balázs Klári fogadja és kérdezi tapasztalataikról.
    Minden héten a legjobb eredményét elérő híresség várja a szombati, online verseny kiéhezett Fejvadászait. Nézd a Tv2 műsorát, kövesd nyomon a sztárok játékát és ejtsd ki te a hét Hírességét, hogy máris tiéd lehessen $100!
    A 6 héten át tartó televíziós sorozat 6 Sztár továbbjutója várja az ELSŐ Televíziós Döntőben a március 7-i verseny 2 legjobbját, melynek televíziós felvételére március 9., 10., 11.-én kerül sor.

Online selejtezők minden hétköznap, $2-os nevezési díj

Minden hétköznap $2-os online selejtező versenyekre kerül sor, magyar idő szerint 20:00-kor, ahonnan minden 10-ből egy játékos tovább jut.

Selejtezők az ELSŐ TELEVÍZIÓS DÖNTŐRE
    Négy héten keresztül zajlanak, - február 9. és március 6. között - hétfőtől péntekig,

Ezeket a versenyeket megtalálod a PokerStars lobby Verseny > Helyi lapfülre kattintva.

Online selejtezők minden szombaton, $5-os nevezési díj

Ezen kívül a verseny ideje alatt minden szombaton (magyar idő szerint) 18:00-kor egy $5-os nevezési díjú versenyt tartunk, melyről minden 5. játékos jut tovább. Sőt, ezeken a napokon még a kedvenceidre is vadászhatsz! Minden sztárjátékos kiejtéséért $100-t írunk jóvá az őt kiütő játékos számláján. A hírességek mindig a Tv2_Sztar felhasználónéven játszanak! Ezeket a versenyeket megtalálhatod a PokerStars lobby Verseny > Helyi lapfülre kattintva.

Online Döntő - Csak egy lépésre a hírnévtől

Az Első Online Döntőre március 7-én, (magyar idő szerint) 20:00-kor kerül sor. A $2 és $5-os selejtezőkből továbbjutó, valamint a közvetlen részvételi díjat befizető játékosok ekkor küzdhetnek meg az ELSŐ TELEVÍZIÓS DÖNTŐN való részvételért.
    A verseny jellege Poker Open, ezért közvetlen befizetési lehetőség az Online Döntőkre lehetséges. A közvetlen nevezési díj $20. A selejtezők során befizetett nevezési díjak a döntő nyereményalapjába kerülnek.

Televíziós Döntő - Élő Verseny

Az Online Döntő legjobb 2 játékosa, valamint a Hírességek versenyeinek legjobb 6 Sztárja méri össze tudását az 1.000.000Ft Összdíjazású versenyen! Az ELSŐ TELEVÍZIÓS DÖNTŐT a Tv2 április 3-án adja adásba!
  • zeli
    Ettől elélvezne :D
    Elképzelem, hogy rikácsol: aztamindent! Hát nem hiszem el!
    De kb ezt mondja, ha vkinek lejön egy harmadik hatos riverre :P
  • KAMIONOS KOGYO
    Ahan akkor én is néztem :D
  • bardocz
    Nekem az volt a bajom,hogy kicsik voltak,és egyszerűen sehogy sem láttam.Igaz a TV is szar.
  • KAMIONOS KOGYO
    Jaja olyan is szokott lenni,elég szarul rendezik el a kártyákat a képernyőn
  • KAMIONOS KOGYO
    Nemrég ment a Bécsi EPT assziszem heti alkalommal(Kedd 00:10-től)
  • kas123
    ha véletlenül odakapcsolok akkor megnézem, de jobban örülnék egy olyan műsornak, ahol nem mutatnák meg mindenki lapját csak 1 emberét, és szépen lehetne nekünk is gondolkodni (az akinek a kezét mutatják meg elmondaná h ő hogy gondolkodott)
  • autoszimulator
    konkurenciánál hol volt ilyen műsor?
  • bardocz
    Én csak akkor nézem,ha rendesen látszanak a lapok,múltkor volt valami közvetítés,ahol sehogy sem láttam,hogy kinek milyen lapja van.
  • KAMIONOS KOGYO
    Szerintem jó lesz,csak tényleg a TV2 lekoppintja a konkurenciát(RTL).
    Jó,hogy Korda fog közvetíteni!!!
    A műsoridő meg szar!!!
    (Miért nem lehet mondjuk berakni 19:00-ra vagy 16:00-18:00 közzé?)
    Sport1,Sport2-n szoktatok nézni pókert?(Kordáék)
    Vagy SportKlubbon?(Szújó Zoli+.........)
  • bardocz
    Én bírom a Gyuribácsit:D "És megadtha!!"
  • zeli
    Nekem nem tetszik a Korda kommentálása. Nem tudom miért, rettentően irritál. Mikor ott visong össze-vissza, meg annyira tud csodálkozni egy riveren, mint vmi kezdő pókeres. Nem is nézek magyar nyelvű pókerközvetítéseket, angolul rlz :D

A műsorhoz meg annyit, hogy ez megint biztos vmi RTLklubos másolat lesz...hányni lehet ezektől a kereskedelmi fosoktól :C
  • bardocz
    Épp ezért érdemes nézni.Gyuribácsi szörnyűlködése,hogy mit képzelt ez,meg mire várt,amikor betolta a zsetonjait:D
  • poppe
    besírtál te is, mi? :DD

szar celeb fosokra senki nem kíváncsi...
    aki akar néz frankó pókert sport csatornán, vagy akár haverokkal művelheti is :)
    ez egy trágya lesz
  • tommygear
    azta micsodat poénáradat
  • ldavid
    korábban még annyian se néznék, mint 11-kor
  • Count Adyn
  • mama 2
    "Korda Gyuri éjjel kezd :D"
    Na de mennyire éjjel? Nem igaz hogy nem lehet berakni normális időpontra!
    Amúgy szeretem a pokert, szoktam is amikor rámjön, de "celebekkel" nem tudom elképzelni...
    Benne lesz Márk és amikor vesztésre áll akkor elkezdi énekelni a "ments meg szerelem" című daltxD.
  • MR ME
    te nem
    de azok a 10+os kedves mai fiatalok akik nézik ezeket a szarokat és még nem alakúlt ki az értékrendjük azok bizony ha ezeket látják valszeg meghülyűlnek tőle, nem csak kiröhögik...

nade off vége, am szar műsor lesz, nem fogom nézni ^^
  • Carloska
  • ScarY MAN
    eléggé offtopic lett igy 26hsz utan
  • Shifter
    én a piacon azt hallottam 80-90 éves néniktől hogy szegény Gyurcsánynak nincs pénze 50négyzetméteres kis viskóba lakik és autója sincs :D (mert ezt hallották a TV-ből az adóbevallása vagy milye szerint...) és aztán ott sírtak hogy jézus gyűjtsünk neki pénzt... LOOL
  • autoszimulator
    még mindig nem vágom hogy miként "hülyít" meg egy átlagembert :D

nem kötekedni akarok, de mondjuk a mónika sóban a két cigány, aki azon veszekedik, hogy 15 vagy 18 testvérük van-e, engem nem hülyít meg...
    Hal a tortán-ban valaki rántott hús panírozásához is telefonos segítséget kér, ettől én még tudni fogom, hogy kell...
    Jóban rosszban, barátok közt egyes epizódjaiban a szerelem, dráma, intrika kellemesen keveredik, ettől még nem élem így az életem...

viszont az egyik új reklám, amiben valami idegesítő hangú szarság a TEJESt reklámozza, na attól hamarosan lehet öngyilkosságot követek el... bár az meg a rádióban is szól :D
  • autoszimulator
    jogos, de szerintem akit egy tv meghülyít, azt más is ugyanúgy meg tudja, mert egy ilyen befolyásolható embert az újságok, barátai, s legfőképp a net hamar lebutítja :)
  • MR ME
    bizony attól a sok mocsoktól ami átlag megy a tv-ben pusztul az agysejtje és meghülyűl...
  • Palinko
    beszavazzuk küldjünk emeltdíjas smst ide meg emide :DDDDD
  • Palinko
    én is nézem a tv2 őn a sorozatokat ha van időm meg kedvem sőt filmet is, meg más csatornákat is pl a national geographicot, de szerintem az utolsó mondatot olvasd el és a "mást nem ismer" dolgot gondold át akkor talán rájössz hogy nem rád gondoltam és nem mondtam hülyeséget :) talán...
  • REPS0L
    mama2 is celeb :D