Elõrehozták a Terminátor: Megváltás premierjét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Akkor most elarulom neked, h a moziban (ha jol csinaljak) jobb a minoseg mint 1 atlagos Blu-Ray HD-alapu hazimozin.
A TC-meg iszonytatoan szar dinamikaval rendelkezik, meg a DVD-hez kepest is, a tobbi zajrol es torzitasrol nem is beszelve..
DVDscreen boven jo.. vkinek biztos. Engem spec a DVD felbontasa, kockasodasa is zavar, meg a mosottsaga, meg a bitmelysege (szine).. a Blu-Rayt nem tudom megvenni meg, v letolteni :(

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

sztem nem adta a nevét semmihez a T4-gyel kapcsolatban, semmi köze hozzá, annyi hogy õ ajánlotta Worthingtont (de ez gondolom neki is jó, mert így az Avatar filmjében már egy ismert színész fog játszani)+õ találta ki karaktereket, kvázi az alapfelállását, termik, connors, stb. ennyi köze van, vagyis semmi! Ezért nem is lesz olyan jó mint a T2, remélem T3 szintû lesz legalább csak akkor meg minek! Mototerminátorok odabasznak ,nagy ötlet<#wilting>
A TC a mozikópia bedigitalizált másolata, tehát "ugyanaz" a minõség mint a moziban persze kisebb Tv-képernyõnyi méretben!+DvdScreen max 1 hónap és van, az meg már bõven jó!!
Tetsuo
jah, en sem ertem azokat az igenytelen fatokueket, akik Camos meg TCs verziora elvezkednek.
Fel ev kesesben minden filmet megnezheti min. DVD minosegben, de neem, neki dinamikatlan, zajos, cirillbetus kell. Ha nem bir varni, (feltetelezem mert kvazi rajongo) mernem vesz 1 jegyet??
Es telleg foleg a latvanyfilmeknel van ez.. :P

Tetsuo
Ha jo lett volna a forgatokonyv, Cameron rendezné..
innentol, csak a nevet adja marketing celbol.

nos. a film forgatókönyvét oscar és emmy díjas fószerek kreálták, mindamellett james cameron is közremûködött....aggodalomra ad okot a sok, amatõr, díjtalan és noname producer élükön andy g. vajnával, valamint egy szintén noname rendezõ.....remélem cameron azért atyáskodott valamennyire a filmen
TeleCine, köszi! Pláne egy látványra rányomuló filmnél, gázos! Inkább 6 hónapot is várnék, hogy lássam normálisan, de ne kamerásan! UFF!
:-) Sajnos nem tudok nagyon tiltakozni.
De kéne, pontosabban már kellett volna úgy 8-10 évvel ezelõtt, és akkor még talán feledhetetlen filmek is lehettek volna, de most maximum már csak élvezhetõek lesznek (ha lesznek még<#vigyor2>) Arnie és más fontosabb szereplõk hiánya miatt...<#beka2>
Hat igen mar nem kene tovabb vinni...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez is egy hollywooody látvány film lesz. Nulla sztori, nulla párbeszéd, néhol egy két jó színész és ennyi. Ezek már a büdös jó életbe nem fognak egy jó filmet csinálni.
nem csak az a baj, hogy ez már megint tök felesleges, értéktelen szar betûhalmaz, hanem hogy ez az 'ámokfutó' szerencsétlen még mindig írhat ide cikkeket..
Tehát a 22.-e is jó dátum. Ugyan is akkor lesz letölthetõ! <#nevetes1>

Tetsuo
Welcome in SG, Welcome in Internet.

Micsoda hírérték...<#wilting>

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

"fõleg hogy még nem bukott."

nem-e? nehéz idõk, hajnali mentõakció, az új világ, hogy csak az elmúlt 2-3 évbõl szemezgessek. pedig jó filmek, de anyagilag sajnos buktak. (inkább azt mondhatjuk, hogy volt 2-3 sikerfilmje.)
érdekes. már várom, de csak bale miatt. viszont a trailer-bõl kitûnt pár dolog amit már mások is megemlítettek máshol. pl.:
- atomháború után hh. nem koromfekete az ég? hiszen hirosimát teljesen elfedte napokra a por a levegõben, itt meg több száz atomrakétát lõnek ki....
- amikor bale kiszáll a helikopterbõl, a heli alatt lévõ cyborg-ot m16-al fejbelövi, ám mint tudjuk, a sima golyó nem fog rajtuk....nem nagy hiba, ám rajongóknak tuti fel fog tûnni....
- 3. dolog, hogy egy ekkora franchise-t minek bíznak ez nonameg MCG-re? az meg ki? hisz volt neki 2 charlie angyalai és pár videóklipje....

tõlem amúgy meg is bukhatna a film, ha nem bale lenne benne....mert õ érte igazán kár lenne egy csúfos kudarc, fõleg hogy még nem bukott.
Tetsuo
ahhoz kepest h az elso meg retegfilm volt,.. most meg kommerszebb mint az Iccaka a muzeumban.

schrank
nna annak aztán sok értelme lesz (amúgy én egy transzformersz klonra tippelek csak nem mesefilm lesz hanem scifi akció) <#unalmas>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

És tényleg arról szól egy cikk, hogy ámerikában 1 nappal korábban adnak egy filmet, nálunk meg változatlan a premier? Köszönjük, nincs több kérdés...
Victor1103
Ez tényleg a nap híre! 5 csillagot adtam a cikkre:D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ne csicskázzál, csicska! :D

Sabcsee
hát ez kurva nagy hír...thx h megosztottad velünk viktor

kaka

JÚNIUS? Na addigra lesz egy fasza TC, azon letudom, ha értékelhetõ (lsd. nem csak bõrlehúzás mint T3, bár kétlem) akkor be lesz próbálva moziba is. Remény hal meg utoljára, bár eddig személy szerint semmi egetrengetõt nem láttam a trailerben, remélem film ok lesz, de fõleg a sztori!
Dynamic
Yeeeeeeeessss! Május 22-ig tuti megõrültem volna, de május 21 az oké, azt talán kibírom.
huuuuu de örülünk, micsoda élmény az az 1 nap különbség, de kibaszott mind1 mert itthon rá két hét múlva lesz sajnod, csicska magyarok miatt!!
Halálos Iramban újabb melegparádéját szerintem simán lenyomja. Éjszaka a múzeumban meg nem értem miért van elõbbre a magyar forgalmazónak, ki érti ezt. Én türelmesen kivárom a T4-et, ha csak megközelíti majd a második részt akkor is teljesen meg leszek vele elégedve.