5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#4811 persze,hogy ez a mix,így szalagos vágós,ragasztgatós technikával.
azért csak nem hónapokig? bár ha mással is el voltak foglalva (hisz nem egyedül készült),akkor nyilván hosszabb ideig is lehetettt vele játszadozni.mint pár nap vagy pár hét.az biztos, igen emberes meló lehetett.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.25. 19:23:25 -
#4810 Konkrétan ez a mix, vagy ez csak amolyan elmélkedés egy átlagos negyedóra körüli egyveleg elkészülési idejére?
Csak tippelek, de 30 éve még hónapokig tarthatott egy ilyet összedobni.
Én csak átlagos compact cassette rendszeren próbáltam hasonlót, 3 perc is alig lett, 3 év alatt sem tudtam befejezni
Nekem (emlékeim szerint) van olyan saját készítésű egyvelegem úgy 5 évvel ezelőttről,
ami közel negyedórás lett és cirka 1 óra alatt összedobtam.
Persze ég és föld egy mai digitális "laptop dj" és egy akkori (analóg) "lemezlovas" technikai felszereltsége.. -
#4809 meddig készülhetett? 1-2-3 hét??? -
#4808 A legmacerásabb része 6:40-körül kezdődik...mindig is imádtam ezt az egyveleget -
#4807 azta,ez nem semmi meló lehetett akkoriban. el lehetett vele pöcsörészni.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.25. 18:23:17 -
#4806 Kérésed parancs, legyen akkor zene
Lessük meg, hogy ennek az 1985-ben piacra dobott spanyol Mike Platinas féle italo disco mix (Max Mix 2) fekete korongnak
pontosan honnan is származik az eredetije...
Imádom az efféle műhelytitkokat
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.25. 18:23:02 -
#4805 mert különben mikor mi lesz?
honnan tudjam? nem vagyok parafenomén.
tudsz te egyáltalán értelmes egész mondatokban beszélgetni vagy csak ebben a rövid ügynöki kódolt stílusban?
-
#4804 ... mert különben mi lesz? -
#4803 komolyan, mint valami 3/2 ügynök tali. itt is manifesztáció meg reinkarnáció folyik.
csak csendben,nehogy meghallják az alvó sejtek. néha legyen majd valami zene is,mégiscsak jobb, mint fedett alteregokkal partizni. szerintem a régi por már leült, és ha nem kezd el valaki megint valami ellen ellenforradalmi szövetkezést generálni, mehet minden a saját medrében, legalábbis én így gondolom,mint önálló kívülálló.
-
#4802 "Ezek" már nem érdekelnek engem... -
#4801 előbb-utóbb magamtól is rájöttem volna, de legközelebb az ilyen infókat vagy privibe, vagy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ide a spoilerbe írd. Ha még nem használtad volna SPOILER gpmb, majd kattints a két zárójel közé és írhatod is amit akartál. Pont úgy, mint most én
Amúgy üdv. -
#4800 Ne viccelj..... -
#4799 Akkor büszkén mondom: én bizony nem vagyok más mint Bitva....a kis patak....: -
#4798 Az jó. Ennek én is örülök, legalább egy valaki örül. -
#4797 Tisztára örülök Nektek -
#4796 Tudok is olyat, aki fél perc alatt el is intézi... Hátha legalább ez az egy topik mentes marad az érdeklődésétől. Mondjuk ezt kétlem, ha véletlenül szemet szúr neki, hogy kik látogatják. -
#4795 Szerintem igen .... A New Wave 2.0 alapítója vagyok....nem mondhatok nevet, mert rögtön kivágnak..:) -
#4794 Akkor inkább nekem kellett volna tőle megkérdeznem, hogy él-e még
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...bár egyértelmű, hogy él, hiszen írt is...és mivel én is írtam, így valószínűleg (még) én is élek
következtetésképpen abszolút értelmetlen már maga a kérdés is
Én a kis Tyiára gondoltam, mint egy másik reg alrege, reinkarnáció alatt. És ha rá értetted, akkor az "ismered" mondhatni helytálló...
viszont másrészről, ha meg nem rá gondoltál, akkor továbbra is az én kérdésem az ideillő, azaz: "ismerjük egymást?"
Bár...ha az "ismered" jelzőt meg arra értetted, hogy Bitva egy híresség akit ismerek, akkor az megint csak egy felszínes ismeretség a részemről, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány hírességet is ismerek..
Lássuk csak, hogyaszongya' innen most lefelé görgetve, kapásból itt van hírességnek akit ismerek, Aenar...
Nem ismerek viszont egy csomó arcot, pl: myke1022 (fingom nincs ő ki) vagy Blonderman (az ő nickje sem mond semmit számomra) kontraparty pedig aztán végképp totál ismeretlen számomra...
Na megkeresem a Cavintonomat ezek után
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.24. 18:32:47 -
#4793 Amennyiben ezt annak nevezzük, igen. -
#4792 Igen?
Akkor ezek szerint mégiscsak létezik a reinkarnáció? -
#4791 Ismered. -
#4790 Úgy néz ki
Ismerjük egymást? -
#4789 Te még élsz? -
#4788 -
#4787 Na úgy látom, itt is mindenki nyaral
Ugyanez, ugyanebben a formátumban megvan nekem is. Meg Garcia-nak is úgy látom.
Most akkor mondjam, vagy mutassam én is Meg?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.22. 08:09:00 -
mrmzsa #4786 Köszönöm, de nem volt. -
myke1022 #4785 Sziasztok!
Egy limitált szériás Tiesto lemezt keresnék megvételre! Kerestem már mindenhol, de még nem akadtam rá sehol! Remélem valaki tud nekem segíteni, esetleg megválna a sajátjától, ha akad ilyen valakinél.
Tiesto - Just be (4x12inch multicolor vinyl limited edition)
^erről a lemezről lenne szó!
Ha valaki esetleg tudna nekem segíteni, akkor az üzeneteket a [email protected] email címre várom!
Előre is köszönöm! -
Aenar #4784 Én is előfordulok néha abban a boltban - rendszerint sikerrel járok ott. -
mrmzsa #4783 Köszönöm hamarosan megnézem -
#4782 Nem tudom ismered-e, de Itt szerintem találsz:
Laci bácsi lemezboltja
Azt nem mondom, hogy olcsó.
-
#4781 eladó miles davis lemezei nincsenek valakinek? -
mrmzsa #4780 Sziasztok!
Dr. Beat (bakelit) lemezét keresem megvételre/cserébe.
Válaszokat/segítséget előre is köszönöm.
-
#4779 Ehhez azért tudni kéne, hogy mik is azok a lemezek és milyen állapotban vannak (lehetőleg nem csak ránézésre)... -
#4778 Egy fillért nem ér, add nekem az összeset :DDD -
Blonderman #4777 Sziasztok!
Van egy csomó régi bakelitlemezem és lehet, hogy értékesíteném a jövőben őket, csak nem tudom megbecsülni, hogy mi lehet az értékük. Valaki tudna ebben segíteni nekem?
Előre köszönöm! :) -
Fidolorous #4776 nekem sajnos nem , de hátha más segít -
#4775 Sziasztok! Ezzel a masinával (Technics SL-DD3) van valakinek tapasztalata? -
#4774 Nofene. Gondolom pénzhiány (szerencsére) vették az eredetit és újból kiadták :) -
#4773 Hm... szép árat szabtak Martin L. Gore új lemezének. -
#4772 Igaz nem vinyl, amiről szót kell ejtenem, de mivel ezt a dinamika-témát itt szoktuk kibeszélni és a mai cd-ket köpködni. Meg kell említsem, hogy összeakadtam egy 2009-es kiadvánnyal, ami meglepett, mert eszerint nem csupa szart dobnak piacra manapság digitálisan. Külön öröm, hogy egy Hungaroton lemez: a V'Moto-Rock 1978-as első lemezének digitális megjelenése és nincs tönkretéve!
--------------------------------------------------------------------------------
Analyzed: V'Moto-Rock / I.
--------------------------------------------------------------------------------
DR Peak RMS Duration Track
DR17 -0.65 dB -19.42 dB 3:46 01-Ezer fal, ezer szó, ezer dal
DR17 -0.39 dB -19.78 dB 3:44 02-Nekem így, neked úgy
DR13 -0.21 dB -18.58 dB 3:28 03-Légy a tűz nekem
DR16 -0.45 dB -19.64 dB 4:04 04-Murasd, énekeld, vagy szólj már
DR14 -0.47 dB -18.58 dB 5:15 05-Nekem a végtelen marad
DR15 -0.59 dB -19.96 dB 3:46 06-Száz lóerő
DR14 -1.12 dB -20.00 dB 5:02 07-Csak szeretetből
DR16 -0.36 dB -19.37 dB 3:05 08-Valami kéne
DR16 -0.87 dB -20.91 dB 5:14 09-Gyere, szállj velem
Number of tracks: 9
Official DR value: DR15
Samplerate: 44100 Hz
Channels: 2
Bits per sample: 16