Magozott Cseresznye

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgellert
És aki erdélyi, az nem is létezik... Ahogy én sem. 😊)

degenerator
Magyarországon, a szocializmusnak, és az elmúlt 20 évnek köszönhetõen kialakult egy olyan egyedülálló gondolkodásmód, és világnézet, miszerint a történelem megállt, befejezõdött.

aki nem így gondolja, szélsõséges.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
a hazaszeretet mióta szélsõséges?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

kovacsgellert
Nemn akarok senkit megsérteni, de én ki nem állhatom a mulatós zenét...

krisztianp16
Nekem semmi bajom a mulatos zenével szeretem,és játszom is öket!

Idioták kiméljenek!!! :)

kovacsgellert
Csak nyugodtan. Másra már úgysem nagyon jó ez a topic...
Itt már csak a szélsõséges emberek gyülekeznek.<#hehe><#vigyor5>

modellmaker
Állítólag. De mikor is tûnt fel a neten? <#miaz>

Mindegy ne offoljunk többet, szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

végül is... '47-es. a jóslat :p

kovacsgellert
Persze, hogy minden bejött, mert úgy magyarázzák, mintha tényleg ezzel a szándékkal küldte volna le az õsszellem...
Ha másképp történt volna, mondjuk a 2004-es szavazáson, akkor most nem Gyurcsány szerepelne ott, haenm Orbán, vagy mittom én ki, aki éppen megnyerte volna a választásokat. Én nem nagyon hiszek az ilyen jóslatokban.

eddig minden bejött

kovacsgellert
Elolvastam. Der mit akartál veel mondani?

modellmaker
ne már. azért nem mondjátok, hogy azt komolyan veszitek? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

89
keress rá google-n

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

kovacsgellert
Nem ismerem Mi van benne? 😊

meg mondom õszintén: remélem hogy hamarosan bekövetkezik.
de persze kevesebb áldozat révén jobb lenne.

89
Most olvastam el...nagyon tanulságos. Ha valóban így van, még nehezebb idõk várnak a nemzetre, de újjászület poraiból.

89
Székely származásúként teljes mértékben támogatom a területi autonómiát vagy akár a visszacsatolást is (ez már kicsit bonyolultabb: ehhez már a különbözõ nemzetiségek együttmûködésére volna szükség: de alig 60 év elég volt az idegen vezetõknek, hogy kitöröljék a Szent Korona Tanát a nemzetek fejébõl)
A jelenlegi magyar vezetés és a rengeteg agymosott (lásd: 2004 dec. 5) valamint az ultrasoviniszta románok, szlovákok és szerbek mellett (tisztelet a kivételnek, mert vannak értelmesek is) még az autonómiát is pár évig szinte lehetetlen lesz megvalósítani.
Azonban el tudnék képzelni egy Közép-Európai uniót: Lengyelország+ a Szent Korona országaival: csonka Magyarország+Erdély+Szlovákia+Kárpátalja+Délvidék+Horvátország. Lengyelországgal és Horvátországgal a közös múlt és barátság miatt szerintem még megvalósítható lenne, de a többi környezõ nép és egyes magyarok kreténsége miatt eléggé felejtõs...de ki tudja???
Szebb Jövõt!!!

ezt értem én.

és a nyirkai jóslat? azt ismered?

kovacsgellert
5 év alatt nem hiszem. A románok nem engednék, mert õk minden áron el akarnak románosítani minket, de ez úgysem fog sikerülni!
Ezt csinálják már 100 éve, mióta Erdély hozzájuk csatoltok.
Háromszék Románia területén lévõ 3 megye gyûjtõneve, ahol 85%-os a mgyar többség. Mit nem értesz ezen?

eh? mi?
amúgy nem lesz az 10 év. max 5.

kovacsgellert
Félretájékoztattak Erdélyel kapcsoltaban: 80% román 20% magyar+cigány.... Viszont Három száken 85% magyarság van! És Basescu államelnök azt mondta, hogy SOHA nem lesz területi autnómia. Pedig lesz, õ nem tudja megkakadályozni, se a 20 000 000 román!

Nekem elhiheted mindezt, mert Erdély egyik legnagyobb magyar többségû városában Sepsiszentgyörgyön élek. így tudom, hogy mi fog itt történni 10 éven belül.

1, többségében magyar lakta területeket vissza (pl. Erdély)
2, kilépni az euból.
3, lengyelekkel ismét jó haverságot kötni, ill. barátkozni jobban keleti rokonainkkal, mert csak keleten vannak (leszámítva pár száz hunt Svájcban)
4, az egyes pont... még mindig szégyen lenne ha beteljesülne, vissza a régi országot, nem azé szeretném, mert, hogy én a nagy magyar... nem. csupán annyi, hogy az elõdökre NE hozzunk szégyent. illetve, A zsidók megkapták Izraelt... izé... (2000 év óta nem volt zsidó állam) amikor megkapták ott 5% volt a zsidóság (jó igaz ma már nem) akkor viszont nekünk alanyi jogon járna a saját hazánk...

bocs eme hosszú offért

akkor ide vágó kérdés: mért magozott cseresznye a nevük?

kovacsgellert
Az a normális, hogyha nem a trianon elõtti Magyarországot akarja vissza, mert az szinte lehetetlen, hanem a mostani kormányt akarja leváltani. 😛

modellmaker
Mi a normális? <#miaz>

kovacsgellert
Olvasd el a #39 hozzászólást és utána akarj kioktatni. 😊
Amúgy meg arra mondtam, hogy szélsõséges, hogyha palkátokat aakr kiragasztani mindenhova azza a képpel, amit ide kiraktam. Vagyis az sem szélsõséges, csak már a normálistól egy kicsit eltérõ.

Kiváncsiságból(ez most egyáltalán nem megy a topic nevéhez, de ennyi off-ot megengedhetek magamnak, asszem): Neked mi a véleményed az erdélyi magyarokról?

89
komolyan nem értelek téged...ez az együttes nyíltan felvállalja nemzeti gondolkodását és irredenta számokat játszanak...erre te jössz ezzel a "szélsõséges" dumával...már mitõl lenne ez szélsõséges? vagy az irredentizmus mitõl lenne szélsõséges?
ráadásul te nyitottad a topic-ot<#nemtudom>

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

kovacsgellert
Ez már eltér a témától. HA az együttessel kapcsolatban van valami mondanivalód, légszi azt írd, ne mást. 😊

Ha a kormányról akarsz beszélgetni, nyiss neki külön topicot.

gondoltam rá, de nyomda nélkül nem menne :p
amúgy csak azért, mert "hangulatosak" meg jó ha meg van, hogy ha mi kis "kedves" kormányunk (kurmányunk) eltüntetné õket... (képesek rá)

amúgy kösz már van jó pár ! :p

kovacsgellert
Nem nagyon voolt idõm utánanézni, de ezt a kettõt találtam:

De mért lenne jó, ha meglennének? Plakátot akarsz csinálni vagy mi van?
Ez már tényleg súrolja egy kicsit a szélsõséget.

jó lenne ha meglennének :p

kovacsgellert
Ugyanbiza mit akarsz azzal a képpel? 😊

lenne egy kérdésem: az alábbi klipben is van ilyen kép (1:42 környékén) ez és hasonló képek hol vannak még a neten?

<#nevetes1>

kovacsgellert
Csak a hülyék agresszivak. Elhiszed vagy beverjem a képed???

89
ne provokálódzzáááá!!! xD

Zerénd
Nézd. Ha valaki szereti a hazáját, az egyesek számára már szélsõséges. Viszont én pont õket nevezem szélsõségesnek, mert ami számukra nem jó, nem tetszõ azt elítélik.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

pf...
amit te szélsõségesnek nevezel az a normális, annak kéne lennie.
te "tucat fogyasztó" ki Gyõzikét és Mónikát néz... pf...

kovacsgellert
Nem szélsõséges a "dumáka", hisz minden ember más. Csak arra alkarok rámutatni, hogy semmi szélsõség nincs bennük, vagyis nincs ilyen szándékuk.

kovacsgellert
Szélsõséges nézet??? Mért Lagzi Lajcsi produkciója jobb?

Mért lenne szélsõséges nézet az, hogyha fel akarják ébreszteni a magyarokban az nemzeti igentitás tudatot, hogy magyarnak lenni ne csak egy átlagos dolog legyen, hanem egy kis büszkeség is legyen.

Bár ebben a mostani helyzetben(mai fiatalság, mai kormány) nem nagyon lehet büszkének lenni a magyar származásra...

És az ifjúság nem hallgat ilyeneket, csak az ifjúságna egy kis része, általában a normálisabb emberek, persze innen akad kivétel.

Csak úgy felötlött bennem a kérdés: Neked mi a véleményed az erdélyi magyarokról?

Zerénd
Kinek ez a szélsõséges, nekem pl a te dumád.

DjDano
Sajnálatos hogy az ifjúság ilyeneket hallgat... Ezek a zenekarok, csak szélsõséges nézetek felé viszik a fiatalokat

Zerénd
Ez a zenekar réteg zenét játszik b34 Akiknek tetszik, és hidd el rengeteg embernek tetszik, azok nem azon filoznak, hogy a zenekar ezzel a névvel, felvidítják e a napodat.

Narxis
Nem.<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dráva partján <#eljen>

Avanti Roma!

kovacsgellert
Nem vagyok ideges. És engem nem zavar.

xNoodlex
Nyugi, narxis minden téma elejébe ilyeneket írogat.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

kovacsgellert
És az mért baj, ha nekem így tetszik. Ha te indítassz témát, akkor úgy írsz ahogy akarsz. Amúgy szerintem sem lesz világhírû együttes, de nekem nem az a lényeg.

Narxis
Azért a névválasztás elég fontos dolog, ilyen névvel nem lesz egy komoly együttes, mert nem veszik komolyan.

Gyümi: miért nem úgy írtad, hogy gyümölcs? a csajok szoktak mindent így írni, gyümi, ari, cuki stb. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kovacsgellert
Szerintem is fura egy kicsit, de szerintem nem a név a fontos.
És mit értessz aazon, hogy: "jaj de szeszcsi".
Légyszíves írd le magyaralu is, ha megkérhetlek.

Oldal 1 / 2Következő →