78
Nem gyümi, hanem zenekar. :)
  • kovacsgellert
    És aki erdélyi, az nem is létezik... Ahogy én sem. :))
  • degenerator
    Magyarországon, a szocializmusnak, és az elmúlt 20 évnek köszönhetően kialakult egy olyan egyedülálló gondolkodásmód, és világnézet, miszerint a történelem megállt, befejeződött.

aki nem így gondolja, szélsőséges.
  • degenerator
    a hazaszeretet mióta szélsőséges?
  • kovacsgellert
    Nemn akarok senkit megsérteni, de én ki nem állhatom a mulatós zenét...
  • krisztianp16
    Nekem semmi bajom a mulatos zenével szeretem,és játszom is öket!
  • kovacsgellert
    Csak nyugodtan. Másra már úgysem nagyon jó ez a topic...
    Itt már csak a szélsőséges emberek gyülekeznek.
  • modellmaker
    Állítólag. De mikor is tűnt fel a neten?

Mindegy ne offoljunk többet, szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban.
  • W B
    végül is... '47-es. a jóslat :p
  • kovacsgellert
    Persze, hogy minden bejött, mert úgy magyarázzák, mintha tényleg ezzel a szándékkal küldte volna le az ősszellem...
    Ha másképp történt volna, mondjuk a 2004-es szavazáson, akkor most nem Gyurcsány szerepelne ott, haenm Orbán, vagy mittom én ki, aki éppen megnyerte volna a választásokat. Én nem nagyon hiszek az ilyen jóslatokban.
  • W B
    eddig minden bejött
  • kovacsgellert
    Elolvastam. Der mit akartál veel mondani?
  • modellmaker
    ne már. azért nem mondjátok, hogy azt komolyan veszitek? :)
  • 89
    keress rá google-n
  • kovacsgellert
    Nem ismerem Mi van benne? :)
  • W B
    meg mondom őszintén: remélem hogy hamarosan bekövetkezik.
    de persze kevesebb áldozat révén jobb lenne.
  • 89
    Most olvastam el...nagyon tanulságos. Ha valóban így van, még nehezebb idők várnak a nemzetre, de újjászület poraiból.
  • 89
    Székely származásúként teljes mértékben támogatom a területi autonómiát vagy akár a visszacsatolást is (ez már kicsit bonyolultabb: ehhez már a különböző nemzetiségek együttműködésére volna szükség: de alig 60 év elég volt az idegen vezetőknek, hogy kitöröljék a Szent Korona Tanát a nemzetek fejéből)
    A jelenlegi magyar vezetés és a rengeteg agymosott (lásd: 2004 dec. 5) valamint az ultrasoviniszta románok, szlovákok és szerbek mellett (tisztelet a kivételnek, mert vannak értelmesek is) még az autonómiát is pár évig szinte lehetetlen lesz megvalósítani.
    Azonban el tudnék képzelni egy Közép-Európai uniót: Lengyelország+ a Szent Korona országaival: csonka Magyarország+Erdély+Szlovákia+Kárpátalja+Délvidék+Horvátország. Lengyelországgal és Horvátországgal a közös múlt és barátság miatt szerintem még megvalósítható lenne, de a többi környező nép és egyes magyarok kreténsége miatt eléggé felejtős...de ki tudja???
    Szebb Jövőt!!!
  • W B
    ezt értem én.

és a nyirkai jóslat? azt ismered?
  • kovacsgellert
    5 év alatt nem hiszem. A románok nem engednék, mert ők minden áron el akarnak románosítani minket, de ez úgysem fog sikerülni!
    Ezt csinálják már 100 éve, mióta Erdély hozzájuk csatoltok.
    Háromszék Románia területén lévő 3 megye gyűjtőneve, ahol 85%-os a mgyar többség. Mit nem értesz ezen?
  • W B
    eh? mi?
    amúgy nem lesz az 10 év. max 5.
  • kovacsgellert
    Félretájékoztattak Erdélyel kapcsoltaban: 80% román 20% magyar+cigány.... Viszont Három száken 85% magyarság van! És Basescu államelnök azt mondta, hogy SOHA nem lesz területi autnómia. Pedig lesz, ő nem tudja megkakadályozni, se a 20 000 000 román!

Nekem elhiheted mindezt, mert Erdély egyik legnagyobb magyar többségű városában Sepsiszentgyörgyön élek. így tudom, hogy mi fog itt történni 10 éven belül.
  • W B
    1, többségében magyar lakta területeket vissza (pl. Erdély)
    2, kilépni az euból.
    3, lengyelekkel ismét jó haverságot kötni, ill. barátkozni jobban keleti rokonainkkal, mert csak keleten vannak (leszámítva pár száz hunt Svájcban)
    4, az egyes pont... még mindig szégyen lenne ha beteljesülne, vissza a régi országot, nem azé szeretném, mert, hogy én a nagy magyar... nem. csupán annyi, hogy az elődökre NE hozzunk szégyent. illetve, A zsidók megkapták Izraelt... izé... (2000 év óta nem volt zsidó állam) amikor megkapták ott 5% volt a zsidóság (jó igaz ma már nem) akkor viszont nekünk alanyi jogon járna a saját hazánk...

bocs eme hosszú offért

akkor ide vágó kérdés: mért magozott cseresznye a nevük?
  • kovacsgellert
    Az a normális, hogyha nem a trianon előtti Magyarországot akarja vissza, mert az szinte lehetetlen, hanem a mostani kormányt akarja leváltani. :P
  • modellmaker
    Mi a normális?
  • kovacsgellert
    Olvasd el a #39 hozzászólást és utána akarj kioktatni. :)
    Amúgy meg arra mondtam, hogy szélsőséges, hogyha palkátokat aakr kiragasztani mindenhova azza a képpel, amit ide kiraktam. Vagyis az sem szélsőséges, csak már a normálistól egy kicsit eltérő.

Kiváncsiságból(ez most egyáltalán nem megy a topic nevéhez, de ennyi off-ot megengedhetek magamnak, asszem): Neked mi a véleményed az erdélyi magyarokról?
  • 89
    komolyan nem értelek téged...ez az együttes nyíltan felvállalja nemzeti gondolkodását és irredenta számokat játszanak...erre te jössz ezzel a "szélsőséges" dumával...már mitől lenne ez szélsőséges? vagy az irredentizmus mitől lenne szélsőséges?
    ráadásul te nyitottad a topic-ot
  • Zerénd
  • kovacsgellert
    Ez már eltér a témától. HA az együttessel kapcsolatban van valami mondanivalód, légszi azt írd, ne mást. :)

Ha a kormányról akarsz beszélgetni, nyiss neki külön topicot.
  • W B
    gondoltam rá, de nyomda nélkül nem menne :p
    amúgy csak azért, mert "hangulatosak" meg jó ha meg van, hogy ha mi kis "kedves" kormányunk (kurmányunk) eltüntetné őket... (képesek rá)

amúgy kösz már van jó pár ! :p
  • kovacsgellert
    Nem nagyon voolt időm utánanézni, de ezt a kettőt találtam:

De mért lenne jó, ha meglennének? Plakátot akarsz csinálni vagy mi van?
    Ez már tényleg súrolja egy kicsit a szélsőséget.
  • W B
    jó lenne ha meglennének :p
  • kovacsgellert
    Ugyanbiza mit akarsz azzal a képpel? :)
  • W B
    lenne egy kérdésem: az alábbi klipben is van ilyen kép (1:42 környékén) ez és hasonló képek hol vannak még a neten?
  • W B
  • kovacsgellert
    Csak a hülyék agresszivak. Elhiszed vagy beverjem a képed???
  • 89
    ne provokálódzzáááá!!! xD
  • Zerénd
    Nézd. Ha valaki szereti a hazáját, az egyesek számára már szélsőséges. Viszont én pont őket nevezem szélsőségesnek, mert ami számukra nem jó, nem tetsző azt elítélik.
  • W B
    pf...
    amit te szélsőségesnek nevezel az a normális, annak kéne lennie.
    te "tucat fogyasztó" ki Győzikét és Mónikát néz... pf...
  • kovacsgellert
    Nem szélsőséges a "dumáka", hisz minden ember más. Csak arra alkarok rámutatni, hogy semmi szélsőség nincs bennük, vagyis nincs ilyen szándékuk.
  • kovacsgellert
    Szélsőséges nézet??? Mért Lagzi Lajcsi produkciója jobb?

Mért lenne szélsőséges nézet az, hogyha fel akarják ébreszteni a magyarokban az nemzeti igentitás tudatot, hogy magyarnak lenni ne csak egy átlagos dolog legyen, hanem egy kis büszkeség is legyen.

Bár ebben a mostani helyzetben(mai fiatalság, mai kormány) nem nagyon lehet büszkének lenni a magyar származásra...

És az ifjúság nem hallgat ilyeneket, csak az ifjúságna egy kis része, általában a normálisabb emberek, persze innen akad kivétel.

Csak úgy felötlött bennem a kérdés: Neked mi a véleményed az erdélyi magyarokról?