Magozott Cseresznye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki nem így gondolja, szélsõséges.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Itt már csak a szélsõséges emberek gyülekeznek.<#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5>
Mindegy ne offoljunk többet, szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ha másképp történt volna, mondjuk a 2004-es szavazáson, akkor most nem Gyurcsány szerepelne ott, haenm Orbán, vagy mittom én ki, aki éppen megnyerte volna a választásokat. Én nem nagyon hiszek az ilyen jóslatokban.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de persze kevesebb áldozat révén jobb lenne.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A jelenlegi magyar vezetés és a rengeteg agymosott (lásd: 2004 dec. 5) valamint az ultrasoviniszta románok, szlovákok és szerbek mellett (tisztelet a kivételnek, mert vannak értelmesek is) még az autonómiát is pár évig szinte lehetetlen lesz megvalósítani.
Azonban el tudnék képzelni egy Közép-Európai uniót: Lengyelország+ a Szent Korona országaival: csonka Magyarország+Erdély+Szlovákia+Kárpátalja+Délvidék+Horvátország. Lengyelországgal és Horvátországgal a közös múlt és barátság miatt szerintem még megvalósítható lenne, de a többi környezõ nép és egyes magyarok kreténsége miatt eléggé felejtõs...de ki tudja???
Szebb Jövõt!!!
és a nyirkai jóslat? azt ismered?
Ezt csinálják már 100 éve, mióta Erdély hozzájuk csatoltok.
Háromszék Románia területén lévõ 3 megye gyûjtõneve, ahol 85%-os a mgyar többség. Mit nem értesz ezen?
amúgy nem lesz az 10 év. max 5.
Nekem elhiheted mindezt, mert Erdély egyik legnagyobb magyar többségû városában Sepsiszentgyörgyön élek. így tudom, hogy mi fog itt történni 10 éven belül.
2, kilépni az euból.
3, lengyelekkel ismét jó haverságot kötni, ill. barátkozni jobban keleti rokonainkkal, mert csak keleten vannak (leszámítva pár száz hunt Svájcban)
4, az egyes pont... még mindig szégyen lenne ha beteljesülne, vissza a régi országot, nem azé szeretném, mert, hogy én a nagy magyar... nem. csupán annyi, hogy az elõdökre NE hozzunk szégyent. illetve, A zsidók megkapták Izraelt... izé... (2000 év óta nem volt zsidó állam) amikor megkapták ott 5% volt a zsidóság (jó igaz ma már nem) akkor viszont nekünk alanyi jogon járna a saját hazánk...
bocs eme hosszú offért
akkor ide vágó kérdés: mért magozott cseresznye a nevük?
Amúgy meg arra mondtam, hogy szélsõséges, hogyha palkátokat aakr kiragasztani mindenhova azza a képpel, amit ide kiraktam. Vagyis az sem szélsõséges, csak már a normálistól egy kicsit eltérõ.
Kiváncsiságból(ez most egyáltalán nem megy a topic nevéhez, de ennyi off-ot megengedhetek magamnak, asszem): Neked mi a véleményed az erdélyi magyarokról?
ráadásul te nyitottad a topic-ot<#nemtudom>#nemtudom>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha a kormányról akarsz beszélgetni, nyiss neki külön topicot.
amúgy csak azért, mert "hangulatosak" meg jó ha meg van, hogy ha mi kis "kedves" kormányunk (kurmányunk) eltüntetné õket... (képesek rá)
amúgy kösz már van jó pár ! :p

De mért lenne jó, ha meglennének? Plakátot akarsz csinálni vagy mi van?
Ez már tényleg súrolja egy kicsit a szélsõséget.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
amit te szélsõségesnek nevezel az a normális, annak kéne lennie.
te "tucat fogyasztó" ki Gyõzikét és Mónikát néz... pf...
Mért lenne szélsõséges nézet az, hogyha fel akarják ébreszteni a magyarokban az nemzeti igentitás tudatot, hogy magyarnak lenni ne csak egy átlagos dolog legyen, hanem egy kis büszkeség is legyen.
Bár ebben a mostani helyzetben(mai fiatalság, mai kormány) nem nagyon lehet büszkének lenni a magyar származásra...
És az ifjúság nem hallgat ilyeneket, csak az ifjúságna egy kis része, általában a normálisabb emberek, persze innen akad kivétel.
Csak úgy felötlött bennem a kérdés: Neked mi a véleményed az erdélyi magyarokról?
Avanti Roma!
Gyümi: miért nem úgy írtad, hogy gyümölcs? a csajok szoktak mindent így írni, gyümi, ari, cuki stb. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.