A TV2 odacsapott egyet a Mónikának

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szó sincs fake tartalomról.

(vagy csak nekem vicces, hogy az magyarázza a fake-séget, aki nem nézi, ráadásul csak a levegõbe beszél, mert fogalma sincs, hogy fake vagy sem? fura egy meggyõzõdés, az egyszer biztos.)
Jah, a nagyanyám és az összes korosztálybeli spanja. És hiába magyarázom a fake tartalmat. Nem hiszi el. Ez az igazság. Számára. <#szomoru1>

Barát Jószi és Maunika! Tényleg van olyan ember, aki rendszeres nézõje?
Örülök, hogy nem kötelezõ ezeket nézni. Van másik 48 csatorna még a kábeltévén nálunk, van választás szerencsére.
Vicces, hogy sok ember bekötteti drága pénzért a temérdek csatornát és ugyanúgy nézi a csiga kettest meg a retek klubbot.<#shakehead>

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

hulladék akart az lenni😊

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

egyik mûsor hulladákabb mint a másik...

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

KennyGTP
Volt a szembesítõ show: Balász Show, van kibeszélõ show: Mónika Show és van a bebeszélõ show Joshi Bharat-tal <#banplz>

http://avp2010.b13.hu/

Ja, szabadság van. Mit akarsz akkor betiltani?
Victor1103
Ki a faszom vagyok?Aki betiltatná ezeket a [email protected]ólás szabadság van nem tûnt volna fel.Te kivagy? Aki "Számomra tök semlegesek ezek a mûsorok" mondatok mögé bújik közbe meg mindennap a Mónikától megy el.Ha bajod van az a Mónika topicba rendezzük le! <#gun><#lama>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ThuG4LifE
a máunika azért jó, mert kikerül netre ami az adásba nem volt és azokon bizony jókat lehet röhögni ... ennyi

Rest In Peace PaC & YaK

Számomra nem tud semleges maradni... a népbutítás sosem az.
Joshi Barat számomra kevésbé ellenszenves mûsornak tûnik.
1-1 részeket láttam mindkettõbõl... Mónikából azt hiszem a kelleténél többet is 😄
Narxis
Mégis mit képzelsz? Nem elég, hogy "elvileg" nem nézed, még be is akarod tiltani? Ki a faszom vagy te?

Számomra tök semlegesek ezek a mûsorok mert utoljára akkor láttam õket amikor elkezdték vetíteni õket. Unalmasnak találtam, nem kötött le, nem nézem. De hogy a betiltását követeljem? Hihetetlen milyen emberek vannak ebben az országban.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én most csak a cikket fikáznám, mert így, hogy nem derül ki belõle csak az elsõ két nap eredménye, így nagyjából szart sem ér..
Victor1103
én törvényben kötelezném ezeknek a sz@roknak a betiltását egytõl-egyig

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

legyen akármilyen hulladék a józsi barát a maúnikánál csak jobb lehet..
sima talkshow, fura, érdekes, botrányos emberi sorsokkal, ennyi. se több, se kevesebb.
Joshi Barat...pff..ugyanolyan fillérekért megvehetõ ostoba embereket felvonultató baromság,mint a Mónika meg anno a Balázs show volt...