17
-
winnie #17 szó sincs fake tartalomról.
(vagy csak nekem vicces, hogy az magyarázza a fake-séget, aki nem nézi, ráadásul csak a levegőbe beszél, mert fogalma sincs, hogy fake vagy sem? fura egy meggyőződés, az egyszer biztos.) -
god25 #16 Jah, a nagyanyám és az összes korosztálybeli spanja. És hiába magyarázom a fake tartalmat. Nem hiszi el. Ez az igazság. Számára. -
Aldo Moro #15 Barát Jószi és Maunika! Tényleg van olyan ember, aki rendszeres nézője? -
rudymester #14 Örülök, hogy nem kötelező ezeket nézni. Van másik 48 csatorna még a kábeltévén nálunk, van választás szerencsére.
Vicces, hogy sok ember bekötteti drága pénzért a temérdek csatornát és ugyanúgy nézi a csiga kettest meg a retek klubbot. -
emile zola #13 hulladék akart az lenni:) -
emile zola #12 egyik műsor hulladákabb mint a másik... -
#11 Volt a szembesítő show: Balász Show, van kibeszélő show: Mónika Show és van a bebeszélő show Joshi Bharat-tal -
JMáté #10 Ja, szabadság van. Mit akarsz akkor betiltani? -
#9 Ki a faszom vagyok?Aki betiltatná ezeket a [email protected]ólás szabadság van nem tűnt volna fel.Te kivagy? Aki "Számomra tök semlegesek ezek a műsorok" mondatok mögé bújik közbe meg mindennap a Mónikától megy el.Ha bajod van az a Mónika topicba rendezzük le! -
#8 a máunika azért jó, mert kikerül netre ami az adásba nem volt és azokon bizony jókat lehet röhögni ... ennyi -
Etinger #7 Számomra nem tud semleges maradni... a népbutítás sosem az.
Joshi Barat számomra kevésbé ellenszenves műsornak tűnik.
1-1 részeket láttam mindkettőből... Mónikából azt hiszem a kelleténél többet is :D -
#6 Mégis mit képzelsz? Nem elég, hogy "elvileg" nem nézed, még be is akarod tiltani? Ki a faszom vagy te?
Számomra tök semlegesek ezek a műsorok mert utoljára akkor láttam őket amikor elkezdték vetíteni őket. Unalmasnak találtam, nem kötött le, nem nézem. De hogy a betiltását követeljem? Hihetetlen milyen emberek vannak ebben az országban. -
ldavid #5 én most csak a cikket fikáznám, mert így, hogy nem derül ki belőle csak az első két nap eredménye, így nagyjából szart sem ér.. -
#4 én törvényben kötelezném ezeknek a sz@roknak a betiltását egytől-egyig -
AZTA #3 legyen akármilyen hulladék a józsi barát a maúnikánál csak jobb lehet.. -
winnie #2 sima talkshow, fura, érdekes, botrányos emberi sorsokkal, ennyi. se több, se kevesebb. -
xido #1 Joshi Barat...pff..ugyanolyan fillérekért megvehető ostoba embereket felvonultató baromság,mint a Mónika meg anno a Balázs show volt...