A TV2 odacsapott egyet a Mónikának
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(vagy csak nekem vicces, hogy az magyarázza a fake-séget, aki nem nézi, ráadásul csak a levegõbe beszél, mert fogalma sincs, hogy fake vagy sem? fura egy meggyõzõdés, az egyszer biztos.)
Vicces, hogy sok ember bekötteti drága pénzért a temérdek csatornát és ugyanúgy nézi a csiga kettest meg a retek klubbot.<#shakehead>#shakehead>
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
http://avp2010.b13.hu/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Rest In Peace PaC & YaK
Joshi Barat számomra kevésbé ellenszenves mûsornak tûnik.
1-1 részeket láttam mindkettõbõl... Mónikából azt hiszem a kelleténél többet is 😄
Számomra tök semlegesek ezek a mûsorok mert utoljára akkor láttam õket amikor elkezdték vetíteni õket. Unalmasnak találtam, nem kötött le, nem nézem. De hogy a betiltását követeljem? Hihetetlen milyen emberek vannak ebben az országban.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2