TeDDyRuSh#5
Jogos, én voltam már pár intézetben ahol van Dtábla, de mivel oktatást nem kapott senki (gondolom mindenki olvassa el a használati útmutatót), ezért előfordult, hogy alkoholos filccel estek neki, amit leszedni már nem lehet. Illetve amíg komoly digitálisan integrált tananyagot nem kap hozzá az oktató, addig a filmeken kívül csak saját maga szerkesztett Powepointot nyom föl rá, amihez elég egy 100ezres projektor is.
Az 5let jó, de mint mindig, a kivitelezéssel van a gáz. Gondolom statisztika meg csak arról van, hogy hány iskolába van Dtábla, de hogy ez minőségben mit dobott az oktatáson, arról nincs.
Fikusz Kukisz#4
A felsőoktatásban eltudom képzelni, mert ott tényleg ki lehetne használni. Hát igen. Milyen nevetséges a helyzet ebben az országban, mikor az egész oktatás haldoklik ezekre a baromságokra költenék a pénzt.
Legyenek digitális kütyüink, de maradjunk hülyék az élethez!
Hajrá!
hegedussz#3
Szerintem a digitális tábla nélkülözhető jó pár iskolában. Ahova járok ott is van ilyen tábla de minek? Ha filmet nézünk arra vetítik ki és ennyi. A tanárok többsége meg azt se tudja hogyan kell használni