Csak konzolokra jön az új Indy játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy érzem, hogy ez egy régen félbehagyott fejlesztés. A készítõk szeretnének pénzt látni belõle és a jelenlegi szintre már nem éri meg felhúzni. HD konzolra fejleszteni nagyon drága mulatság és nem biztos, hogy visszahozza a fejlesztés árát.
A játék még jó lehet, de a grafika már kicsit öregesnek fog hatni biztos. Majd meglátjuk a végeredményt.
A játék még jó lehet, de a grafika már kicsit öregesnek fog hatni biztos. Majd meglátjuk a végeredményt.
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Hát..sajnos volt rá precedens az utóbbi idõkben,hogy PS2 átiratot kapott a pc..és az eredmény tényleg szar lett<#hehe>#hehe>
Hehh grafikabuziknak: ha a ti játékaitok konzolon,pc-n,akármin nem hozza a filmekben látható CGI szintjét grafikában,akkor szarok....
Egytõl egyig butított szarok lesznek,a resident evil 4-et is végigröhögtem haveromnál,haggyán hogy rondább lett,de az MI suta lett,a játékmenet meg nevetséges:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
jahh lowpoly,lowres csodajaó lesz..
Commodore Plus4 forever!
"ha wiire is kiadják az csak gyermeteg játék lehet"
Hát nem tudom, de wiire jött pl a manhunt 2, a bully, a tenchu4, a fatal frame4, két resident evil játék (ebbõl egy exkluzív), stb... és 2009ben már kb annyi jó játék fog jönni wiire (exkluzívan) mint a hd konzolokra, ez olyan év lesz a wiinek mint amilyen a 2007volt a dsnek, arra is akkor kezdtek jönni normálisabb hc játékok, és 2008ban már több jó játék jött dsre mint pspre.
Hát nem tudom, de wiire jött pl a manhunt 2, a bully, a tenchu4, a fatal frame4, két resident evil játék (ebbõl egy exkluzív), stb... és 2009ben már kb annyi jó játék fog jönni wiire (exkluzívan) mint a hd konzolokra, ez olyan év lesz a wiinek mint amilyen a 2007volt a dsnek, arra is akkor kezdtek jönni normálisabb hc játékok, és 2008ban már több jó játék jött dsre mint pspre.
A
Egy hiba van a cikkben: "kezdjük a rossz hírrel: a játék csak wiin, ps2n, pspn, és dsen fog megjelenni"
De hisz ez nem rossz hanem jó hír, kéretik javítani ;)
De hisz ez nem rossz hanem jó hír, kéretik javítani ;)
A
Szerintem állati lehet WII irányítóval irányítani egy ilyen játékot. Videó alapján a játék sem lesz gyenge (ha ezekre optimalizálják és nem a nextgenrõl csinálnak valami butított szart, akkor jó lesz). Jöhetne szerintem PC-re, szerintem lenne bõven igény rá, fõleg ha a gépigénye is kisebb lesz, és esetleg olcsóbb is.
"PSP-n, Wii-n, NDS-en jelenik meg, még a jelenlegi generációs konzolokkal bíró játékosok sem kapnak Indybõl."
*sóhaj*
Tanuljuk már meg használni a HD konzokok kifejezést...
Vagy felõlem az elõzõ generációba is csoportosíthatjátok a Wii-t meg a kézikonzolokat, de az úgy borzasztóan értelmetlenül fog hangzani.
*sóhaj*
Tanuljuk már meg használni a HD konzokok kifejezést...
Vagy felõlem az elõzõ generációba is csoportosíthatjátok a Wii-t meg a kézikonzolokat, de az úgy borzasztóan értelmetlenül fog hangzani.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Ha Wii-re is kiadják akkor örülök, hogy nem jön PC-re, mert tuti valami gyermeteg ugri-bugri játékot csinálnak belõle.
Nem is értem miért éri meg nekik, ha nem adják ki új generációs konzolokra akkor milyen eladásokat várnak tõle?
Nem is értem miért éri meg nekik, ha nem adják ki új generációs konzolokra akkor milyen eladásokat várnak tõle?
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,