Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fh2ben pl 1 snipa készlet felvehetõ egy bizonyos helyen. aki hamarabb odaér, az veszi fel... ennyi😄 elég is.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Smithwarden
De baz, az nem megoldas volt es nem "feltalaltak"...hanem siman problema, mivel nem volt eleg eros a hardware/software meg akkor hogy a messzebb levo tajat/epuleteket egyszerre megjelenitse.
Ahogy irtam is jo ez, es realis hogy messzire latunk, de valami normalis megoldas jo lenne a dologra.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

A bf2-es AIX mód is ilyen nincs benne ködhatár lehet is benne szépen aratni sniperel a karkand pályán,pedig az is be van elég jól építve.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

FiveOmensXXXXX
Ja hát mindig vannak "tehetséges" emberek 😊

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Beers
A ködhatár DC-ben sem jelent gondot pár embernek..... :S!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

FiveOmensXXXXX
Ha a legelsõ medal of honor színvonalának a felét hozzák, még lehet belõle jó cod verõ játék.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Beers
Pippantsanak le!!!!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

FiveOmensXXXXX
A megoldást már rég feltalálták úgy hívják, hogy látóhatár vagy köd. Lehet szebb így a játék, de könnyebb is a snipáknak.

TDC Geronimo
12i video game awardson se lesz semmi PCs BC2 anyag...de lesz medal of honor ójaj!!4 basszákmeg 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smithwarden
Akkor ezek szerint sajnos a sniperes dolog amit lattam a videokon az bejott. <#szomoru1>
Az tetszik hogy vegre nagy tavolsagba is el lehet latni, es ez vegulis jo dolog mert "elethu", de snipereknek ez a jatek kanaan lesz.
Es a sniperek dominanciajat hogyan lehetne vajon normalis modon visszaszoritani?
Nem is tudok hirtelen nagyon jo modszert.

- Teamenkent legyen 1-2 sniper...
Es hogy donti el a jatek hogy eppen ki lehet?
Valaki a sniper kasztot szereti, azert jatszik es csak neha lehetne vele, ez sem igazan jo megoldas.
- Gerzson: "Pc verzióban szerintem maradnak a 2 lövés testre 1 fejre és már meg is van oldva"
Ahogy nezem konzolos verzioban is ugyanigy van, es ezzel egyaltalan nem oldodik meg a problema.
- Realisan, eletben mikor szoktak snipereket alkalmazni, mikor hatasos oket bevetni?
Nyilt terepen, illetve ritkan lakott helyeken.
Akkor meg eleg surun be kell epiteni a palyakat talan, sok epulettel es fedezekkel...?! <#bee1>

A DICE-osoknak valami nagyon okos/trukkos dolgot kellene kitalalniuk, hogy folyamatosan lehessen jatszani mindenkinek sniperrel, de ne legyen tul eros megsem ez a kaszt...remelem osszejon nekik - de lehet marad igy, es akkor "erdekes" lesz a jatek.
Es ez nem csak itt lesz igy a BC2-ben, hanem ahogy fejlodnek technikailag a jatekok, ez a problema a tobbiben is ugyanugy elo fog jonni.

REPS0L
😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

TDC Geronimo
Játszottam egy kört de úgy felbasztam magam a nyomorék snipereken, hogy elég is volt. Mással nem is lõttek le egész körbe csak azzal. Le se spawnolok már csattognak mellettem a lövedékek -.- Zsolti szerverünkön meglátok egyet kibaszom majd egybõl 😄

uHs Gerzson
kicsiny lelkednek már csak egy sör kell mi? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

- Reméljük
- Reméljük
- Sok minden meg volt már említve. Ez a megemlítem dolog nekem pont annyi, mintha nem lenne, ha a Dice-ról van szó.
- A BF2-es spotolás teljesen rendben van. Ott nem láttad, hogy a tetõn van, vagy a pincébe, csak azt láttad, hogy valahol ott...
- Még jó, hogy célozni kell. :-)
- Pfújj rush mod. :-)

TDC Geronimo
Pc verzióban szerintem maradnak a 2 lövés testre 1 fejre és már meg is van oldva - Konzolosba is így van

uHs Gerzson
- szerver beállítás megoldja
- Pc verzióban szerintem maradnak a 2 lövés testre 1 fejre és már meg is van oldva
- meg volt emlitve tegnap hogy más squad rendszer lesz PC-re
- a spottolás így is úgyis wallhack lett de mondjuk bf2-ben is az volt kezdetlegesen mert a minimapon is látszodot az ember. Én maradnék a BF2 rendszernél.
- fegyverek szerintem lehet hogy pontosabbak mint BF2 ami nem rossz de ahogy láttam kell azért rendesen vélozni mert konzolon ott van az autoaim assist 😉
- Rush mod új színt hoz csak itt annyit vesznek el a bf filingból hogy megmondják neked mit kell csinálni amugy meg ott lesz a conquest is 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Fegyverek csak akkor pontosak, ha jól használják õket. Szerintem ez normális dolog

tonyr
egyetértek, és rem igy lesz unql_m8 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

[UNQL]Echo
hi

- sztem a friendly fire opcionalis lesz szerveroldalrol mint mindig.
- a fegyok sem tunnek pontosabbnak mint BF2-ben csak talan a hitbox muxik vegre normalisan 😊
- amikor megnezek egymas utan par BC2 es MW2 videot szerencsere hatarozott kulonbseget latok a ketto kozott, termeszetesen pozitiv iranyba a BC2 reszere. 😛

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Beers
Jaja!

Supersix
Te nem most kezdted 😄..abszolút egyetértek! <#eljen>

Bennem eddig pár aggasztó kérdés megfogalmazódott:

- Frendly fire
- Sniper. Ha így marad, akkor a pléyerek 90%-a sznájper lesz, ez borítékolható. Ez most konzolon lehet, hogy nem így van, de pc-n a sok csíra tuti az lesz...
- Minden csapattagra szpónolás buziság. Gyakorlatilag kiirthatatlanan egy közepes erõsségû squad. BF2-ben is kivették a líder átadós dolgot, akkor ide miért teszik be alapból?
- Spotolásos wallhack
- Fegyverek túl pontosak, lámabiztos. Ezt csak a videók alapján mondom.
- Nekem ez a rusholós stílus nem annyira begyere. Teljesen kód fílingem van.

Jó lenne,mert ez a mindenkire spawnolás nagyon könnyüvé teszi szerintem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
"Spawn on any squad member is an integral part of #BFBC2 but PC will have it's own squad up system. Just how you like it."

Hmm lehet maradnak a csak leaderre való spawnolásnál pcn?

TDC Geronimo
"The HDR audio solution in Frostbite runs fully in software to give use _full_ control over everything and create the best possible audio, so no expensive high-end sound card is required."

wow sima ratyi hangkártyákon is lesz olyan hangzás, mint a videókba! :d

TDC Geronimo
HM ebbe egész jól tolja a tag. XM8 brutál jó fegyver. Én is ezt használom legtöbbször.

TDC Geronimo
Kis tankos gameplay

Doomista
Ez is megoldás.

De az a legjobb a ffire szerókon, ha van olyan lehetõség, hogy ha valakit ffireznek, akkor lehet az illetõre nyomni egy panaszt, és ha elég kigyûlik, akkor kirúgást kap a szervertõl. És azért ilyenkor már jobban oda fog figyelni, hogy véletlen se ffirezzen tankkal, mert nem lát, vagy ilyesmi. Szerintem belerakják az ffire módot a játékba, mert miért ne, ha ki lehet lõni, szerver meg nem egy lesz.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TDC Geronimo
Én ezt azzal intézném el, hogy kilépek a szerverrõl és átmegyek egy másikra... Én örülök neki, hogy nincs ff, mert így nem kell izgulnom amiatt, mert valami nyomorék leTKz egy jármûért pl.

Doomista
De néha tényleg jó a frire 😊 Ha a másik beugat, vagy valami nem tetszik neki, avagy éppen le akarod vezetni a sok feszültséget, ami az az napi melóból összejött, és a csapatod olyan szar, hogy az ellenség miatt nem tudtok elõrehaladni, akkor fogod a fegyót és érzelemmentesen szétlövöd headshot üzemesen a csapattársaidat, és ezzel jelezve, hogy nem vagytok jók semmire, semmire, SEMMIRE. Ha meg van mikrofonod, és betudsz ugatni a csapatvoipre, akkor úgy már durvább, durvább, DURVÁBB.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TDC Geronimo
Az egy dolog, hogy eddig lehetett :p

Doomista
Lehet.

TDC Geronimo
Legalábbis konzolosba. Azt hogy PCn lehet-e majd állítani a szervereknél azt nem tudom.

TDC Geronimo
nincs

Nincs frendly fire?

MrYeti
ne terelj! igenis a játékból jön ^^

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

TDC Geronimo
:o (boxod megvan már? :d)

Running
Rádrobbantok én minnyá megmondom mit.<#mf2>

Majd jól rádrobbantom a házat a picsába. :-)

MrYeti
megmutattam másoknak is, és azt mondták, hogy a játékból jön 😊

Smithwarden
Eleg hangulatos jofajta medic movie.
Aranylag osszedolgoznak csapatban a tamadok, de igy sem birjak felrobbantani a ladat vegul.
Latszik hogy kialakult egy front a hid elott ahol probalnak elorenyomulni a tamadok tobbfele modon is, de a vedok jol bevedik a vagont.

Ezen a videon is eszreveheto, hogy egy egyszeru kis effekt, a palyan szallo por es fust (is) mennyire fel tudja dobni a hangulatot (sztem).

mi a szart akar ez az 1-es streakjével 😄

-tRs-Landor

TDC Geronimo
lol nemhiszem 😄

Doomista

na, erre vártam, megyek aludni<#hehe><#wow3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

MrYeti
2:27nél a játékban morognak? 😊

csak a bf2ben volt úgy elbaszarintva.

TDC Geronimo
Párszor leírtam már, hogy ég és föld :p