Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Jajj de rossz nyalas szoveg toluk... <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
"PC players, be proud that your love for conquest is so great, it will be available to your console brothers from the start in Bad Company 2. We'll have more details regarding the PC plans come next year so hang tough, we've got your back soldier."

<#rolleyes>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Yeah, @GreatAllah Gamestop also knew the release date for Duke Nukem Forever.

Dev twitter válasza. Nem hangzik jól 😄

TDC Geronimo
Új battlefield momentum video

HTS s3rg1nh00
január 28...hm,biztos tudják,hogy 29-én ér véget a vizsgaidõszak😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

EA_tól megszokhattuk volna 😊

XenHai
Az nagy zsidóság lenne.
TDC Geronimo
Najó nem erõlködöm tovább 😄 Akkor igen csak az lesz és nem lesz beta kódja senkinek muahaha

Szerintem képesek megcsinálni, hogy csak online elõrendelõk kapnak betat...

És a PS3-as bétások is mind elõrendeltek? <#rolleyes>

<#hehe>

TDC Geronimo
Olvassátok már el a többi hszt is a fórumon 😄

leírom capsnubként hogy elolvassák : VALÓSZÍNÛLEG A PC BETA UGYANOLYAN NYITOTT LESZ, MINT A PS3AS ÍGY KÓDHOZ HOZZÁJUTNI CSAK AZ NEM FOG AKI NEM AKAR

Remélem így elolvassák <#hehe>

Hát akkor lemaradok a betaról... De én ragaszkodom a Limited Editionhöz dobozosan. tudok várni 😊

FiveOmensXXXXX
Na valami pozitív hír! Idénre még kérünk pár ilyet😛

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Smithwarden
Persze.
Ezert irtam "HA" es "LEHET"-et.
(De a lenyeg hogy tuti osszejojjon valahogy egy beta kulcs akarhogy is kamuznak es kavarnak.)

TDC Geronimo
customers only volt ps3 betahoz is írva. Mit írjanak szerinted az oldalon ahhoz hogy megvegyék? Rendeld innen, mert kapsz beta kulcsot, de ha nem vagy vak meg béna akkor szerzel úgyis máshonnan? 😄

Smithwarden
Hat ja.
Pont emiatt nem rendeltem meg meg a jatekot, ugy mint sok haver, hatha a betat kotni fogjak valami rendelesi oldalhoz vagy szabalyhoz.
Ha nem lesz annyira nyilt megsem mint a PS3-as, akkor tenyleg erdemes online verzioban elorendelni.
"online cusomers only" ... es ezek szerint lehet nem is lesz annyira nyilt sajnos. <#gonosz3>

Meg abban is remenykedtem hatha hamarabb lesz beta, januar elejetol, megint tobb het varakozas basszus...de legalabb tuti hogy lesz.

TDC Geronimo
Nem csak így lesz majd elérhetõ a beta. Azért raktam be, mert végre valami info mégha nem is hivatalos egyelõre, de ugyanitt írták ki a ps3 betat napokkal a bejelentés elõtt és igaz lett. Arra tippelek, hogy talán karácsonykor kapunk ajándékba hivatalos bejelentést és TALÁN media anyagot 😄 wet dreams tudom 😄

Annyira nyitott lesz a beta mint a ps3as elvileg úgyhogy lesz kód dögivel.

Ki veszi meg online? Kivel kell jóban lenni? :-D

Ha egyedül rambózol, akkor így jártál.
Elárulok egy titkot, ami ezt a játékcsaládot olyanná teszi, amilyen.
Pszt, hajolj csak közelebb...
Közelebb...
Még közelebb...

szkvad

Hmmm? Király mi? Vásztakurva mik vannak. Nem gondoltad volna mi?

TDC Geronimo

<#rolleyes>

Smithwarden
Igen van igazsag abban is amit leirsz es igen vannak olyanok akik sirnak 2 leloves utan, de annal sokkal idegesitobb ha egy teruleten at kell menned a palyan valamiert es 10edjere nyir ki egy messzire levo atomkemper sniper (tipikus 12 evesek jateka...es beszeltuk ugye, hogy talan pont BC2ben sok ilyen lesz).
Csak annyit latsz megint hogy eldolsz egy (fej)lovestol ujra es ujra es nem tudod honnan lottek, abban az iranyban van kb 30 bokor es fa es nem latni senkit.
Es lehet cheater is a srac mert kurva pontosan szed le mindig, es 0 informaciot kapsz rola az egesz jatek/map alatt.
Mondhatnank talan hogy nem "realis" a jatekmenet, hogy halal utan latjuk honnan oltek meg, de realisan nem is elednenk ugye ujra par masodpercen belul, ugyhogy ez sztem nem szempont.
El fogom viselni ha nem lesz killcam, de atgondolva inkabb csak meg jobban szeretnem ha benne lenne/maradna minden multi jatekban.

Smithwarden
/off
(Kulon irom inkabb, mert kicsit szemelyeskedes.)
Latom megint jo szokasodhoz hiven odabaszosan es kemenyen szelsosegesen a velemenyed.
Mivel szelsosegesen "kemeny" csavo vagy forumon...bar altalaban akik igy irnak pont azok csak neten ilyen tokos legenyek.
Mind1 igazabol nem veszekedni akarok, sorry..csak ez a velemeny jon le nekem a szinte mindig le/beszolos irasaidbol.
Akar torolheted Landor ezt amit most irtam ha ugy latod jonak.
/on

Hát de ez a normális...

Mit akar nézelõdni már, mikor pofánlõtték?
Ne villogjon a neve spón után neked pirossal a falakon keresztül véletlen? Vagy kéne neked egy gomb, hogy: dögölj meg geci, mert lelõttél.
Mármint ezt nem személy szerint neked írtam.

Pont rólad beszéltem...

Zs0lt1
Normálisabb cod4 szervereken ki is van kapcsolva 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Bogdogege
Mire megtalálod ötször lelõ meg kétszer belerohansz a Claymore-ba, de te akkor is megmutattad, hogy te vagy a bajnok. <#eljen> Õ meg röhög rajtad , hogy mekkora <#lama> vagy.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Pont abban jobb, hogy azok nincsenek benne, amiket leírtál...

Nekem attól jó egy játék, hogy van benne kihívás, nem az számít, hogy hány pontom lesz a végén.
Ha nincs killcam, csak sejthetem honnan szedtek le. Azt megtalálni és kinyírni, az valami. Ha látod honnan lõtt le, lófaszt sem ér, hogy hátulról lekéseled...
Csíra pöcsökenk van kitalálva, nehogy szegénykét 2-nél többször lelõjék, mert akkor nem veszi meg a játékot. Killcam nélkül is látni, ki a csíter.

Bogdogege
Szerintem is jobb ha lesz <#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Smithwarden
En elvagyok killcam-el es annelkul is, szinte majdnem mind1 hogy van-e vagy nincs.
Bar talan kicsit inkabb szeretem ha van...
Sokkal kevesebb a kemper es peldaul a cod-os visszajatszos verzional sokkal konnyebben ki lehet szurni cheatereket is.
Plusszban az is mellette szol talan, hogy nagyon jol el lehet tanulni trukkoket jobb jatekosoktol a teljes visszajatszas miatt.
Ja es ha nem vesszuk a kempereket es cheatereket akkor is jobban elvezem hogy "videozok" egyet ujraeledesig, sokszor erdekes hogyan tudtak kinyirni es latni a masik szemszogbol a harcot.
Ha nincs abszolut semmifele killcam az vegulis miben "jobb"...?

XenHai
Amúgy is ideg rohamot kapnak .Csak így tudják szidni a cheater anyukat mert látják , hogy épp a map túl oldaláról kapta fejest.
Ez a killcam egyébként is egy fasság...
Kódos csíráknak kell csak, hogy lássa ki ölte meg, mert egyébként idegrohamot kap.

TDC Geronimo
Mondjuk lehet csak bugos volt a killcam azért mutatta a lábát, mert néha szokott furcsán viselkedni, pl átmegy a testén a kamera stb 😊

TDC Geronimo
HC módba nem lesz :p

akkor meg pláne nem kell bele😄 remélem eljutnak idáig is. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

FiveOmensXXXXX
Szépen amortizálódik a hummer.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

TDC Geronimo
Egyébként a killcamot állítólag megváltoztatták olyanra, hogy a lábát látni csak annak aki megölt. #2383ba linkelt videóba látni is lehet a háttérbe

Tudom azt gondoljátok én az örök pesszimista,de ezért nem láttunk még gameplay-t vagy egyebeket.Mivel nincs olyan állapotban hogy meg merjék mutatni.De higgyetek nekem én örülnék a legjobban ha nem lenne igazam mert NAGYON<#violent> várom hogy megjelenjen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Pre alphat fogalmam sincs miért mondogatják, mert már a PS3 betara is azt mondták és simán kiadható állapotba van, fõleg a mai piachoz képest... Jogosan hívták azt betanak. Pre alpha jelzõ durva azért rá 😄

DummyBoy
Na ja ... abban bízzunk inkább hogy az egyes UTÁNI nullát cserélik 1-esre ... nem pedig az elõttit ... <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Lehet hogy márciusban jelenik meg a pc verza dehogy nem 2010 hanem 2011 lesz az elképzelhetõ.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Te se tudsz semmit se ..."Béta viszont nem létezhet alfa (eredetiben alpha) nélkül, sõt, egy szoftver gyakran egyenesen a pre-alfának (pre-alpha) nevezett idõszakban kezdi meg földi pályafutását. A két fázis közötti fõ különbség az, hogy a pre-alfa, ha készül ilyen változat, a fejlesztõknek készül, és még egyáltalán nem biztos, hogy tartalmaz minden funkciót. Ha kicsit kézzel foghatóbban szeretnénk ezt érzékeltetni, azt mondhatjuk, hogy a pre-alfa idején még nem az a kérdés, hogy a szoftver jól mûködik-e, hanem az, hogy egyáltalán mûködik-e. A fejlesztõk ilyenkor még a szoftver tervezése, fejlesztése, egyes elemeinek próbálgatása szintjén dolgoznak a mûvükön"...na ezt jelenti a pre-alfa,nem kommentálom de gondolom tudjátok hogy ez mit jelent.Ha ez igaz akkor ezt<#mf2> nekik.

TDC Geronimo
Az, hogy még mindig pre alpha állapotba van, legalábbis az a build amit láttak.

Zs0lt1
Azt, hogy a játék közel van a kiadási verzióhoz 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

..."Side Note: The game is still considered to be in Pre-Alpha stage"...Ez ugyan mit jelenthet?

TDC Geronimo
Community eventrõl pár infó meg fegyverlista

TDC Geronimo
"Assumptions that Hardcore will be as fast as that other shooter are gravely mistaken. Bf is all about the firefight and team tactics"

Other shooter alatt tudjuk mit ért 😄 Jó hallani ezt kíváncsi leszek a BF HC módjára

TDC Geronimo
Beta vége alkalmával egy fun videó fasza minõségbe. 1:05nél durva a cucc 😄

az a baj hogy az utóbbiból több van
az ilyenek általában kilõnek a kocsiból mert õk akarnak vezetni az nem érdekli õket hogy a játék végén -10 pontjuk van

beszólsz meghalsz

tonyr
hehehe
én szeretek fiatalabbak ellen bf.. vagy olyan skillesek hogy lefordulok a székröl, vagy megmozdulni se birnak AK-m elött 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

REPS0L
😄DD

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu