Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#rolleyes>#rolleyes>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Dev twitter válasza. Nem hangzik jól 😄
<#hehe>#hehe>
leírom capsnubként hogy elolvassák : VALÓSZÍNÛLEG A PC BETA UGYANOLYAN NYITOTT LESZ, MINT A PS3AS ÍGY KÓDHOZ HOZZÁJUTNI CSAK AZ NEM FOG AKI NEM AKAR
Remélem így elolvassák <#hehe>#hehe>
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
Ezert irtam "HA" es "LEHET"-et.
(De a lenyeg hogy tuti osszejojjon valahogy egy beta kulcs akarhogy is kamuznak es kavarnak.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Pont emiatt nem rendeltem meg meg a jatekot, ugy mint sok haver, hatha a betat kotni fogjak valami rendelesi oldalhoz vagy szabalyhoz.
Ha nem lesz annyira nyilt megsem mint a PS3-as, akkor tenyleg erdemes online verzioban elorendelni.
"online cusomers only" ... es ezek szerint lehet nem is lesz annyira nyilt sajnos. <#gonosz3>#gonosz3>
Meg abban is remenykedtem hatha hamarabb lesz beta, januar elejetol, megint tobb het varakozas basszus...de legalabb tuti hogy lesz.
Annyira nyitott lesz a beta mint a ps3as elvileg úgyhogy lesz kód dögivel.
Elárulok egy titkot, ami ezt a játékcsaládot olyanná teszi, amilyen.
Pszt, hajolj csak közelebb...
Közelebb...
Még közelebb...
szkvad
Hmmm? Király mi? Vásztakurva mik vannak. Nem gondoltad volna mi?
<#rolleyes>#rolleyes>
Csak annyit latsz megint hogy eldolsz egy (fej)lovestol ujra es ujra es nem tudod honnan lottek, abban az iranyban van kb 30 bokor es fa es nem latni senkit.
Es lehet cheater is a srac mert kurva pontosan szed le mindig, es 0 informaciot kapsz rola az egesz jatek/map alatt.
Mondhatnank talan hogy nem "realis" a jatekmenet, hogy halal utan latjuk honnan oltek meg, de realisan nem is elednenk ugye ujra par masodpercen belul, ugyhogy ez sztem nem szempont.
El fogom viselni ha nem lesz killcam, de atgondolva inkabb csak meg jobban szeretnem ha benne lenne/maradna minden multi jatekban.
(Kulon irom inkabb, mert kicsit szemelyeskedes.)
Latom megint jo szokasodhoz hiven odabaszosan es kemenyen szelsosegesen a velemenyed.
Mivel szelsosegesen "kemeny" csavo vagy forumon...bar altalaban akik igy irnak pont azok csak neten ilyen tokos legenyek.
Mind1 igazabol nem veszekedni akarok, sorry..csak ez a velemeny jon le nekem a szinte mindig le/beszolos irasaidbol.
Akar torolheted Landor ezt amit most irtam ha ugy latod jonak.
/on
Mit akar nézelõdni már, mikor pofánlõtték?
Ne villogjon a neve spón után neked pirossal a falakon keresztül véletlen? Vagy kéne neked egy gomb, hogy: dögölj meg geci, mert lelõttél.
Mármint ezt nem személy szerint neked írtam.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Nekem attól jó egy játék, hogy van benne kihívás, nem az számít, hogy hány pontom lesz a végén.
Ha nincs killcam, csak sejthetem honnan szedtek le. Azt megtalálni és kinyírni, az valami. Ha látod honnan lõtt le, lófaszt sem ér, hogy hátulról lekéseled...
Csíra pöcsökenk van kitalálva, nehogy szegénykét 2-nél többször lelõjék, mert akkor nem veszi meg a játékot. Killcam nélkül is látni, ki a csíter.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Bar talan kicsit inkabb szeretem ha van...
Sokkal kevesebb a kemper es peldaul a cod-os visszajatszos verzional sokkal konnyebben ki lehet szurni cheatereket is.
Plusszban az is mellette szol talan, hogy nagyon jol el lehet tanulni trukkoket jobb jatekosoktol a teljes visszajatszas miatt.
Ja es ha nem vesszuk a kempereket es cheatereket akkor is jobban elvezem hogy "videozok" egyet ujraeledesig, sokszor erdekes hogyan tudtak kinyirni es latni a masik szemszogbol a harcot.
Ha nincs abszolut semmifele killcam az vegulis miben "jobb"...?
Kódos csíráknak kell csak, hogy lássa ki ölte meg, mert egyébként idegrohamot kap.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Other shooter alatt tudjuk mit ért 😄 Jó hallani ezt kíváncsi leszek a BF HC módjára
az ilyenek általában kilõnek a kocsiból mert õk akarnak vezetni az nem érdekli õket hogy a játék végén -10 pontjuk van
beszólsz meghalsz
én szeretek fiatalabbak ellen bf.. vagy olyan skillesek hogy lefordulok a székröl, vagy megmozdulni se birnak AK-m elött 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol