Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez mikor is lesz egészen pontosan?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

<#conf>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

uHs Gerzson

<#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
nem

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

hi regeltem erre a combat testing re. Kapok mailban visszajelzést legalább hogy ló....-t sem kaptál???
Running
EA-nél vagy hol szerepel az 576 és cdgalaxis is a listán akik adhatnak kulcsot. Aszem így. Valaki mondta tegnap.

Kimeríti a jogtalan elõny fogalmát.Vissza mondom és megrendelem máshol...õk meg bekaphatják,ha ennyire érdekli õket a sorrend pl.

[IRAM] leader

jóh, mostmár nem tudok visszamenni <#buck>
<#nezze> #3539

-tRs-Landor

Akkor bemégy szépen és a barátodnak is intézel egyet.Mert ha nem....

[IRAM] leader

Az 576 hivatalos partner.Remélem annyi elég hozzá.

[IRAM] leader

dronkZero
Hogy tudják a boltok garantálni, hogy kapok béta kulcsot?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Én is még régebben rendeltem elõ az 576ban személyesen. Egy fél órája voltam bent, megkérdeztem hogy hogy is lesz ez a bétakulcsosdi, erre azt mondta az 576os srác hogy vegyük fel újra a rendelésem, ne törõdjek a régivel, mert így biztos csak a béta kulcs. Már meg is kaptam a nyugtát a rendelésemrõl emailben.

-tRs-Landor

Zs0lt1
ij

Nekem is ezt irta ki.Kapunk kulcsot.Nyugi.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Felvétel dátuma:

2009.12.16. 17:28:17

Ekkortól "él" a rendelésem az 576-nál,úgy hogy nekem már lesz.Azt igérték.

[IRAM] leader

Az imént küldtek egy levelet:

We have reviewed your application and have currently no need for your participation in the Combat Testing program.
Thank you,
Combat Testing Staff.

Most akkor WTF?

Sose lesz kulcsom?

[UNQL]Echo
Menj vissza es toszogassad a manokat a wow-ban <#violent> <#vigyor3>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Riddick21
Gyerek nagyon komoly, hogy meghalni jár fel játszani 😊 De azért azt öröm látni, hogy könnyebb megfektetni valakit, mint a BF2-ben...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Zs0lt1
ne haragudj maunika de kiez? ;-D

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csá Arc!

Gyerek hogy van?

Kami
Megrendeltem a CD Galaxisnál, át is utaltam a pénzt, úgyhogy lesz már kulcs! <#vigyor2>
Amúgy tényleg félretájékoztattak a dologról, mert azt olvastam a cybergen.hu-n, hogy mindenki jelentkezhet.
Kikérdezésrõl szó sem volt, ha tudom bele sem kezdek.
Amúgy engem faggathatnának <#idiota>, max. azt érnék el, hogy megtanulnak ÕK magyarul káromkodni!
Különben meg, a felderítõ nem köp!!! <#vigyor>

Én be is regeltem+elöl is rendeltem 😄

uHs Gerzson
Te még élsz? 😄

Ja annyi lesz 😊

Running
Na látod, ennyi. <#buck>

Zs0lt1
@locust9 T minus one day to sp reveal.

Kami
Ok, THX, <#worship> akkor szenved vele a tököm, megveszem a CD galaxisnál, 'oszt jóva!

Zs0lt1
Hát jah, ha nem tudsz angolul akkor buktad, mert ts-re is fel kell menni majd és kikérdeznek, hogy miért akarsz tesztelõnek jelentkezni.

Egyébként meglehetõsen félretájékoztatás volt a cucc. Ugyanis azt mondták, hogy aki jelentkezik, az kap kulcsot. Namost a jelentkezés is két lépéses volt, mindkét lépést jóvá kellett hagyni valamelyik adminnak. Szóval ha jóvá hagyták, akkor a fasznak kell ezer kritérium.

Running
Azt írták angol tudás szükséges, ha fingot sem tudsz akkor minek szenvedsz vele? Hm?

Kami
Hja b+ ha tudnék angolul...
Még az ûrlapot kitöltöttem, de a többit nem igazán értem ezért kérdeztem, hátha valaki veszi a fáradságot és leírja tömören magyarul, amit természetesen megköszönök!

modellmaker
A harcjármûvel nem tudott átmenni egy parkoló autón. 😞

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Zs0lt1
a fórumban le van írva!

Crem
Re.
12rugó ez a szar?😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kami
Most, hogy sikerült bekerülni a Combattesting oldalra, van még valami teendõ, vagy csak várni kell a kulcsra?

Zs0lt1
vágom, csak mivel a locust9 rakta ki azt hittem és egyból irtam ide, utána néztem csak meg xD

TDC Geronimo
Nem lesz HD egy darabig, mert fos Gamestop exkluzív egyelõre és azok a gyökerek 5mbos flvként rakták ki oldalra...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
janem hádé lol bocs 😄

Zs0lt1
hádé szvad russ
http://www.youtube.com/watch?v=1sIQQYxTayU&feature=player_embedded

TDC Geronimo

Smithwarden
<#eljen>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
-neked :p

Smithwarden
De ok neked FIXre biztositanak neked kulcsot es levonjak a vegen a jatek arabol, szoval gyakorlatilag nem vesztesz penzt es tutira van kulcsod.
Sztem korrekt dolog.

Mi az hogy nincs füstje a shoti lövésnek ?

TDC Geronimo
ÁÁ mit találtam 😄 Új game mode trailer egyelõre nem HD

Nesztek squad rush. Kibaszott betegül néz ki ez a map is még ilyen minõségbe is

SubZero911
Bazzeg hát nem megrendeltem én is....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Azért ez milyen kapitalista szemét módszer, beszarok. Úgyis megveszed azt a genya béta kulcsot, mert be vagy izgulva és biztosra mész, mert ki a rohadt élet tudja hogy lesz kulcs.

Aztán utána úgyis megrendeled a játékot, azért vagy fanatikus, meg ugye már ha a bétát megvetted....

Így pénzért vetted meg a nyílt kulcsot, de nem járt el tisztességtelenül a cég sem, mert levásárolhatod. Már itt is alkalmazzák a bevásárlóközpontos marketinges faszit?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

TDC Geronimo
Neve megtévesztõ. Ez még mindig a régi betaból van.

TDC Geronimo

XenHai
Regeltem arra az oldalra remélem kapok kulcsot...
Hát,asszem eladom a COD6-kulcsomat,ha bejön a Béta nekem.