Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha írsz egy levelet majd az EA-nak, hogy elõrendelted, de nem kaptál kulcsot? Az nem lehet megoldás? (nekem sem jött még meg) 😊
Elképzelhetõ, mert akkor valamennyire eloszlatják a népet. Ha elõbb kiteszik, mindenki egyszerre akarna rászabadulni a szerverekre...

Szerintem jó a sejtésed.Sajna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

az lesz a legnagyobb baj, hogy jó szokás szerint a serverek nem fogják bírni a terhelést így alig fog majd lecsorogni...

ha ezt megteszik,srácok éjfélig nem is fogunk játszani.

0Fritz0
Az elinduláshoz elég.
Nemsokára úgyis kiderül, hogy ez most CPU, vagy VGA-limites játék lesz-e.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

uHs Gerzson
Amúgy egy rossz selytés de lehet hogy este 6-kor fogják csak kirakni a béta letöltési linkeit, de remélem nem 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem tudom mit kell parázni szerintem kicsit el van túlozva a gépigénye.Meg ha utánna néz valaki vannak tesztek ahol a 4magos vs. 2magos között alig volt fps-be külömbség.Úgyhogy kétmagosokon vígan elfut.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pedig asszittük...nekem még semmi.Minek rendeltem meg dec.16.-án...mert hüje vagyok??<#falbav>

[IRAM] leader

hát igen én is hasonló cipõben járok...

modellmaker
Nekem megjött. Na nem a havi vérzés. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Looserke
nem hiszem hogy egy kétmagos proci ne lenne elég neki, egy mag a fizikára a másik a többire, több mindent úgysem tudnak többszálúsítani...

uHs Gerzson
BF blog oldalon kint lesz de még semmi.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Fpocok
Na ezért akartam kipróbálni, ha nem megy rendesen akkor simán lemondom :S De nem szeretném.

Parasite Eve 2, best game EVER!

És ki fogja kirakni, a CD Galaxis, akitõl vettem, majd elküldi, vagy az EA oldalait kell majd böngésznem?

uHs Gerzson
Na ez egy jó kérdés :S

nekem se úgyhogy nyugi... egyébként nemgyenge gépigénye van ha egy négymagos+4850 "csak" médiumon viszi, mondjuk nem tudjuk milyen felbontáson... de akkor is... mondjuk így is baszottszép...

Looserke
letöltési linket mikor raknak ki a bétához? du. 6kor?

uHs Gerzson
Szerintem ha sokan megírják hogy ez nem oké akkor változtani fognak rajta mint PS3 bétában is láthattuk.

nandorb
Meglehet a mail abc sorrend szerint megy😞 es N-betuinel meg nem tartanak... jobb lett volna masik mail cimre kerni😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Beers
DC-ben is egyszerû <#hehe>!
Helis szervereken bele lehet jönni 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Boron Power
Hát utoljára a BF Vietnammal játszottam, ott a heli már rohadt egyszerûen vezethetõ volt. Viszont a Desert Combatban azért tudni kellett hozzá. Kiv vok itt milyen lesz.

Beers
Littlebird nem száll fel ilyen gyorsan, mint ez a bh!
Heli fizika ütnifog már látom :S!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Csacsy
Ja mint a Vietnamban.

nandorb
nekem se😞

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

zzeN
Türelem rózsát terem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Batistuta007
576-tól kapott mostanában valaki kulcsot?nekem nem akar megjönni

Looserke
fél órája rendeltem meg a béta kulcsot CD galaxistól szépen le is vonták a zsozsót és most 2 perce jött meg a kulcs...

zzeN
Csak medium graffal tolja...remélem nem azért mert nem bírja a gépe:S.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

uHs Gerzson
És hogy fog zuhani ha elkapom an Anti airel 😄

mNzJean
1.5 giga letöltendõ file mérete, 5 giga hely kell neki . Ezt olvastam .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

MrYeti
elég hamar felszáll az a helikopter 😊

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

uHs Gerzson
Médium beállítások:

Video Card: HD4850
Processor: Q6600

uHs Gerzson
Elsõ BC2 PC Videó:

ott vagyunk már? <#email>=<#violent>+<#gun>+<#falbav>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

dronkZero
És egyébként mennyit kell majd letölteni, azt tudjátok? Van egy erõs gyanúm, hogy én ezt ma még nem nézem meg... 5G hely kell, de az gondolom a letöltött cucc, a tempbe kicsomagolt install, meg a feltelepített anyag együtt... Meg azt is lehet tudni, hogy 1.5 lesz feltelepítve. De a letöltési méret mekkora?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Én örülnék annak az ajándék kulcsnak 😉

mNzJean
üdv , írtam privit.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

dronkZero
Elvileg Feb.25.-ig tart.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Király Németbõl kaptam. "Herzlichen Glückwunsch, Gyula,Du wurdest zum Battlefield: Bad Company 2 PC Betatest ausgewählt. Hier dein persönlicher Betakey: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx Informationen zum Download, Installation und zur Teilnahme, findest du auf http://www.battlefield.de.EA und DICE wünschen dir viel Spaß. Wir freuen uns auf dein Feedback in den offiziellen Foren. TeilnahmebedingungenDer Beta Key kann zum einmaligen Einlösen für die Battlefield: Bad Company 2 PC-Beta-Version („Beta“😉 genutzt werden. Die Beta-Phase endet am 25.02.2010. Teilnahme sowie Nutzung der Beta nur für Personen über 18 Jahren. Kein Ersatz, Umtausch oder Verkauf, keine Übertragung und keine Einlösung gegen Geld oder andere Waren oder Dienstleistungen. Internetverbindung und EA-Konto erforderlich. Die Registrierung des EA-Kontos ist kostenlos, aber der Nutzer übernimmt ggf. die Internetgebühren. Gilt nur in PAL-Ländern. Pro Person und EA-Konto ist nur ein Beta Key gültig. Zum Spielen der Beta ist das Akzeptieren einer Endbenutzerlizenz erforderlich. Electronic Arts GmbHIm Zollhafen 15-1750678 Köln, NRWGermanyRegistered Number: xxxxxxxxVAT-ID-no: xxxxxxxxxxx Directors: Dr. Olaf Coenen, Peter Laughton, Dr. Gerhard Florin, Glen Kohl, Eric Brown"<#taps><#eplus2><#eplus2>

Batistuta007
köszönöm a válaszokat.bár a kulcs még nem jött meg és a mw2-bõl tanulva nem veszünk olyat amit nem próbálunk ki😄

Boron Power
Õk fognak felhívni, hogy megjött a cucc és fenntartod-e a rendelésed.
(576 kb-nál tuti)

kigyi
Elvileg lesz nekem egy ajándék kulcsom, mert nekem megjött az 576-os is meg az EA-s beta kulcs is 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

uHs Gerzson
Jan 28 - Feb 25
Szerintem még lehet kérni, de azért írj nekik egy mailt hogy mi a helyzett.

zzeN
Felhívod õket és lemondod.

Látom a szemetet hamar összefujta a szél!<#hehe>
Kliensel találkozot már valaki ? 😛

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Batistuta007
én is elõrendeltem bár kulcs nem jött még.aztán hogy tudom lemondani ha esetleg nem tetszik a játék?

Ja, de ki akar játszani 1280x720-ban csökkentett effektekkel meg csökkentett részletességgel Fosboxon? 😄
Inkább fizetek a PC-és bétáért, mit a Xboxos demóért... (van Xbox is)

Battlefield Bad Company-t Xboxon toltam, mert nem jött PC-re, szörnyû volt az irányítása is a PC-és Battlefield 2-höz képest is...

Hát ez milyen már!😄

Bár hallottam valami ilyet, hogy PS3-re meg Xbox-ra is kijön de csak egy hétig. Vagy valami ilyesmi.
uHs Gerzson
És letöltési link még sehol...