Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most miért baj az neked ha valaki nem akar fizetni 1 bétáért?
azért mert te fizettél másnak lehet ingyen senki nem mondta,hogy vedd meg....
PSN ID:misi2mezei
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
az a nyílt bét amit az probál ki aki akar INGYEN elorendelés nélkul!
mint pl a COD WAW-nál volt.
ott csak jelentkezni kellet a hivatalos oldalon a bétára és mindenki kapott kulcsot INGYÉRT!
PSN ID:misi2mezei
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tedd be lécci bannerba a vírusos orosz verzsünt, had hulljon a férgese...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Sajnos. Így is szánalom a sok pöcs itt, mi lesz, ha ezek elmondják a másik topikba, hogy mekkora gém ez...
Sztem elkezdek új nickeket regelni, mert lesz itt nemulass...
Kell kulcs? Vedd meg!
Én nem vettem meg ... ha kapok kulcsot, kapok, ha nem majd márciusban megveszem a fullt és kész ...
Nem vettem meg mert nem lenne idõm normálisan nyomni 1 hónapon keresztül és reportolni a bugokat ... mondjuk én nem csak 2000 forinthoz kötném a Beta kulcsokat, hanem mondjuk 100-as IQ-hoz is ...
Bár akkor lehet, hogy a régi öregek mellett nem látnék senki mást ... panganának a szerverek xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Annyival kiegészíteném, hogy "of any _DICE_ MP game would have." 😄 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
<#worship>#worship>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem azt írtam , hogy add ide bazeg mert meghalsz...
Miért ne lehetne valakinek fölös kulcsa ki húztak neki sorsoláson mert mázlista volt ennyi..Mit kell rögtön anyázni meg beszólni , hogy vedd meg b+ meg stb...éljen a magyar mentalitás........
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
érted!??
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Improved Vehicle Armor: An up-armor package is mounted on all vehicle types, decreasing the effect of both explosive and penetrating warheads, significantly improving vehicle survivability.
Supreme Vehicle Firepower: Additional weapon packages are mounted for the driver of all armored vehicles, greatly expanding the range of targets the vehicle can successfully engage and destroy.
Vehicle Motion Sensor: Use this electronics warfare package to locate enemy units in direct proximity to the vehicle.
Tracer Dart Pistol: This magnetic dart attaches to any vehicle surface, allowing squad members to track, lock on, and fire rockets onto moving targets even beyond line of sight.
M1A1 Sub-machine Gun: Reliable but heavy this classic weapon is a powerful force in the hands of any Battlefield veteran.
M1911 Pistol: Highly customized M1911 are favoured for its dependability and the power of its large .45 caliber round.
Lehet tudni, hogy a limited edition mitõl limited edition? Tehát miben több mint a sima? Ugyanis ugyanannyiért lehet elõrendelni és nem látom kirészletezve. Persze lehet én vagyok béna, jöhet is a letolás, de csak ha a válasz is jön vele <#beka3>#beka3>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Van akinek ez megért 2k-t, van akinek nem. Nem kell ezt túlragozni.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_