Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSN ID:misi2mezei
vagy lehet a pálya volt nagyobb, és a tankok helik elvoltak egymással, és ki lehetett kerülni, hogy gyalogosokkal is küzködhess.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
pont ezt mondom, alapból nem tudsz mit csinálni, folyamat leköti az embereket hogy egy szar tankot kelljen mindig kilõni, és ha sikerül, akkor meg közben a gyalogosokra nem lehet figyelni.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Parasite Eve 2, best game EVER!
RPG,akna, vagy valamilyen erõsítés kell a tankhoz. Mi evvel a baj?
bár ígyse pénzért néztem meg, de iszonyat csalódtam benne, tökre nem ezt vártam játékmenetben.
miért a valo életben mivel lehet szerinted kiloni 1 tankot?vizipisztollyal?😄
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Nekem is volt ezzel egy ilyen félelmem amit te írsz,hogy túlzottan a jármûvek felé terelõdik a multi része ennek.
De éppen ezért vettem a béta kulcsot,megnézem,ha jó jó,ha nem nem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
pedig csak ki akartam probálni,hogy-hogyan fut a gépemen😄de mivel valoszínuleg nem futna maxon ezért inkább majd megveszem PS3-ra és kész....
de itt ha nem szerzel rpg-t, akkor baszhatod, mert a tankor hiába lövöd pisztollyal.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Aki ennyit nembir ki haljon ehen 😄
az jó, mert ott ki van egyenlitve a játék, csak ott a rendszer szar.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Epsilon eSports™
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez vicc mindig ez van 1szer már tanulhatnának belõle :S
Sajna torrenteken sincs nagyon fenn 😞
Gameshell vagy filefront jo lenne ha lenne... Vagy vmi faja gyors oldal ami mg nem omlott össze már unatkozik a beta keyem
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
egy rakás szar...
a maradék katona meg a hegyoldalban sniperezik, meg a sziklák mögött a lmg-vel páztáz, ez hihetetlen...
a régi battlefield teljessen más volt...