Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Ön kulcsát Battlefield: Bad Company Beta 2
Gratulálok, Zotya!
Ön fogadta ra a Battlefield: Bad Company 2 béta program!
Ön jelölt meg a következõ kulcsot, mely lehetõvé teszi, hogy telepíteni és használni a játékot:
(Kattintson a gombot)
Utasításoknak
Most már van egy kulcs, gyõzõdjön meg róla, hogy töltse le a béta kliens alább. Ha már megvan az ügyfél telepítve van, elindítja a játékot és te leszel adnia a béta kulcs, ha már bejelentkezett a EA a számla. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja másolni ezt a játékot, így írja le! Találkozunk a csatatéren az egyik a sok közül Multiplay nyilvános szerverek!
A jövõben is ez lesz a kulcsa elérhetõ a fiókjából -> Gombok és sorozatok.
Béta kliens letöltése
* Battlefield: Bad Company 2 Client Download - RC1
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
You have been assigned the following key, which will allow you to install and use the game:"
Szerintem a VGA- kevés hozzá mediumon játszható.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
PSN ID:misi2mezei
Unfortunately you have not been accepted onto the Battlefield: Bad Company 2 Beta programme.
Reason: You have received the maximum keys allowed per user for this programme
You can view other keys you've already been allocated on your Keys & Serials page."
fake.. :/
nekem is így volt
egyszer jólessz😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
na mind1 azért biztonság kedvéért részt veszek a versenyben!de nem fogom rogton felhasználni a keyt!!!!
eloszor majd megprobálom a fileplay-eset és ha megy akkor továbadom!ha persze nyerek😄
félreértettek
nekem már a reg sem mûködik:S
kiírja ezt a szar hibaüzenetet

TDU Online: k4rL06
hát akkor remélem nyerek majd 21:00-kor egyet bgreg-tol😊
most értem haza , több napig nem voltam gép elõtt 1300 új üzenet ebbe a topicba, mailben jött a beta key nekem, steamre betudom regelni? elõre is köszi a gyors választ!
mert ha mukodnek akkor nem veszek részt a versenyben bgreg-nél!
mivel kiprobálni addig nem tudom ezért kérdem!ha nem jon válasz részt veszek rajta!
amikor megcsináltam az accountot akkor kírja hogy
The change you wanted was rejected.
Maybe you tried to change something you didn't have access to.
5let?
steam, origin: ACE_hun
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
21.00 -KOR IROK IDE A FORUMBA ÉS AZUTÁN AZ ÜZENET UTÁN ÉLETBE LÉP A VERSENY(CSAK AKKOR) AZ ELSÖ HAT LEGGYORSABBAN PRIVIZÖ KAP KÓDÓT TÕLEM PRIVIBEN.A NYERTESEKET KÖZZÉTESZEM ITT A FÓRUMBAN RÖGTÖN MAJD.
VISZLÁT 21.00
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
1. az számít a versenyben
2. ezek feleslegesek még, még nem érkezett meg a többi kulcs
BC tárgy és
BC szöveg
Semmi más... remélem kaphatok...
Ezer hála..
nem átbaszás
nem nagyon akarom spamnek megadni az e.mailemet
bocs ha még nem kellXD