Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pIIrash
A sok idióta miatt találták ki, akik 1 mp-ként nyomogatták. Sivatag közepén "Boat spoted!" és hasonlók. Commander gyök 2 mp-nként, "Enemy spotted!" Nagyon jó ezt így.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

ToCsEk
valaki adna tanácsot, hogy hogyan tudnék hatékonyan helit vezetni? :S
sokkal nehezebb nekem mint bf2ben :/

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Maak
valakinel volt mar olyan hogy a "w" meg "s" nem mukodott?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Köszönöm a választ!😊
Hát így egy nap után az tudom rá mondani, hogy jó. Csak annyi a gond, hogy csapat nélkül nem az igazi. Ha valaki szívesen lát egy viszonylag kezdõ, de lelkes játékost (általában medic vagyok mostanság) az játékon belül megtalál. Nevem ugyanaz, mint itt. (Sumi93)
Vannak hibái, de ez még csak béta. Nekem 1280x1024-ben High-on teljesen jól megy. Konfigom:
CPU típusa: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (13 x 215) 5400+
Videokártya: ATI Radeon HD 3800 Series (512 M😎 (3870 csak ezt valamiért az everest nem részletezi)
Alaplap neve: MSI K9AG Neo2 (MS-7368) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Hangkártya: Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor
Rendszermemória: 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
TDC Geronimo
Sniper zoomjat másik verzióba már javították. Mind a sniper, mind pedig az rpg zoomja nagyobb lett és tisztább. Server browsernek fele funkciója hiányzik a betaból, de ezt le is írták a blogba. Voice comot meg leszarom, mivel ott a ts/ventri 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ottvan a kör végén a kpd még az aránya is, és a fejlövéseket meg a többi szart a pinekbõl látod, ennyi.

Positive Mental Attitude

Rage47
Hát mer mondjuk vagyok akkora fasz, hogy bevállalom B pont tenger felõli út védelmét aknával és jön sumi a quddal és szépen lenullázza a 4 gondosan elhelyezett, tankara felkészített aknámat...
Ezért legyen öngyilok?
Fasság.
Assiként persze, nem sokszor van rá szükség.

TDC Geronimo
nem lesz korlát

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

dronkZero
Nem értem a problémát egyébként. Ölni kell, vagy meg kell halni, azt' jónapot. Nekem nagyon ritkán van töltényproblémám. Ha mégis, akkor kamikáze.

A múltkor is, mikor rakétám is, lõszerem is elfogyott, késeltem magamnak új kitet, és meg is oldódott a dolog.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Magh
Én alig használom, de simán nyertem reconnal (igaz, rajtam kívül csak 1 volt, nem a szokásos okádék campszikla), szóval a fapados scoreboard ezen nem fog segíteni. Én viszont szeretném kör végén látni az alapvetõ dolgokat, legalább egy kpd, armor/inf killed és marked, mittomén össz dam gyalog és gépben, headshots etc. Ehelyettkidob 3000 pontot ami nem jelent semmit, akkor már ne is legyen.

UI-t meg majd rendbeteszik, PC-n elég siralmas jelenleg de tudjuk hogy erre a platformra nem ezért dobták ki a bétát.

dronkZero
Konzol szándékosan nincs, mint ahogy mod tool sem lesz.

Chat history tényleg kéne.

Browserrel mi a gond? Még nem mûködik, mert béta. Viszont a benne lévõ funkciók meg ugyanazok, mint a Valve játékoknál. Keresés, szûrés, favorites, history, friends. Mi kell még?

VoIP-ot még nem is hallottam a játékban hál'istennek. Rühellem hallgatni a buzi selypítõs franciákat. Amúgy sem sok értelme lenne, hogy kirak egy ikont a két kilométerre lévõ assault hullája fölé, amint épp az ellenség anyját szidja... De oké, legyen, ez is valós hiba.

Csapatmunka alapja a klán és a klánTS (ventri, mumble). Vagy te azzal a tíz sniperrel akarsz csapatmunkázni, akik rajtad kívül a publikot alkotják? A csapatmunka lényege az lenne, hogy mindenki kiveszi a részét belõle, azt meg elég nehéz úgy, hogy a fél szerver a tökeit vakargatja a susnyásban...

Ez a Q-s kunyerbálás egy vicc. Ott gubabsztok valamelyik rakás mögött és q-zom végig, akit csak látok. Ha épp egy tank kúszik be a qfelhõmbe, akkor ugye "I need a ride", holott csak kiba lõszer kéne...

megy is a konyorges hivatalos forumon a bf2/2142-es 'q'-s menurendszerert.
Pretorian
Ez elég vicces, azért az EA is tudja, hogy ha nem faragnak a gépigényen, PC-n bukta lesz a játék. De ugye ez csak a béta, márciusig még megjöhet az eszük.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

B+! Most mar akkor kivagott mikor a palyat toltotte.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
az mortar😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ja, de az csak a mortarhoz van... mondjuk addig használható is, míg el nem lövöd 😊
Az nem a mortar cucc volt?

Ebben teljesen igazat adok. Fura megoldas. Lehet, hogy konzol orokseg? Keves a kioszthato gomb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egyebkent meg sosem vagott ki a jatek eddig. Most szuk 5 perc utan igen. Pedig azt hittem most az egyszer nekem lesz szerencsem.

HeadHunter86
Hiányolom, hogy nem tudok szólni egy medicknek hogy HP kell, vagy egy assault-nak hogy Ammo. Keresgélni kell õket a térképen órákig, majd Q-zni, azt vagy meghallja vagy nem. Ahelyett hogy lenne egy parancs, hogy, NEED MEDIC, vagy NEED AMMO. Azt az jelezne az illetékesnek és rohanhat oda hozzád.

dronkZero
Ööö, én láttam sznájper kezében sima távcsövet...

HeadHunter86
Akkor mondok párat:
- Console
- Chat history
- Server browser
- Voice community, mivel itt igazából #minekvan#
- Utasítások, parancsok gomb. Pl. HElp kérése stb. Csapatmunka alapja...

mNzJean
Egy sima mezei távcsõnek is lehetne taktikai szerepe egy waron , csodálom ,hogy 2010 ben ilyen alapvetõ felszerelés mint egy távcsõ hiányzik ,pl néha kés helyett hasznosabb lenne , mondjuk lehet a véglegesbe lesz .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

HeadHunter86
Az lehet. de 1280*1024-ben, Medium mellett ne hogy már ne menjen. NO AA, stb.

dronkZero
Látom bejön a dolog... 😄

De nem ez lett volna a cél, hanem hogy egyrészt mindenki lássa, mire lövök, másrészt meg hogy ha mégsem én nyernék, akkor könnyebb legyen bosszút állni.

Kis társaságomban kötelezõvé fogom tenni asszem. 😊 Semmibõl nem tart, és csapatban játszva eszméletlenül hasznos. Persze meg kell hagyni a q-n is, csak nem kéne minden mediket meg assaultot meglõdözni... 😊

Már a BF2ben is gondolkoztam ezen, csak ott a kis menü elszabotálta a dolgot. Na de majd most! 😊

alma2
nekem kifejezetten tetszik, a tavcso koruli mosodas, hiszen igyis az osszes reconnak fekete a szeme korul annyit bamul abba a sz*rba, igy legalabb neha anelkul is korbeneznek 😊
szoval nagyon jo otlet volt.

szerintem

zzeN
Láthatod az ellent a minimapon.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kapcsolodolag. Spottolni jo, spottolni hasznos. Ha lelovi valaki(akar sajat magad) az megjelolt egyseget, akkor jar 20 pont bonusz.

Batistuta007
egy tanács kellene.98gtmeg 2gb ram mellé akarok venni egy procit.legyen egy 4 magos gyengébb mondjuk ilyen :AMD Athlon II 620 AM3 X4 64bit BOX(ehhez ugye alaplapot is kell váltanom) vagy egy bivaly 2 magos-at ami még belemegy a mostani lapompa?

a 4es a motion sensior elmeletileg csipog hogyha valaki mozog a kozelbe azt nemtudom hogy megis jeloli e oket minimapen de szerintem nem
amugy beszoptam mar nemegyszer mivel a mozgast erzekeli berohantam a mozdulatlan kemperek koze 😊
dronkZero
Csak hogy egy példát mondjak: sztem a "fapados" pontlista a buzi statpadderek miatt lett ilyen, hogy ne a "káperdé"-re rejszoljon a tini faszparasztja. BF2-ben már lehetett látni ezt az irányt, már ott sem azon múlt az aranycsillag, hogy mennyit ölt az ember. Ez most egy lépéssel tovább ment, már ki sem írja ezeket. A sajátodat látod, a többieké ne érdekeljen.

Ez totál pozitív dolog. Szopjon csak az idióta statpadder parasztja, hogy megölt 100at egy bokorból sznájperrel, azt' mégis egy szerencsétlen endzsi lett az elsõ, aki egész pályán a tankot javította...

Üdv,

Valaki el tudná nekem mondani, hogy mire jó a recon négyes gombra elõjövõ "kis labdája" mire jó?😊
Beers
5850-hez vékony lesz a procid szerintem!
Ha szarrá húzod, akkor sem fogja kihajtani!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

dronkZero
Nemtom, hogy mi annyira alapvetõ multis dolog ezek közül. Az talán nem, hogy neked nem tetszik a kés meg a távcsõ...

Ráadásul a fele(vagy inkább mind) dizájneri döntés eredménye, nem véletlenül lett olyan, meg nem azért, mert nem tudták volna megcsinálni...

Az más kérdés, hogy neked nem tetszik, van, ami ezek közül nekem sem, de attól még nem lesz rögtön "alap multis fícsör".

DummyBoy
Valve?

Arról nekem csak a HL2 ugrik be ... csináltak multis gémet is? <#vigyor3>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

zzeN
Ennek inkább egy erõsebb proci kell. Amúgy meg az elõzõ kommenteidre: ez még csak egy 6 hetes beta build!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A "Z" billenytu mire valo defaultbol? Az infantry.dbxben ugyanis a "Lie" funkcio van radrotozva. Ez nem az a jatek, ahol gombra kene bindelni a hazudozast, igy en fekvesnek tippelem. A hasalas mondjuk inkabb prone lenne.

schrank
de olvashattad hogy a beta is inkább cpu gyilkos ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HeadHunter86
De zavar, de már márcisra tervben van egy 5850, ami szerintem megdobja "kicsit" a teljesítményt.

HeadHunter86
Azt kell mondjam hogy a MULTI játékokban még mindig a VALVE a király. Õk tudják mire kell odafigyelni, itt nagyon alapvetõ dolgok hiányoznak. Ahogy a COD6-ban is.
Persze ezzel a kis beszámolómmal nem leírni akarom a Bad Company 2-t mert a játékmenete nagyon bejön. Elõ is rendeltem, csak zavarnak ezek a hibák, hiányosságok. Mást nem?

Az elõzõ listához még:
- Chat history visszanézése. CSS-ben TF2-ben, L4D-ben is vissza lehet nézni, és szerintem hasznos és nem tartana sokból megcsinálniuk.

kössz az infót 😊 nem voltam nagy bf es
schrank
az nem zavar hogy full fos géped van hozzá mint nekem és játszhatatlan az egész <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alma2
de ha a haromnegyed kepernyomet kitakarja egy tank, akkor csak sikerul ratalalnom 😊
vagy akkor nem kell mukodnie ? 😊

szerintem

dronkZero
Hááát, attól függ, hogy mivel. Én tegnap próbálgattam a recon kasztot, és volt olyan, hogy egyetlen q nyomásra beszpottoltam 3-at... (M24 távcsövével)

HeadHunter86
Érdemes megnézni a GT BC 1 Review-ot. Nem is sokban különbözik az 1-tõl.

Ami engem zavar a 2-ben:
- Csúnya kés animáció.
- A sniper zoomja szintén nagyon csúnya, minek az a blur oda?
- A voice kommunity minek van? Azt se tudom ki beszél? Akkor mi értelme az egésznek. Oldalt mutathatná mint CSS ben hogy ki beszél és a feje felett is lehetne egy kis nyil, mert ez így nagyon gáz.
- Score táblázat is elég fapados.
- A server brwoser meg hányinger.
- Minden parancsot Q-val adok ki megint csak hülyeségnek tartom. Megjelölni az ellenfelet oké. De ha ammo kell, akkor legyen rá egy parancsválasztó gomb, majd kiadni és az adott kasztnak jelezné (mint TF2-ben a medicnél, hogy ki kért healt) hogy kinek kell az ammo. így a medicnél is Medcitnél.
- Nincs HP kijelzés. Azt se tudom mikor van szükségem Medcit-re BC1-ben volt, Review-ba látszik is. Szerintem sokkal jobb megoldás.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ezek a dolgok hiánya engem nagyon zavar. A többi BUG-ot meg majd javítják, de ezeket még azért beletenném.

Vazzeg, kiütötted a hsz-em. :-)

dronkZero
Hjah, hát ne nekem mondd! Én csak alkalmazkodom ehhez a szarhoz, mert azért csak szeretnék eredményt látni... Anyáztam már eleget a mikrofonba, hogy "leszúrom a puska csövével és nem hal meg", de hát sajnos a játék az erõsebb, kezdek rászokni, hogy állandóan, körülményektõl függetlenül zúmoljak. Ez a gyakorlatban közelrõl úgy néz ki, hogy elkezdem tunkolni, de _közben_ megnyomom a jobb gombot. Akkor hirtelen felugrik a pontosság és elfekszik a delikvens.

A találatjelzõ meg lassú és késik is picit, az F2000 meg atommód fossa az ólmot. Ha csak minden 10. golyó talál, akkor is nagyjából folyamatosan világít a találatjelzõ...

Eleg precizen kell vele celozni.