Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Tessék

Én hazudnék, ha azt mondanám, hogy mondok egy cpu-t, ami majd garantálja az x fps-t, mert ez rengeteg dologtól (operációs rendszer, ram, konfig beállítások) is függ. Nézd át a topikot, hasznos lesz.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csipa is gyenge 40 méterrõl mellbelövés és semmi....
Kipróbáztam 3-4 pályán keresztül,assist király lettem mindenhol,halni max akkor láttam csipától embert amikor fejbemakkolram vagy talán nyakon...Még olyan 20 méterrõl hátbalövésnél is csak egy assistot kaptam...😄
Kajakra gyengék a fegyverek....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Batistuta007
nah végre valakit találtam akinek ilyen van😄 milyen video karid van és mennyi memóriád?nekem egy 98 gt és 2giga/667.az 50 fps nekem már elég😄

nekem egy athlon 2 x4 esem van (620) nekem megy a játék kb 50 fps-el de még kell bele egy erõs videókártya...én eddig meg vagyok elégedve vele

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Batistuta007
igen én is ezt a prohardveres tesztet néztem.ebbõl szûrtem le hogy melyik mit tud viszont nem tudtam eldönteni még így se annyival többet ér-e a phenom.jó lenne tudni hogy van-e olyan aki az athlon -nal játszik és megy neki tökéletesen.a tesztbõl annyi mindenesetre hasznos volt hogy az asus lapomat cseréljem gigabyte-ra mert kevesebbet eszik😄

Lamellus
Raymond

De még nem mûködik jól a Friends, vagy már igen?

-tRs-Raymond

mielõtt elmész az elakadásjelzõiddel az örök banamákra, csinálj valami faszentos visszaszámlálós headert 😄

-tRs-Landor

pIIrash
Lajos naphosszat heverészik. Biztos kevés zsoldot kap.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Ja hogy van egy rántós procid is úgy könnyû 😄

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Me0w
En arra valaszoltam ,hogy mit rantottam meg 😊

Together we'll fly someday...

trident
Olvasd meg. Vagy akár a prohardver írását.

Én a magasabb órajel és nagyobb l2-l3 cache-ra szavaznék. De. Nyílván az árakat sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Én az AM3 foglalatban nem vagyok otthon, én bizony Soltent kérdezném meg az amd topikban, hogy mennyire éri meg az árdifferencia, netán van e ezeken kívül jó választás.😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Quad kell neki.

Me0w
E7400 😊

Sumi93 a nevem felvehetnél friendsbe, mert én is unom a sok buta külföldit!😊
zsolt015
sziasztok valaki nem tud adni egy nem reggel széria kulcsot?

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Nem tudom ti melyik pisztollyal lõttök de nekem arra ha véletlenül nem birok lelõni vkit fõ fegyóval a pisztoly mindig kisegít, sõt 1 tár m1911el két ember is elintézhetõ csak meg kéne tanulni lõni vele...

Batistuta007
és kettõ közül melyiket érdemesebb megvenni.athlon II x4 620 vagy phenom II x4 925?azt tudom melyik a jobb de hogy annyival jobb e a phenom amennyivel drágább?és fõleg melyikkel megy nekem olyan 50 fps körül ez a játék😄?mert már megöl az ideg a 15fps-tõl

TDC Geronimo
Elsõ mondat szólt csak neked. A többi a sírósoknak :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hyjal
nem kötelezõ játszani,a hasalás az még jó lenne,de anélkül is tökéletesen lehet játszani.meg ez még csak a beta,ezen nem kevés javítás lesz még

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

TDC Geronimo
Hát azzal nem sokat.

TDC Geronimo
sehol sincs PB bekapcsolva

legalább nem késelnek meg "delfinelés" közbe:S
TDC Geronimo
ja kb legerõsebb fegyver a pisztoly 😄 Sokan bolhából csinálnak elefántot megint. Húha nincs hasalás meg oldalazás sprintelés közbe. Mekkora tragédia 😄 Játsszál pár órát és rájössz, hogy kurvára nem is hiányzik.

Batistuta007
milyen procit kínoztál meg?athlon 4400+ al lehetne kezdeni valamit?most 15-20 fps-el megy a játék

Tatyla
menj olyanra ahol nincs PB

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

trident
Sokan arra panaszkodtak, hogy relatív alacsony a gpu terhelése a játék alatt és az fps-ek száma az "erõs" cpu függvénye.

Ahogy olvastam, az, hogy mennyi fps-ed van, sokkal jobban függ a processzortól, mint a videókártyádtól.

Hogy ez most hibás tervezés, a fizikai számítások netán átportolás okozza azt nem tudom, de remélem, hogy ez az elsõ rendû probléma, amit a fejlesztõk megoldanak.

Me0w
Nem tudom mi az engine hibaja, de most, hogy a procimat megkinoztam es 4.2-n megy, az fps sosem esik 50 ala. 3.5-on 25-50 korul volt, stock 2.8-on pedig 18-41. Szopcsi.

Gyerekek!!Ez a "megfordul és lelõ" opciót kapcsoljátok már ki<#vigyor4>
Mondjátok meg nekem földi halandónak,hogy a retkes rákospalotai halál f@szába lõ le,fordulásból mikor már te beleengedtél egy tárat??Ha neked egy tár kevés,akkor õ honnan a faszomból játszik-már elnézést- a holdról/ másik játékból??,hogy neki nem kell hozzá egy tár lõszer??
Kicsit gondolkodni kéne mielõtt ilyeneket egyálltalán felhoztok.

Más.A sniper história már kiakasztó...tényleg..ha valaki azzal lámul,connect lost...másik szeró.Nem kell ezzel "kínlódani" annyit,hogy a fél topik azzal van tele,pro és kontra.
Ide adták a játékot egy kis tesztre nekünk...ölö' é bodottá'...kipróbáltam,nem jó ...elhúzok a retkesbe.
Nem hasonlígatom.Minek?Az az a játék,ez meg ez a béta...ha valami nyomja a csõröm,jelentem,arra való a support e-mail és reménykedem,hogy kijavítják.Ha nem,legfeljebb egy user-el kevesebb,mert lehetõségem van nem megvenni a játékot.
Én játszani sem tudok még tökéletesen,mert gyenge a procim hozzá,mégsem kedtem el sírni,mekkora a gépigénye (erõmû stb.)
Majd megoldom...egyéni szoc.problem.
Szóval javaslok egy kicsi önmérséklet,mielõtt annyi bárgyúságot öszeírkáltok.(tisztelet a kivételnek,Landornak külön <#eplus2> )

[IRAM] leader

szerencsere a killcamot legalabb szerver oldalon kilehet majd loni
ja és holnap Avp demo!!!!! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
hyjal
ezt nem mondtam<#duhos2>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

A killcamtól én is agyfaszt tudok kapni, kurvára de nem tud izgatni, hogy ki lõtt le, és idegesít, hogy látom, hogy rohangál mint pól a falon. A pisztoly meg nagyon is jó, nekem mindíg bevált ha kifogyott a 88asom 😄(ami azért ritka...)

Positive Mental Attitude

Crem
Lámák vagyunk...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ToCsEk
jaja 4lövésbõl hal mindenki 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

M1911 mekkora isten fegyó már 😄

-tRs-Landor

Me0w
Szerintem is atomjo a pisztoly 😊

hyjal
pisztoly nulla?<#wow1>
akkor barátom nem tudtok lõni vele<#hehe>

Terminator259
nekem nem is kell a killcam..elég ha egyszer látom ha megöl vki, nem akarom újra végignézni

SD456
Hi all!

Nektek mennek a szerverek ? Nekem mindenre azt írja, hogy full, pedig van rajta hely :S

PS3 ID: SDani456

teddymac
Punkbuster-t hogy tudom beállitani ? (server állandoan kidobal pb hibaval

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Hát ja,a killcam-nek max annyi funkciója van igy hogy megnézed milyen szintû-fegyverû ember lõtt le.De más érdemi haszna nincs.Esetleg félig meddig látni hogy hol van.
De nem értem én sem miért nem a "normális" killcam funkció alapján mûködik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Crem
Hát emberek ez a BF2 után ritka szar... Remélem csak azért mert béta,és még sok mindent tudnak állítani,de ha ez így marad, akkor ki se kell bontanom a dvd-t.😞

Ahogy többen is írtátok, pisztoly nulla. Nincs hasalás,oldalazás (hát ez epic fail a bf szériában) Szóval kicsit siralmas nekem ez!😞((

Ui Van béta kulcsom kölcsön! 😊 Persze csak annak akit ismerek. sry

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Aaaaakkor nem nállam van a probléma,tegnap már killcam közbe végigpüföltem a billentyûzetet hátha valamivel beadja a belsõnézetet és kiderül hogylõttle de nem,csak nézhetem miticsnál utánna 5 mp-ig a paraszt...😊
Szal akkor remélem killcam is javítva lesz jólbevállt "belsõnézetes hogyanöltééémeg" módra....

Ha EA szerverek lesznek akkor remélhetõleg lesz vmi warezosok elleni védelem,elvégre egy mezei COD-al sem lehet eredeti szerón játszani csak tört szerón...Namármost ha itt is törtszeró nemtört szeró lesz akkor a megoldás nem tört szeróra menni...

tevótá! 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

BaLeeX
Ennek a killcamos dolognak szerintem sincs értelme. Nem is értem igazán mit akartak vele.

Kit érdekel hogy néz ki az aki lelõtt? Azt mutassa hogyan látott és hogyan lõtt le az õ szemszögébõl, meg ha ilyet nem akar valaki a szerverén kapcsolja ki. De hogy ami most van az minek?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ennyi 😄

-tRs-Landor

BaLeeX
Gyerekek, ez egy béta. Vegyétek észre.
És ezt most olyan szempontból írom, hogy most simán beszabadul a "legalja" is a szerverekre akinek lövése nincsen a dolgokról csak szerzett bétakulcsot. Bár ha lesz hozzá törés, akkor sajnos a full verziónál is ez lesz.

De lehet, hogy akit te láttál az elõször szállt bele a tankba/helibe. Én pl. mikor kipróbáltam elõször helit, miután felszálltam nekirepültem az elsõ fának a srác asszem kiugrott hátulról. 😄
Repkedtem még 1-2 percet (sok köszönet nem volt bent) aztán le is zuhantam. Ugye ezekbe bele kell jönni nem megy magától.

Szóval majd ha kijön a full, lemegy a kezdeti roham, 1-2 hét aztán normálisabb játékok lesznek majd talán. Újabb 1-2 hét aztán elõjönnek a kisebb bugok meg az unbalanced dolgok és azzal fognak szórakozni sokan. Majd kezdõdik az anyázás. De hát mindenhol ez van. 😊

Szerintem ha törttel is lehet majd játszani onnantól kezdve itt sem lesz minõségi játék és sok lesz a cheater.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nya tegnap kaptam kulcsot végre 576tól.
Toltam úgy másfél órát.
A rohanás közbeni oldalazás már nem zavar eleinte szokatlan volt,hasalás még picit hiányzik a hasalóreflex miatt..😊
A hangulat az nagyon ottvan a szeren.
2 dolog nem tetszett eddig igazán.
A fegyverek tényleg gyengécskék,a pisztoly gyk használhatatlan 1 emberbe 1 méterrõl rálõttem az egész tárat gyakorlatilag szerintem fennhangon röhögve fordult rám és lõtt le..😊 Remélem azért ezen javítanak azért félméterrõl illik terülni fõleg ha géppityuból odalõ az ember,nekelljen már tényleg félméterrõl fél tár (és ne mondja senki hogy töctöctöc ként kell lõni mert különben pontatlan,egy katona egyméterrõl csípõbõl tolja bele bármibe az egész tárat folyamatos lövés mellett....)
A másik amit nemértettem (lehet nállam van a gond,passz), az a killcam...Ez mitmutat? Az embert aki lelõtt,de nem azt hogy hogy lõtt le,hanem vagy 5mp-ig hogy mit csinált utánna....Ennek miértelme? Én aztnézném hogylõtt le és nem külsõnézetbõl a rohangálását...

ToCsEk
írhatnátok béta neveket aztán mehetne a közös party mert már unom a sok balf*sz külfödit akik nem képesek semmi teamwork-re...

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Következõ(2).

Ám ha lesz ilyen nagyobb sg-s összeröffenés, ts/szerver nevet mondhattok ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;