Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Colos111
Köszönöm srácok a gyors választ 😊 Nvidia Geforce 8600GT, csak ennél a játéknál csinálja.

Scania V8

csakhogy gyarapítsam a statisztikát:
Nekem minden high-on, 1680ban AA nélkül kellemesen megyeget 30-40 fps körül ezen a konfigon:
C2D e8400 (@3,92Ghz) Ati 4870 512Mb, 4 Gb ram, Win7 64bit

Amit én hiányolok az a régi BF2-es Q betûs funkció
A mostaniban spotolni tudok vele, friendly jármûbe beszállást kérni, támadást kiadni, de pl hogy kérek ammot vagy mediket? :S és a thx meg sry, meg gogogo? Yes/No? A régiben nagyon használhatónak tartottam azt a megoldást, attól jobbat még nem is láttam. Vagy mostmár elvárt hogy mindenki mikrofonba ordibáljon?
trident
Általában a driver frissítés szokta megoldani, érdemes még a túlmelegedést, vga memóriahibát kizárni, de ha máskor, más játékokban ilyen gondod nincs, akkor valószínûleg nem ezzel van baj.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ati kartyad van? mindig azokkal van a baj 😄(amugy passz nekem ilyet akkor szokott csak csinalni ha jatek kozbe alttabozok de eleg 1-2x korbeforulni hogy befrissitse a kepet és megjavul)
Csak ennél a játéknál csinálja?
Milyen kari? Driver?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Krinyo
Hipertérugrás

Tatyla
a videokártyád a halálán van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Colos111
Sziasztok, esetleg erre van-e valami ötletetek hogy mi lehet a hiba ???

Elõre is köszi a segítséget!

Scania V8

Az. De nem annyira mint amennyire egyesek félnek.
Még mindig optimalizáltabb mint egy Stalker vagy egy Gta4,és ez még csak egy 6hetes beta...😊

jó persze..

de azt te is tudod hogy nincs jól optimalizálva a beta

reméljük a teljes-nél nem lesz gond

Gta 4 jólfutott gagyibb grafikával,tizedennyi megsemmisíthetõ cuccal a látótérben jóval kevesebb effektussal. Ezt kihagytad abból hogy jólfutott..😊
8600-tól mitvártok egy 2010-es játékban? Hasííítást?😊

schrank
a tied a második lejobb vga hátulról <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TDC Geronimo
Persze, nincs optimalizálva, de mondjuk egy 8600gtsel ne várjon az ember csodákat.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tobias88
ezért is optimalizálatlan, vagy lehet nem az, de a minimum grafot lejjebb vihetnék...
TDC Geronimo
vótmá :p

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
hol, a menübe ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Terawatt
8600gts emmel nekemis 15-20 fpsem volt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Benny04
am a 4x-es optikát is lehetetlen megszerezni 😄

Promi
Fõleg ha csak úgy kapja valaki.<#zavart1><#hehe>
nandorb
nem er annyit... 500pont 1meghivo kb. minden nap 1pontot kapsz ha felmesz,es lecserelni 1ncore meghivora? mikor facebook-on ingyenes regisztracio+ingyenes key van.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Van 1 beta key-m nCore meghívóra cserélném.

tobias88
Nekem húzott 8600GT-mmel 18 fps-t produkál teljesen minimumon, miközben eszik 500 mega ramot, és 70%on fogyasztja a gyenge procimat... Eddig minden játék, még az "optimalizálatlan" GTA 4 is jól futott! Igaz abban nem voltak hóáfúvások a pályán...
FiveOmensXXXXX
Publicon volt, hogy egyedül is tudtam tartani, mert senki se tudta merre kellene támadni 😛

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

bigapó
szerintem ez egy elirás lehet. nekem is feltûnt, hogy ilyen baromi nagy számok vannak benne, elõtte meg normális értékek. persze lehet pont ez a lényeg, hogy azokat ne kaphasd meg, akármennyit is játszol, mivel mire összejönne, kijön a teljes 😊 na, hogyha meg érdekel az is, akkor meg vedd már meg ecsém 😉

The Matrix has you...

Vga zabáló?😊
A Dragon Age megizzasztja a procit is és a vga-t is a gépemben.
A procit csak az alatt a játék alatt láttam 53fokra melegedni,minden más játékban (ebben is) 49 fok körül van.
A vidkarin a venti ott süvít olyan 60% körül. Itt semmi hang,34-35%on pörög...😊
Nem hasznája ki a gépet egyáltalán. Egy optimalizáció és egy vidkari driver ráfér,de azért nem rossz szerintem már így sem (ha arra gondolok hogy c2d e6300-al 4870-el jól fut AA nélkül széép grafon).

raykrepsz
pIIrash vedd fel saját klántárasidat <#wave>
mazsi, nadian, seldon, gyuri, johnconnor., raykrepsz

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

Nekem ez a HC mod nagyon bejön...

tobias88
Az vicces, mert így is vga zabáló a játék!
pIIrash
Valaki kérdezte hol van hardcore szerver.
Eliot Ness Hardcore # ezt keressétek.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Eddig nem sok idõt szántam rá.A célzás kicsit nehézkesnek tûnik.Talán neki kéne ülnöm a dolognak jobban?De az assault alapfegyvere nem tûnik túl erõsnek.Egy tár majdnem egy ellenbe.

pIIrash
Valaki felvehetne Friends-be, aki magyarokkal telerakott szerveren dolgozik, mert ezektõl eldurran az agyam.
A végsõ csapás: 8-an állnak A épületen kívül. Bomba hatástalanítva. Erre áll tovább kint az összes. És lövöldöznek mindenfele. Fogalmuk nincs róla, hogy merre kellene menni. Bent meg várnak rám 4-en.
<#violent>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

speciel caenen csak akkor volt így esély tartani a pontot, ha volt kiszolgáló személyzeted is. 😊 1 tank nem csinál nyarat.

én csak abból indultam ki, hogy 1 tankot kilõni nem volt lehetetlen feladat, csak ha eszetlenül mentél ellene. #8991-no persze ha valaki õstehetség, akkor mindjárt más! 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Me0w
Fozok egy kavet, es nekiulok.

Together we'll fly someday...

Running
Igen, most rakom át az oldalra, köszönöm szépen. Ha van kedved mehet a többi is. Ezer hála és banánszag.

TDC Geronimo
Elvileg ott kell hogy maradjanak, de 5re van limitálva a számuk. PCs betaba nem tudom, hogy ez a fix bekerült-e. Nem számoltam a lerakott aknáim után 😄

FiveOmensXXXXX
Pedig lehetett ilyeneket tolni. Emlékezz bala! caen elsõ ponton ha rajta volt a pz a javítópadon esélytelen volt, hogy elfoglalják. Vagy bulge-on beszabadultál egy pz-vel a templomhoz, a gyalogosokat irthattad, mint a legyeket. Egyedül eltudtad foglalni egy tankkal akármennyi inf ellen. Jó persze ne warrokra gondolj, ahol mindenki lespawnol bazokával és véged.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Me0w
1. Nem, unfair lenne
2. Fogalmam sincs, neha nekem ottmaradnak, neha eltunnek, elegge kiszamithatatlan

Bator92
Lenne két kérdésem:

1. A Bétában megszerzett dolgok és szintek továbbvihetõek lesznek a teljes játékba?
2. Ha lerakok aknákat az Engineer-rel és utána megölnek, akkor megmaradnak az aknák? És ha esetleg utána más kasztban éledek újjá, akkor mi történik a régi kaszttal lerakott aknákkal vagy mozgásérzékelõkkel?

Forza Ferrari

Me0w
Running, atkuldtem az elso 3 map forditasat. Kered a tobbit is, vagy szar az egesz es hagyjam a picsaba? 😊

Jó lenne mert ha high ha low az fps ugyanannyi(20-25 és még ezzel az fps-el is írtok rendesen mi lenne ha megvolna 60-70<#gun>)az egyedüli különbség meg alap hõfok 36 lowon 38 high 42.Ha pedig valami játék használja a kártyát akkor 60 fokra felmelegszik,vagyis a vga használat nállam szinte nulla<#confused>.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

koschwarz
na én eldöntöttem (kösz meow a korábbi felajánlást), de nem fogok ezzel játszani. szerintem nagyon is jó játék (lesz) ez, de belegondoltam, hogy a bf2-vel is mennyi idõt elbasztam...<#hehe>
és nem is akarok megint beleesni ebbe a hibába, mert mióta feltettem a bétát, azóta ezt nyomom folyamatosan <#taps>közben meg tanulnom kéne.<#whatever>

azt elmondom azért, hogy ami NAGYON nem tetszik, az az unlock rendszer, úgy zusammen. már látszik, hogy olyan különbségek fognak kialakulni, hogy az rengeteg embernek el fogja venni a kedvét a játéktól, de ez még egy dolog, viszont látom elõre, hogy ugyanaz lesz a vége, mint a MW2-ben. lesznek félistenek "szuperfegyverekkel" és "szuperképességekkel", meg lesznek akik anyáznak amiatt, hogy nem lehet majd egy értelmeset játszani, mert mindenki ezeket fogja használni, értelemszerûen, ha már benne van a játékban.

ez a része szerintem egy kurvára konzolos feature, egyáltalán nem fogja segíteni a normális játékosközösségek kialakítását. aki éjjel nappal nyomatja majd, annak nagyon jó lesz, aki meg csak néha-néha játszana egy-két órát, az meg szopni fog. persze mondhatjátok, hogy "mindent meg lehet oldani", de úgysem ez lesz, hanem az, ami pl. az MW2-ben, el fog veszni a játék öröme.

(mondjuk az elõbb az cseszte fel az agyamat végleg, hogy lövök egy snipert, elvileg el is találom, befut egy kis épületbe, utánavágom a gránátot, valami muszáj volt sebeznie rajta, de még mindig nem halott, berontok, lövöm mint a disznó, 2 méterrõl, erre nekem ugrik és lekésel. no comment.)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fene tudja,de ahogy Geronimo is írta ez egy 5-6 hetes verzió.
Optimalizálás alatt tehát szinte biztos hogy gyorsabb lesz.
A magas felbontású textúrák videókari és memória kérdése lesz.
Az optimalizáláson kívül további jelentõs tényezõ a videókariknak egy driver amit a játék tuán adnak ki támogatással (ez is sokszor jelentõset dob).

Nahja,pedig ahogy olvasgatom nincs benne tényleg.
A C2d-ket pedig már rég illik 3ghz fölé húzni,ne csodálkozzon senki ha elavulnak, a 2magosok igencsak elavulóban vannak,egyre több játék lesz mihez 4 mag kell ha teljes pompájában akarjuk élvezni.
Mindenesetre szerintem az hogy 3.2-re pakolt c2d 6300-assal 4870essel szépen fut szép grafika mellett (AA nélkül) az nem rossz.

Majd ha kiadnak szebb játékot hasonló szétlõhetõ mozdítható objektum mennyiséggel ugyanekkora terepen ennyi emberrel úgy hogy az jobban fut akkor lehet reklamálni,de perpillanat nem jut ilyen game az eszembe (Nem az Arma 2 szarabbul fut és negyedennyi dolog sem szétlõhetõ,mozdítható).
Persze lehetne a fizikai motor jobb, HAVOC már megmutatta mire képes. PhysX felejtõs mert bizonyítottan procibutítás megy a physX játékokban (1 mag kihasználva a többi csak van), hogy az nvidija tudja tovább sujkolni a GagyXet😊

TDC Geronimo
Hát nem

FiveOmensXXXXX
Ja idõnként átszokták tenni törtre a szerverüket amikor lecsökken az emberek száma. Adminolni meg változó, hogy szoktak. Utóbbi idõkben gondolom már nem igazán szoktak. Hónapok óta nem is játszanak a szervereiken már ha jól tudom. A szerverek és játékosok száma is elég drasztikusan lecsökkent az elmúlt 1 évet viszonyítva. Ettõl függetlenül a hülye és a tehetséges(csalás gyanús) játékos van ezerrel(bár biztos csak én lámultam meg teljesen). Ettõl függetlenül most ért véget, egy kupa és indul a következõ szezon. http://bf42-liga.de/ és nem igen lehet rajta warez-al nyomulni tudomásom szerint. (Sorry a késõi reagálásért, csak elvoltam kissé havazva)

szerintem annyi, hogy több memória meg videómemória kell neki hogy tudja tárolni a textúrákat

Ha belerakják az mennyire emeli a gépigényt?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Rage47
még akkor hogy szaggatna...😄