Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scania V8
Nekem minden high-on, 1680ban AA nélkül kellemesen megyeget 30-40 fps körül ezen a konfigon:
C2D e8400 (@3,92Ghz) Ati 4870 512Mb, 4 Gb ram, Win7 64bit
Amit én hiányolok az a régi BF2-es Q betûs funkció
A mostaniban spotolni tudok vele, friendly jármûbe beszállást kérni, támadást kiadni, de pl hogy kérek ammot vagy mediket? :S és a thx meg sry, meg gogogo? Yes/No? A régiben nagyon használhatónak tartottam azt a megoldást, attól jobbat még nem is láttam. Vagy mostmár elvárt hogy mindenki mikrofonba ordibáljon?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Milyen kari? Driver?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elõre is köszi a segítséget!
Scania V8
Még mindig optimalizáltabb mint egy Stalker vagy egy Gta4,és ez még csak egy 6hetes beta...😊
de azt te is tudod hogy nincs jól optimalizálva a beta
reméljük a teljes-nél nem lesz gond
8600-tól mitvártok egy 2010-es játékban? Hasííítást?😊
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
The Matrix has you...
A Dragon Age megizzasztja a procit is és a vga-t is a gépemben.
A procit csak az alatt a játék alatt láttam 53fokra melegedni,minden más játékban (ebben is) 49 fok körül van.
A vidkarin a venti ott süvít olyan 60% körül. Itt semmi hang,34-35%on pörög...😊
Nem hasznája ki a gépet egyáltalán. Egy optimalizáció és egy vidkari driver ráfér,de azért nem rossz szerintem már így sem (ha arra gondolok hogy c2d e6300-al 4870-el jól fut AA nélkül széép grafon).
mazsi, nadian, seldon, gyuri
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
Eliot Ness Hardcore # ezt keressétek.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
A végsõ csapás: 8-an állnak A épületen kívül. Bomba hatástalanítva. Erre áll tovább kint az összes. És lövöldöznek mindenfele. Fogalmuk nincs róla, hogy merre kellene menni. Bent meg várnak rám 4-en.
<#violent>#violent>
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
én csak abból indultam ki, hogy 1 tankot kilõni nem volt lehetetlen feladat, csak ha eszetlenül mentél ellene. #8991-no persze ha valaki õstehetség, akkor mindjárt más! 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
2. Fogalmam sincs, neha nekem ottmaradnak, neha eltunnek, elegge kiszamithatatlan
Together we'll fly someday...
1. A Bétában megszerzett dolgok és szintek továbbvihetõek lesznek a teljes játékba?
2. Ha lerakok aknákat az Engineer-rel és utána megölnek, akkor megmaradnak az aknák? És ha esetleg utána más kasztban éledek újjá, akkor mi történik a régi kaszttal lerakott aknákkal vagy mozgásérzékelõkkel?
Forza Ferrari
Together we'll fly someday...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
és nem is akarok megint beleesni ebbe a hibába, mert mióta feltettem a bétát, azóta ezt nyomom folyamatosan <#taps>#taps>közben meg tanulnom kéne.<#whatever>#whatever>
azt elmondom azért, hogy ami NAGYON nem tetszik, az az unlock rendszer, úgy zusammen. már látszik, hogy olyan különbségek fognak kialakulni, hogy az rengeteg embernek el fogja venni a kedvét a játéktól, de ez még egy dolog, viszont látom elõre, hogy ugyanaz lesz a vége, mint a MW2-ben. lesznek félistenek "szuperfegyverekkel" és "szuperképességekkel", meg lesznek akik anyáznak amiatt, hogy nem lehet majd egy értelmeset játszani, mert mindenki ezeket fogja használni, értelemszerûen, ha már benne van a játékban.
ez a része szerintem egy kurvára konzolos feature, egyáltalán nem fogja segíteni a normális játékosközösségek kialakítását. aki éjjel nappal nyomatja majd, annak nagyon jó lesz, aki meg csak néha-néha játszana egy-két órát, az meg szopni fog. persze mondhatjátok, hogy "mindent meg lehet oldani", de úgysem ez lesz, hanem az, ami pl. az MW2-ben, el fog veszni a játék öröme.
(mondjuk az elõbb az cseszte fel az agyamat végleg, hogy lövök egy snipert, elvileg el is találom, befut egy kis épületbe, utánavágom a gránátot, valami muszáj volt sebeznie rajta, de még mindig nem halott, berontok, lövöm mint a disznó, 2 méterrõl, erre nekem ugrik és lekésel. no comment.)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Optimalizálás alatt tehát szinte biztos hogy gyorsabb lesz.
A magas felbontású textúrák videókari és memória kérdése lesz.
Az optimalizáláson kívül további jelentõs tényezõ a videókariknak egy driver amit a játék tuán adnak ki támogatással (ez is sokszor jelentõset dob).
A C2d-ket pedig már rég illik 3ghz fölé húzni,ne csodálkozzon senki ha elavulnak, a 2magosok igencsak elavulóban vannak,egyre több játék lesz mihez 4 mag kell ha teljes pompájában akarjuk élvezni.
Mindenesetre szerintem az hogy 3.2-re pakolt c2d 6300-assal 4870essel szépen fut szép grafika mellett (AA nélkül) az nem rossz.
Majd ha kiadnak szebb játékot hasonló szétlõhetõ mozdítható objektum mennyiséggel ugyanekkora terepen ennyi emberrel úgy hogy az jobban fut akkor lehet reklamálni,de perpillanat nem jut ilyen game az eszembe (Nem az Arma 2 szarabbul fut és negyedennyi dolog sem szétlõhetõ,mozdítható).
Persze lehetne a fizikai motor jobb, HAVOC már megmutatta mire képes. PhysX felejtõs mert bizonyítottan procibutítás megy a physX játékokban (1 mag kihasználva a többi csak van), hogy az nvidija tudja tovább sujkolni a GagyXet😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun