Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Dobok róla 1 képet ha hazaértem.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
[IRAM] leader
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyébként a Beta-ba csak nekem volt olyan, hogy mikor a quad-on hátul ültem, néha meg tudtam fordulni, hogy nézzem mi van elõttem, de az esetek többségében meg nem tudtam megfordulni?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
távolság és a gravitáció miatt)hanem azt hogy mellé wazze ...
(ahoz semmi köze a távolságnak meg a gravitációnak sem! <#nezze>#nezze>)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mivel a mailre nemvoltak képessek válaszolni...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Amúgy engem sem hívtak még.
Remélem a direct2drive on fent lesz hamarosan a végleges letöltése.
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi lesz a max játékosszám egy szerveren? Egyes helyeken 24-et írnak, ami nekem kevésnek tûnik, máshol viszont 40 fõt, ami azért már elég jó. Természetesen PC-s verziót kérdezem! Köszi!
!Renault F1, Real Madrid CF!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Triplet: Igen ezt is megveszem, de remélem nem olyan csíra változat lesz mint az AVP Hunter Edition-öm.:S
Axl Rose: Azért mert az olyan nem cool, hogy egybõl megvan 6 fejlesztés.😊 Inkább megharcolok érte.
Egyébként meg írták sokan láttam angol fórumokon hogy az M1 Garand el van baszva mert olyan fegyver nincs is. De van, csak amire õk gondolnak az M1 Carbine, és az M1 Garand-nál nem nagyon szokták elõtenni, de a teljes neve az az.
[IRAM] leader
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx