Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Mondjuk az tényleg fura hogy a BETA amiben nem voltak high res textúrák,1 pályát tartalmazott és egy rakat motyi nem volt benne,csak negyedekkora...😊
Boron Power
Fõleg, hogy a steam szerint 15 Gb a hely igénye.

Sziasztok! Kérlek segítsetek! Elindítom a játékot, bejön a fõmenü és ott kifagy az egész gépem! Kockás és mosott lesz a kép, csak reszetelni lehet!
Ez mitõl van? A gépem megfelel a követelmények, a videó karim egy ATI radeon 4870.
kfa
Én arra tudok gondolni hogy kivágták a multi mapokat a játékból, nemhinném hogy a rondább és negyed ekkora multi mapokkal rendelkezõ MW2-nél ennyivel kisebb lenne a teljes játék mérete...

Akkor én sem nagyon izgulok

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Skynet
Naszval akik kérdezték min megy kimaxolva 1920*1080-ban:
I7920, ati 5870.😊

De annyi fps-t dob,szerintem kisebb konfigon is megy kimaxolva.
TDC Geronimo
Ezek tudnak programozni azért :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uHs Gerzson
10 óra single.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem értem,ha ilyen nagy játék,meg ilyen szép grafika,akkor mért csak 5,4 Gb a játék ? Ennek is nagyon rövid single része lesz ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Gideon Wieth
igen az is érdekes volt ott 😄 Igazából nekem a két játék bejön, a Cod-nak a filmszerû jelenetei játék közben és az hogy a játék ontja magából a hangulatot. Itt BFnél is ugyanez tetszik nagyon. Viszont most felfedeztem, hogy a rombolásnál egy fa kerítést gépfegyverrel le lehet kaszálni. Kicsit majd csiszolhatnának ezen a dolgon, mert azért egy lövésbõl egy gépfegyver ne ,,robbantson" ki egy hatalmas területet a fakerítésbõl //bár ezt még elnézném// de a kõoszlopok már kicsit furák. Bár igazából ez legyen a legnagyobb bajom. Egyenlõre minden más tökéletes, a grafkia szerintem mindent maxra állítva 1920*1080ban remek, és elég normális sebességet produkál :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Maxtreme
AZ elõzõ oldalon linkeltem vagy 20 képet.. nem elég?

bigapó
2-es pont erõsen nevetséges. persze aimbottal tényleg nincs szórás...gondolom.

The Matrix has you...

iceshark
hát ha ilyen meghalós idegesítésnél tartunk nálam a cod verte ki mindig a biztosítékot azzal, hogy miután meghalsz a szingle-ben még az AI belédereszt 800 golyót, hogy el tudd olvasni az idézeteit! Nekem az buzerálta igazán az agyam, meghaltam he nem kell még 1 órán át lövöldözni a szaros hullám!

zzeN
Sajnos úgy tûnik, h nem mûködik a mentés, pech.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Husimoto
Akinek doboz hangja van az annak futtatás dxdiag, ott a hardveres hanggyorsitást vegye le alapra. Köszi G.I Joe valóban az volt a gond az egérrel. Bemásoltam mindent a crack könyvtárból és minden megy eddig.

De már megrendeltem, mert szerintem ez üt.

arty
uj fraps

Forza.

Zs0lt1
Képeket toljatok még lécci csak délután ötkor érek haza 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

grebber
Már pontosan nem tudom azon már túl vagyok!

Next PC upgrade: 2022

#13047?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

grebber
Nekem egy hiba van de az elég idegesítõ 😞

A hangok olyanok mintha nem is tudom hol lennék tiszta visszhangoz az egész 😞

Másnál nincs ilyen gond?

Husimoto
Sajna nekem is ugyanez a helyzet az egér kiakad és csak lesek az ég felé, nem mozog az egér. Remélem csak törés hiba 😞

Sunyi RóKA
hali all ha gaméba kiakad a bill meg az egér olyankor mizujság vele??

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Azt mondjuk beállítottad a fraps-on belül, hogy mutassa is az fps-t?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sziasztok
Hogy tudnám mérni fps-t? Fraps-et bekapcsolom játék indít de bal felül semmi.nincs vmi megoldás?:S
Gideon Wieth
Nos kipróbáltam. Van néhány hiányossága a játéknak. Pl engem igencsak fusztrál az amikor meghalunk. Mármint hogy tök mindegy hogy lelõnek robbanunk akármi, kéz elõre ürge meg hátra esik. :-) A rombolás jó nem egyszer anyáztam tõle, a hangulat is megvan, összességében a lejjebb írt 8,6 körüli értéket én feljebb emelném kilencre egy óra játék után, de annál feljebb nemigen.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

TDC Geronimo
hm? Mondták, hogy a játékot dx10/11re írták. Dx9et amolyan extraként rakták bele késõbb, mert azon el se indult volna. Ezért pár ficsõr nem megy dx9 alatt (AA se) Késõbbi frostbite játékokba nem is lesz már dx9 mód. Elég régi oprendszer az xp és egyre kevesebben fogják már támogatni.

Jaka923
Ma megrendeltem a játékot, pedig eddig úgy volt, hogy nem veszem meg...

és miért? DX11?

TDC Geronimo
😄

TDC Geronimo
XP miatt

Higher
El is olvasod amit linkelsz nyomikám? Ja vagy nem érted? Vagy azt sem tudod kikövetkeztetni hány éves játékokról van szó?

"....the games scheduled for shutdown in March and April 2010 represent less than 0.3% of all peak online players across all EA titles"

Mehetsz szótárazni.

Annak idején rengeteg nemzetközi meccset játszottunk még Desert Combat-on de ilyen hozzád hasonló pubertás majmokkal sosem találkoztunk de még publikon se ellenben csé, kód és társai tele vannak veletek pelyhes faszúakkal.

A legelsõ pálya elején neked hány FPS a játék? Nekem pl az élsimítást nem lehet 1x-es fölé állítani :S

TDC Geronimo
Semmit, mert egy láma alreg 😊

grebber
3. pályán vagyok.Egész jó lett a single player rész!
Itt nem olyan mint máshol hiába araszolok fedezékbe kiszedik elõlem pillanatok alatt.
Optimalizációról: Szerintem nagyon jó lett akik sírnak hogy optimalizálatlan azok nem tudom mivel akarják tolni.8800GT már elég öreg VGA és azzal 1280*1024-ben shadows kivételével minden HIGH 2xAA és játszható.Van ahol 50-60fps van ahol 30 alatt de játszható simán!

triplet
Te mennyél inkább drogozni mint hogy itt rontod a levegõt, THX!

G.I.JOE
Igen, olyan sok dolog van, amit jól kell csinálni. Guggolva odamenni, megkéselni. Valamit biztosan kifelejtek ... 😄 Rendben van, vmit 30-ból 2X másképp csináltam, hogy sikerült. De nehogy már olyan speciálisan kelljen odamenni mögé ... Vagy guggolás közben a fejére célozzak? Mittomén, de már nem is érdekel. A II. vh-s pályán simán csak odamentem és szevasz. Kicsit érzékenyre írták a riasztás kódját, ennyi.

Czdano
1. A battlefield egy külön mûfaj ami taktikára épül fõleg.
2. A cod 6 egy fos amiben még recoil (fegyverszórás) sincs.
3. Ha nem tetszik, van egy szimpatikus X gomb a jobb felsõ sarokban -.-

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

énis le varezolnám bár nekem i jön a game csak az a gond hogy csak hétvégén vagyok itt és amilyen szar netem vvan holnap reggelre lenne lenn annak meg nem sok értelme van....

Mr Manson
Milyen gépen?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

PC-n. sajnos kint van már a warez.

kedden jön az eredeti verzióm, de nem bírtam addig várni úgyhogy leszedtem és toltam a singleplayert 😊

szerintem csak te vagy béna vagy valamit kifelejtessz...

Bocs sietek nincs idõm vissza olvasni.. te xboxon játszottál vele vagy hol ?

G.I.JOE
Hát én is rájöttem hogy másról beszélünk, mert a haverok nem vartyognak égdörgésrõl, de 30-ból 1x sikerült riasztás nélkül megkéselnem, nem tudom hogy mit csináltam másképpen, mert direkt restartoltam a checkpointtól és most megint nem tudom megcsinálni! 1 hibapont a gamenek!

Na egy rövidke singleplayer játék után:
- Jobban fut mint a beta, sokkal.
- Sokkal szebb
- Játék storyját még nem ismerem teljesen mert nem vittem végig, de eddig jónak tûnik, viszont nekem a Call of Duty singleplayerei mindig jobban tetszettek. Valahogy ott több adrenalint pumpál beléd az egész történet, az amikor elárulnak, stb,stb. Bár ez a végéig még kiderül, hogy mi a történet.
- Multiba abszolút BC2 a nyerõ, a CoD elbújhat 😊

Milyen gépen megy igy kimaxolva ?

Maxtreme
õõ hopp, aszsem félreolvastam bocsi 😊 Van 1 oylan rész ahol sniperkedni kell. Na ott kell várni a dörgésre.
Nekem eddig 1 iylen késelõs rész volt. Ott simán a háta mögé mentem, és szasz 😊
Ha jól emléxek ott nem baj ha riadó lesz utána. Csak ne fegyóval szedd le xD

Skynet
Nem bírtam ki (kövezzen meg aki akar), amíg nem mehetek a játékért Cdg-be végigtolom warezon a single-t /Eredetinél úgyis csak a multi fog menni/.
Szebb grafika szebb hangok,ütõsebb játékmenet és fizika így elsõre. Minden beállítás kimaxolva 1920*1080 hibátlanul megy,jobban fut mint a beta (és szebb is).
Nem elég hogy az Mw2-t szénné alázza de az elég gyengére sikerült Cod5-öt is porba döngöli az elsõ pályán (II. vhb) minden téren..😊
G.I.JOE
Ahh, franc figyeli õket! Debilek azok! 😊 Amúgy vártam magamtól is, hátha lesz vmi égdörgés, de nem lett. Csak akkor volt mikor mentem még felé. Akkor várok még, vagy megpróbálom messzebbrõl leszedni!

Maxtreme
Elmondja a társad vazze vagy 20x 😄 A dörgésre kell várni, és aközben lõni.

G.I.JOE
Van itt egy rész, amikor egy snipert kell csendben megkéselni, de ha megteszem, egybõl fellövik a faluban a rakétákat! Ilyenkor mi a lócsöcs van? Segíccsetek! Láma vagyok!
Amúgy az Ak47 szerû vmi jön be eddig a legjobban, csak érdekes a célkeresztje! Meg lehet valahogy oldani, hogy ne kapcsolgasson a zoom és a normal között, hanem csak a gomb lenyomásáig zoomoljon?