Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg M.O. hivószámot is.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"...Kérjük, jelezzen vissza, hogy ebben az esetben is kéri-e a változtatást." Nem kérem h cseréljék le a normálra, de akkor is írjak nekik vissza?!<#idiota>#idiota>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
2010.03.02. 14:10
Kedves Elõrendelõink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a PC- Battlefield: Bad Company 2 gyûjtõi kiadása sajnálatos módon az Electronic Arts nem szállította le nekünk a mai nap folyamán. Várhatóan egy nap késéssel érkezik a vidéki üzleteinkbe és a házhozszállításos elõrendelõknek!
Üdvözlettel:
576 Team
Ez van. Hálisten munkám akad itt bõven a munkahelyemen szóval, nem hat meg ha 1 nap vagy 1 hét, úgysem nagyon érnék rá játszani. Mindent a maga idejében. (Különben meg kb 1/2 hónapja megvettem STEAM-en. Két nap múlva,vagy így vagy úgy, de lesz egy eredeti példány a gépemen <#vigyor>#vigyor> )
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Regezni akarom a BF2-t mert megvettem 990ft-ért...
Az email címet nemtudom beírni mert nem fér ki...Felmentem EA honlapjára majd ott regezek...Erre ott meg nem fogadja el az email címem amivel amúgy be vagyok lépve VETERANS-on is,meg MEMBER NAME-et kér ami lilafingom sincs hogy mi,az összes létezõ lehetõséget lepróbáltam nem fogadja el,kértem az emailemre név emlékeztetõt,kiírta hogy írjak be VALID emailt...Találtam más megoldást ahonnan betudnék lépni regezni ottis nevet kér ottis kérni akartam emlékeztetõt erre ott meg kiírta hogy nemlehet csak napi 2szer emlékeztetõt kérni,próbáljam késöbb...Emlékeztetõ persze nemjött....
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Bf2 tápig errõl szól évek óta <#idiota>#idiota>
HP+
2010.03.02. 13:35
A várva várt Battlefield: Bad Company 2 PC-s alapváltozat, valamint az X360 és PS3 gyûjtõi változat már ma megvásárolható budapesti üzleteinkben. A vidéki boltjainkban várhatóan holnaptól (szerdától) lesznek elérhetõek!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.