Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Ferrari
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
wagy a war trapes(az intenzív hangélményhez szükséges legszélsõségesebb beállítás)-t azt hogy kell értelmezni? a legszélsõségesebb tehát legjobb avagy legrosszabb?
We are aware of a number of remaining disconnect issues on PC and we have released the “R5” server to hosts yesterday to address some of the disconnects. We are continuing to work on the remaining disconnect issues to have a solution as fast as possible as well as looking into reports of other issues raised on the forums for consoles: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-ng/ and PC: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/
Battlefield Bad Company 2 has managed to prove so popular that yesterday the concurrent users in Battlefield: Bad Company 2 surpassed that in Battlefield 2 which has been going strong for almost 5 years. "
Alsó mondat 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Forza Ferrari
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
[IRAM] leader
Én még az alap assault fegyverrel rohangálok, és 4-5 kis sorozat kell emberenkét, így ki is fogyik a tár, ezért ha már 2-en vannak esélytelen.
amúgy is 2-3 embert mire kilövök már elõ kell kapni az ammo box-ot.
a legrosszab viszont, hogy cékereszt ide, vagy oda no zoomban képtelenség bárkit is lelõni.
Ahhoz, hogy tudják multiban nyomulni, kell regisztrálnom a www.ea.com-on? Azért üres a server browserem, mert nem vagyok regelve a honlapon?
Köszönöm!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
)| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
bármilyen hihetetlen de közelrõl leadva egy 9mm-es vagy 0.45ös nagyobb sebzést ad mint egy karabély, ugyanis lassabb a lövedék és jóval nagyobb is
a nagyobb sebesség fõleg a távolság leküzdéséhez kell
ez most ilyen nagyon nagyvonalakban magyarázat
azért kivitélt is tudok, az 5.56os nato löszernek azért van akkora sebzése mert a köpeny becsapodáskor darabokra hullik ezért olyan mintha egy rakás repeszt kapnál be, 7.62es acélköpenyes pl AK golyó meg simán átmehet az emberen egy 5 forintos lyukat generálva, ami ha jó helyen van viszonylag nem nagy sebzés a katonának...na elkussoltam 😊
Ausztriában lehet,vagy legközelebbiek a Németek?
ellenben lõjj pontosan fejre kis 2-4 golyós sorozatokat!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Type88 LMG-vel futkározok, reviveolgatok, stb... Jön egy ellen, SCAR-L-el míg én belelövök fél tárat (kb 100 golyót) úgy hogy jelzi is a sebzést, addig õ SCAR-bõl kilõ rám 3golyót és hullaként fekszek. Ugyanez van amikor sniperek M1911-el mennek és 2 golyóval lelõnek amikor én tunkolom õket egy LMG-vel... Ez a ping miatt lenne?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sehol nem találom.
Szóval az mw2 bukta (enyhe kifejezés) után már semmit nem veszek meg elsõ nap. Na meg nagyon szarul is ment, úgy hogy most vettem egy quad procit, így már mindjárt más (highon 50+). Elméletileg egy két hét múlva veszem meg. Szeretném, ha elmondanátok mi a véleményetek az online részrõl? Vannak benne magyar szerverek? Laggol? Vannak hibák benne, pl elveszik profile meg ilyenek...
p0c0k neked meg sry, hogy nem válaszoltam, nem volt egy hétig gépem, és nem tudtam megnézni üzeneteimet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az Enter sajnos konfiguralhatatlanul be van drotozva.
Nálad lesz a hiba.Netednál.