Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valami olyasmit olvastam hogy lesz majd letölthetõ fizetõs tartalom.. errõl tud valaki valamit?

Bator92
Beírtam: "Hungarian Sun" és nekem kiadta. De most üres. Infinity viszont teli van ahogy látom. Azon csak magyarok vannak?

Forza Ferrari

Senki sem tud segíteni?
szuku
PH!-s Hungarian Sun nevû szerverrõl tud valaki valamit, mivel nem sikerált rátalálnom.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Skynet
Picit ping miatt is , de hálistennek az LMG-k le vannak butítva.😊
Batistuta007
hardcore.ott nincs ilyen

iceshark
hang beállításoknál mi a legjobb, a home cinema?

wagy a war trapes(az intenzív hangélményhez szükséges legszélsõségesebb beállítás)-t azt hogy kell értelmezni? a legszélsõségesebb tehát legjobb avagy legrosszabb?

TDC Geronimo
"After last nights EA server outage on PS3 and PC, EA have found the issue and put a fix in place and brought the servers back online. This means that both PS3 and PC players can return back to playing Bad Company 2.

We are aware of a number of remaining disconnect issues on PC and we have released the “R5” server to hosts yesterday to address some of the disconnects. We are continuing to work on the remaining disconnect issues to have a solution as fast as possible as well as looking into reports of other issues raised on the forums for consoles: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-ng/ and PC: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/

Battlefield Bad Company 2 has managed to prove so popular that yesterday the concurrent users in Battlefield: Bad Company 2 surpassed that in Battlefield 2 which has been going strong for almost 5 years. "

Alsó mondat 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bator92
Nekem se. Tiszta bug ez a multi! Ajánlom nekik, hogy mihamarabb javítsanak, mert ez nem állapot.

Forza Ferrari

szuku
...vagy biztosra mentél és több helyrõl rendelted? Ezesetben én vagyok meggondolatlan.<#idiota>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
Türelmetlen vagy...

A célkereszt színe marad ilyen,vagy van akinek már pl. piros??<#nemtudom><#miaz>

[IRAM] leader

Megtaláltam, rámegyek, hogy join/vagy duplakatt, de nem történik semmi.😞 Vajon miért?
Köszi srácok megyek megnézem. Milyen magyar szerverek? Mondanál néhány olyan szervernevet is?😊 Köszi még egyszer az ! tippet, megyek is megnézem hátha van garand.
benőmenő
Egy felkiáltó jel ( ! )
Én még az alap assault fegyverrel rohangálok, és 4-5 kis sorozat kell emberenkét, így ki is fogyik a tár, ezért ha már 2-en vannak esélytelen.
amúgy is 2-3 embert mire kilövök már elõ kell kapni az ammo box-ot.
a legrosszab viszont, hogy cékereszt ide, vagy oda no zoomban képtelenség bárkit is lelõni.
Srácok, légyszives segítsetek!
Ahhoz, hogy tudják multiban nyomulni, kell regisztrálnom a www.ea.com-on? Azért üres a server browserem, mert nem vagyok regelve a honlapon?

Köszönöm!
srácok a nevemet hol tudom átírni?

MR ME
tegyél a keresõ be egy sima ! jelet és ott keresd ki, úgy a legegyszerûbb

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zzeN
Írd be a keresõbe h ! és megtalálod.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MR ME
nekem ma már semmi problémám nem volt, magyar szeróra is felnéztem fél percre, oda is beengedett, tudtam játszani normálisan végre <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Na ez az Infinity szever érdekelne. Nem találom a szerverek közt. Mi a pontos neve, van valami kis karakter a szerver neve elõtt?
Az 1942-t és a Vietnamot hogy a pékben aktiváltad? (Nálam nem akarja elfogadni a kulcsokat 20 próbálkozás után sem ... )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

zoli80
galaxisban vasarolt LE verzio,szamlaval,mindennel,karcmentesen elado hazhozszallitassal.8e ft.

mondhatni qrva jól sikerült a leállás. bemegyek, játszok pár másodpercet, és kidob asztalra. ötlet? azonfelül hogy dobjam ki az egészet a kukába 😄

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

IRL ez mind rendben is, de ketelkedem, hogy a DICE-os fiuk foglalkoztak volna ilyesmivel. Tippem szerint a talalat adott sebzest okoz, minusz az unlokkolhato testpancel es az egesz meg szorozva a testresz szorzojaval. A szoras meg bejatszhat, mert a kisebb tuzgyorsasagu pisztolynak van ideje "megnyugodni" ket loves kozott, de en ket lepesnyirol is tapasztaltam mar, milyen hatastalan tud lenni olykor egy 600+ rpm-es fegyver.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ja de amikor 2m hátbalövöm, és megmosolyognak akkor az ideg szétvet

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

iceshark
van ennek némi ballistikai oka is,
bármilyen hihetetlen de közelrõl leadva egy 9mm-es vagy 0.45ös nagyobb sebzést ad mint egy karabély, ugyanis lassabb a lövedék és jóval nagyobb is
a nagyobb sebesség fõleg a távolság leküzdéséhez kell
ez most ilyen nagyon nagyvonalakban magyarázat
azért kivitélt is tudok, az 5.56os nato löszernek azért van akkora sebzése mert a köpeny becsapodáskor darabokra hullik ezért olyan mintha egy rakás repeszt kapnál be, 7.62es acélköpenyes pl AK golyó meg simán átmehet az emberen egy 5 forintos lyukat generálva, ami ha jó helyen van viszonylag nem nagy sebzés a katonának...na elkussoltam 😊

THX.
Ausztriában lehet,vagy legközelebbiek a Németek?
iceshark
a pontosság a kulcs, sajnos a láblövés "nem ér"
ellenben lõjj pontosan fejre kis 2-4 golyós sorozatokat!

Jaj egyébként meg itt van az amit írtam korábban, ez a 100 heal, amit 2008.01.01-jén értem el.:S Wtf? Másnak van ilyen?

Itt meg egy kis stat, hogy hogy állok. 0870CSM powaa.😄 A BETA-s dögcédulák meghagyás pedig nagyon jó ötlet volt.😊

En is ezert mondom, hogy a nagy tuzgyorsasagu fegyvereknel elsumakolja a jatek a lovedekek egy reszet, mert a lassubb pisztolyokkal nagyon hatekonyan lehet irtani. Mar ha eltekintunk attol a lehetosegtol, hogy a pisztolyok sebzeset magasabbra vettek, mint a karabelyoket.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

na mégegyszer... Jön egy ellen SCAR-L-el, míg én belelövök fél tárat Type88-ból (kb 100 golyót)...

De azert jo ra. A Gustav kulonosen. Apropo, tegnap sikerult tankkal headshotot lonom. Mar persze a loveggel, nem a geppuskaval.

Na erre kérnék egy magyarázatot:
Type88 LMG-vel futkározok, reviveolgatok, stb... Jön egy ellen, SCAR-L-el míg én belelövök fél tárat (kb 100 golyót) úgy hogy jelzi is a sebzést, addig õ SCAR-bõl kilõ rám 3golyót és hullaként fekszek. Ugyanez van amikor sniperek M1911-el mennek és 2 golyóval lelõnek amikor én tunkolom õket egy LMG-vel... Ez a ping miatt lenne?

A veteran-on ha rámentek a bc2-re akkor ti tudjátok aktiválni? Mert én nem.:S
En tovabbra is fenttartom, hogy az ilyesmi rejtett lag. Normal esetben 4-5 golyonal nem kell tobb senkibe. Olyan, mintha a szerverig nem jutna el minden loves.

TDC Geronimo
rakéta nem arra való, hogy gyalogost ölj vele...

jah meg rakétákkal embert ölni szite lehetetlen nekicsapodik a falnak a rakéta kibontja a falat, a pali meg elfut onnan, persze oda hozzám és jól lelõ:S

szerintem jolelcseszték a sebzést majdnem egy teljes tárat kéne beleresszek egy emberbe.. nagy kaszabolások itt nincsenek :S

TDC Geronimo
Persze

Krinyo
Én azt sem értem hol vannak a LE bónuszok

iceshark
gameservers.com

Hol a fuckban lehet szervert bérelni?
Sehol nem találom.
Fpocok
Sziasztok!

Szóval az mw2 bukta (enyhe kifejezés) után már semmit nem veszek meg elsõ nap. Na meg nagyon szarul is ment, úgy hogy most vettem egy quad procit, így már mindjárt más (highon 50+). Elméletileg egy két hét múlva veszem meg. Szeretném, ha elmondanátok mi a véleményetek az online részrõl? Vannak benne magyar szerverek? Laggol? Vannak hibák benne, pl elveszik profile meg ilyenek...

p0c0k neked meg sry, hogy nem válaszoltam, nem volt egy hétig gépem, és nem tudtam megnézni üzeneteimet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tegnap tenyleg nagy buli volt az Infinity-n. Kiprobaltam a Garandot(elkertem egy illetotol). Nem rosz, de semmi kulonos. En M16-ra gyurok.

Kijavitottam a gyalog konfigot, kiszedtem belole a joystick iranyokat. Valaki kiprobalhatna, mert en most nem akarom eloturni a joyomat.

Az Enter sajnos konfiguralhatatlanul be van drotozva.

w77d
srácok ami fegyvereket single módban megszerzek, azokat tudom multinál használni? vagy miért jelzi hogy megszereztem?

ReTeK
tegnap infinity-n volt garand, de kilépett a program az asztalra mire visszaléptem elmult a csoda

Prince23
Ezek szerint a profilunk az EA szerverére megy fel? tehát ha fullosan letörlöm a játékot, vagy reinstall rendszer, akkor nem kell elõlrõl kezdeni a multit?

Nálam tökéletesen fut,ahony szerverbe beléptem nem volt lagg.
Nálad lesz a hiba.Netednál.