Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyen fel mindenki és majd ütközünk 😉
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Voltam bétában, és csináltam ott egy nicket, elvileg azt nem tudják elvenni ugye?
Parasite Eve 2, best game EVER!
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
szerk 3 volt az a 4 év... 😉
Végre sikerült unlockolnom az m16-ot: nagyon jó fegyver, gyorsan lehet adagolni a burstokat.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
MAjd irom a cimet,ha müxik.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyik pálya elején meg kell késelni egy sniperes fickót, de mindig lebukok. Nem értem, mit csinálok rosszul? Lassan megyek oda, és késelek, de nem jó..
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
remélem marad ilyen nagy <#zavart1>#zavart1>
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
-tRs-Landor
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elöfizettem 20slotos servere,megkaptam a jelszot stb.
Gameserveren beloginoltam és ott azt írja hogy pending.
Hogy lehet a servert elindítani,nem vágom.
-bedobod a Livius féle EA HUN szerveren kívül a prohardveres szervert is a bannerba? Hungarian Sun / =CBC= Ranked néven fut, de többet nem tudok róla, sem, hogy milyen társaságok járnak fel rá.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
egyébként már említettük is Kandurexel hogy lesz ilyen, csak pon ennek a bevezetésére vártunk.
Szóval akinek megvan eredetibe annak EBBEN a topicban ez lesz a logója.
jelen pillanatban még csak ez a méret, illetve felirat érhetõ el
ezek közül lehet választani:
1.:
2.:
3.:
4.:

-tRs-Landor
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
-tRs-Landor