Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hardcore server-ek elég durvák.
Nincs se célkereszt, se bármilyen kijelzõ (lõszer, health, térkép).

Kedves Landor! A 1. logót kérném, a nickem: GreenHun

😊 köszi

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Doomista
Huh! Akkor lehet nem kellene futtatnom a wlm-skype-xfire-FF-winamp-egy mmorpg kombinációt játék közben <#wow2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

3.
nick: BUKSAGe
köcc

ok

-tRs-Landor

hogy lehet itt sg fórumon ilyen nevet csinálni???😊..valaki árulja el 😊

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

nah jöhetnek a logókérések
írd le itt a fórumba a játékbeli nicked és hogy melyik stílust szeretnéd:

1.:

2.:

3.:

4.:

tehát például:
Kedves Landor! A 2. logót kérném, a nickem Béla13

-tRs-Landor

TDC Geronimo
nekem 75re van.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

sziaztok még az elején egy tankot kell felrobbantani de mikor meg akarom közelíteni mindig megölnek. Mit csináljak? Segítsetek
Tatyla
észrevettem ha megy a steam akkor is ledobál a PB...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FlyHigh
field of view-ot mennyire állítottátok lisedában?

Thrash \'Till Death

iceshark
a multiplay.co.uk-s szerverek jók! most néztem meg 3-mat is, tényleg mûködnek pb hiba nélkül! enjoy! 😊

A hiba nem az ön készülékében van. Valamiért szarozik velünk a pb, velem is ezt csinálja hajnal óta. Kicsit várni kell <#sir>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zzeN
PB teljes nevén PunkBuster, védelem a cheaterek ellen stb. Szerverekkel még mindig gáz van, majd kijavítják és nem fog ledobálni. Érdekes engem 1szer ha ledobott eddig...<#nemtudom>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carloska
ocsóé víttem én a gípet tigrisrõl nincsé ebben ellenorzo progyram

Battlefield Bad company 2 kézikonyvben 13oldal:

Az internetes alkalmazások esetleges problémái:
Ha internetes játék közben problémák lépnek fel a teljesítménnyel, KAPCSOLJ KI MINDEN FÁJMEGOSZTÓ ALKALMAZÁST,internetes hang- és CSEVEGÕPROGRAMOT. Ezek az alkalmazások foglalják sávszélességedet, igy a játék akadozhat vagy más, nem kivánatos hatások léphetnek fel.

Kell Kapcsolj ki: torrent, msn,skpye. akkor mukodik multiplayerezik!!
Frissités punkbuster: http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bc2.php

Nálam müködik rendesen. 😄

Saját Szerver: http://www.bc2cc.com/ probáltam már sikertelen.

Srácok, ha én vagyok béna akkor elismerem ...
de könyörgöm valaki magyarázza el szájbarágósan mi a qrva annya az a PB ... illetve hogy kell használni, hogy müködik, mert letöltöttem egy PBSetup nevü cuccot az evenmittudoménmi oldalrol, instaláltam, felismerte a játékot, kiirja h nem kell frissiteni mert az elérhetö legfrissebb és mégis 1 perc alatt kidob minden szerver PB miatt...
Megvettem az eredeti gamét, a szingle-t végig toltam együltöhelyben jó lenne már multizni, de kiidegel h nem tudok
Elöre is köszi

Nálad nem az életkor a mérvadó. 😊

It\'s good to be bad.

Crem
Elöbb tudtam játszani egy német hardcore serveren,de amíg kimentem 2 percre kidobtak.
Azóta megint szívok...

Mellesleg ez a hardcores beállítások telljesen f@aszák!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Carloska
SZÍVASZ Törpokos felkeltél teis ?

Nekem a hülye szót nem húzza alá 😊

It\'s good to be bad.

Szerénted a helyesírás életkor függõ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nandorb
Hülye szót mért húzza alá?

pl. itt az öszest alá húzza😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Másoknak is vacakol.😊
Csodálkozom, hogy megtûrtök ilyen (nem szeretnék mutogatni), típusú emberkéket, akik arra nem veszik a "fáradságot", hogy kulturáltan és helyesen, leírjanak egy mondatot. Persze ebbõl legalább lehet következtetni az illetõ életkorára és szellemi képességeire. A vicc, hogy ma már szinte minden fórum tartalmaz helyesírás ellenõrzést, mint ahogy az sg.hu, és aláhúzza ha valamit rosszul írunk le...

Battlefield-el kapcsolatban meg annyit, hogy még mindig rengeteget kell javítaniuk, de rettenetesen jól sikerült ez a rész.

It\'s good to be bad.

Maak
engem ma vagy 4 szerverrol, nem is ertem, nincs frissites pb-n szal passz :S

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Megtaláltam az Infiniy-t,de simán kidobott a PB. Aki játszik hogy csinálja? Van valami trükk?😊

Triathlon for life

köszi😊

Kar, hogy mar mesz!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az elõbb vagy 20 percet játszottam ezzel a fegyóval és mégis azt írja hogy 00 ? wtf? lehet hogy nem ranked szerón voltam? Dehát az idõt akkor is számolja nem? Errõl lenne szó :

A másik pedig hogy írja alul a csíkon hogy a veteran oldalon be tudod regelni a játékaidat ami már 4 napja nem sikerül. Mikor lesz mûködõképes a Veterans oldal???

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Igen, természetesen megszerezhetõek a sima verzióban is.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Hi all!
A limited editionben alapból járó cumók ugye unlockolhatóak a sima játékban is? Mert érettségiig semmiképpen sem szeretném megvenni, de utána igen, és akkor már nem lesz LE...

havercsotány
nehéz olyan játékot csinálni ami mindenkinek tetszik.

tirpakfred
Hali!
A szerver keresõ és a favorit kezelõ csak nekem vacakol?

&#8222;Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!&#8221; Kurt Vonnegut

sztoncsi
Na akkor megpróbálom a másik op-ra is feltenni... THX

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Én kipróbáltam xboxon, és nagyon bejött, csak sajnos 30percig lehetett használni a demót. Bár tény, sokban nem különbözik ettõl, a grafika, hiába frostbite, egy kicsit más, nekem egy hangyányit rajzfilmesnek tûnik, vagy vmi ilyesmi. De annyiért sztem megérti, boxra is annyi kb.

FlyHigh
Vagyis nem úgy kell, pára nazt írják, hogy ez csak valami techdemo szerûség.<#vigyor>No mindegy, majd meglátjuk mi lesz belõle.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Én is kicsit kutakodtam utána, nagyon faszának tûnik képekrõl és videókról, tutira megveszem. Kb úgy kell felfogni mint egy frissített 1942-õt.

Thrash \'Till Death

Én is frissítettem a pb-t, de hajnalban állandóan kidobott, és ez mondjuk kurva idegesítõ. A szerverproblémák még elmennek, de ez már kicsit durva... Remélem gyorsan kijavítják.

w77d
ezt az 1943-at én is néztem, állítólag nem lesz több 3000ft-nál...

FlyHigh
Azért kurva sok limited lehet ha még mindig lehet kapni, mondjuk szerintem nagyon minimális elõnyhöz juttat csak, nem érte nekem meg azt a plusz ezrest hogy kihozzák. Jó lesz ez a tescos sima.<#vigyor> Volt benne egy kis szórólap szerûség és tök olcsón hirdetik rajta az 1943-at, kíváncsi leszek rá.

Thrash \'Till Death

Köszi

Triathlon for life

Ha teljesen azonos kittel nyomjatok, akkor semmi kulonbseg. De vannak olyan kiegeszitok, amik pontosabba teszik a fegyvereket, meg egy red dot, vagy 4x scope is elonyt jelent.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ne kerestesd vele, folosleges! Egyszeruen rendezd nev szerint a listat, es keresd meg benne te magad!

grebber
Lehet hülye kérdés,de mivel nem igen szoktam multizni (ezekután csak ezzel fogok 😄 ) az hogy én csak 1-es szintû vagyok és körülöttem a szerveren mindenki sokkal nagyobb szintû de teszem azt ugyanazzal a fegyverrel mindennel mint én akkor a szintkülönbség végett "erõsebbek"??

Next PC upgrade: 2022

iceshark
én pont most vágódtam ki onnan, de más is mert mikor csatlakoztam 0/32-volt mire beértem voltunk 4-en, és 15 mp-el késõbb ki is vágott a pb 😞

JohnConnor
Registry-k ben rakj rendet, ha így sem....
Re install Op. rendszer!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Hogy találtad meg? Nekem nem dobja ki a browser.

Triathlon for life

En mostanaban az Infinity-n rontom a levegot, es semmi problema nem volt. Meg bejutni is egesz gyorsan sikerult. Parszor kivagott, de az valoszinuleg szerver ujrainditas volt, mer rogton visszalepve tok mas palya ment.

FlyHigh
Köszi, meglett.

Thrash \'Till Death

iceshark
én meg meg sem találom ezt a szervert akárhogy keresek rá! 😞