Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hardcore server-ek elég durvák.
Nincs se célkereszt, se bármilyen kijelzõ (lõszer, health, térkép).
😊 köszi
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nick: BUKSAGe
köcc
-tRs-Landor
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
írd le itt a fórumba a játékbeli nicked és hogy melyik stílust szeretnéd:
1.:
2.:
3.:
4.:
tehát például:
Kedves Landor! A 2. logót kérném, a nickem Béla13
-tRs-Landor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az internetes alkalmazások esetleges problémái:
Ha internetes játék közben problémák lépnek fel a teljesítménnyel, KAPCSOLJ KI MINDEN FÁJMEGOSZTÓ ALKALMAZÁST,internetes hang- és CSEVEGÕPROGRAMOT. Ezek az alkalmazások foglalják sávszélességedet, igy a játék akadozhat vagy más, nem kivánatos hatások léphetnek fel.
Kell Kapcsolj ki: torrent, msn,skpye. akkor mukodik multiplayerezik!!
Frissités punkbuster: http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bc2.php
Nálam müködik rendesen. 😄
Saját Szerver: http://www.bc2cc.com/ probáltam már sikertelen.
de könyörgöm valaki magyarázza el szájbarágósan mi a qrva annya az a PB ... illetve hogy kell használni, hogy müködik, mert letöltöttem egy PBSetup nevü cuccot az evenmittudoménmi oldalrol, instaláltam, felismerte a játékot, kiirja h nem kell frissiteni mert az elérhetö legfrissebb és mégis 1 perc alatt kidob minden szerver PB miatt...
Megvettem az eredeti gamét, a szingle-t végig toltam együltöhelyben jó lenne már multizni, de kiidegel h nem tudok
Elöre is köszi
It\'s good to be bad.
Azóta megint szívok...
Mellesleg ez a hardcores beállítások telljesen f@aszák!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
It\'s good to be bad.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
pl. itt az öszest alá húzza😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Csodálkozom, hogy megtûrtök ilyen (nem szeretnék mutogatni), típusú emberkéket, akik arra nem veszik a "fáradságot", hogy kulturáltan és helyesen, leírjanak egy mondatot. Persze ebbõl legalább lehet következtetni az illetõ életkorára és szellemi képességeire. A vicc, hogy ma már szinte minden fórum tartalmaz helyesírás ellenõrzést, mint ahogy az sg.hu, és aláhúzza ha valamit rosszul írunk le...
Battlefield-el kapcsolatban meg annyit, hogy még mindig rengeteget kell javítaniuk, de rettenetesen jól sikerült ez a rész.
It\'s good to be bad.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Triathlon for life
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A másik pedig hogy írja alul a csíkon hogy a veteran oldalon be tudod regelni a játékaidat ami már 4 napja nem sikerül. Mikor lesz mûködõképes a Veterans oldal???
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A limited editionben alapból járó cumók ugye unlockolhatóak a sima játékban is? Mert érettségiig semmiképpen sem szeretném megvenni, de utána igen, és akkor már nem lesz LE...
A szerver keresõ és a favorit kezelõ csak nekem vacakol?
„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Triathlon for life
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Next PC upgrade: 2022
Re install Op. rendszer!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Triathlon for life