Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kashim5
Sziaszok, egy gyors kérdés.
Megvettem a játékot, nem Steamen mert ott jóval drágább volt.
Több másik játékban is elfogadta Steam a bolti lemezes cd kulcsot, azonban most beírtam és invalid-nak nézi. Szóval hagyományos telepítés elõtt csak annyi lenne a kérdésem, hogy mivel jobban szeretem ott tudni a játékaim, van rá esély betenni ezt is? Járt valaki így?
Vagy újabban már csak azok mennek steamen amit ott is veszel meg?

Nem merem megmondani.<#wilting>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Most hogy igy mondod, kozelrol mintha nem is mukodne, mert nem emlekszem, hogy az ilyen osszefutunk a sarkon esetekben jelolte volna a masikat.

Jean: Peldaul ezert is idegenkedem az ilyen szervezett dolgoktol. De ez szabalyos volt, de nem, de igen, de nem. De szabalytalan, hogy rukvercben jottetek a tankkal, mert igy azt hittuk eppen mentek! De a helikopter nem johet alacsonyabbra, nem mehet magasabbra. Eh... Jo nekem a publik idetlenkedes olyan eseti szervezettseggel, ami idonkent kialakul.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MR ME
nem felesleges, geciség...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
Ott a pont, egyetértek veled. Szvsz felesleges az auto-spot...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

HD JOHNNIE
Igen! nekem is ez van egyfeszt szinte. Neked sikerült vmit találni ?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Ezt hogy tudom megtenni ? Lehet segít nekem is valamit.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Amúgy hogy a találatra spot nem kifejezett elõny?
Hányszor van hogy összefutsz egy emberrel aránylag egymáshoz közel.Ilyenkor reflexbõl lõ az ember,nem spot-ot nyomogat.Na most az "érdekes" sebzésrendszer nyomán elég sokszor ilyenkor senki nem hal meg,hanem az ember sebesülten próbál visszahúzódni,be egy házba,egy fal mögé,stb... Csak míg én annyit tudok hogy "arra valahol van valaki",addig neki másodpercekig mutatja a program hogy én hova akarok elbújni egy kis energiát gyûjteni...
Hát ez szerintem minden,csak nem normális,meg elfogadható.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Húúúha, asszem jó kis vitát eredményezett a reggeli spotolós kis vitánk...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

mNzJean
Véleményem a témához ; az hogy egy gombra több cselekvést bindeltek hozzá , csalásnak számít .A következõ lángelme meg majd csinálja a következõ okos bindet , ami majd lõ ugrik burst stb..., a következõ már az fps-t fogja kilockolni és atombrutál gépén fix 200 fps-el szarráaláz mindenkit akinek épp 50 fps-e van . Mindamellett én leszarom,hogy pubon ki mit ügyeskedik , de CB-n ESL-n valószínü kibaszkodnak mindenkit ilyenekért.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

HD JOHNNIE
és ezt hol tudom megtenni?

Server: Hát igen. A hitbox lag, eltûnõ rakéta, stb. erre utal.

DX9: Igazad lehet, bár ebben se látom nagyon a logikát. Bár amilyen sok hiányosság van benne még, simán lehetéges.

No, én most még belehúzok itt a munka folyamába, így offolom a fórumot.
Köszönöm mindenkinek az elmúlt órákat. Már csak pár óra és végzek is. :)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

zotya10002
Most raktam fel ,elõször játszottam, volt egy ilyen sajnos!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Allitolag ha fixre beallitod, hogy dx9-el rendereljen, gyorsabb lesz, mint ha auton hagyod. Pedig XP-n ugye amugy se tudna massal, de ezek szerint megis raszan par ciklust, hogy futas kozben megvizsgalja, hatha Vistat csempeszett valaki ala.

Drang
Üdv Emberek!

Több éves kihagyással újra indul a battlefield.hu! Célunk egy minõségi elsõsorban battlefieldes (bf1942, bf vietnam, bf2, bfbc, bfmc, bfbc2, bf1943, bf heroes) témával foglalkozó hír és közösségi portál beindítása. Ezért lelkes és (jó tollú) battlefield játékosok jelentkezését várjuk publicista, rovatvezetõ és fórum moderátor posztokra. Aki érez magában elhivatottságot, hogy a játékon túl más téren is tegyen valamit a Magyar Battlefield felemelkedéséért, azt várja csapatunk!

Jelentkezéseket emailben fogadjuk a [email protected] címre a tárgyban bf.hu megjelöléssel.

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Tatyla
szokásos...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

állandoan connection hasben lost:S ellenörizzem az internet belításomat, más is találkozott ezzel a problémával???

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Az okosan megirt szerver oldal nem igazan BF feature. Azt hiszem mind talalkoztunk mar olyannal, hogy a kliens altal jelzett 10 talalatbol a szerver talan harmat ha elismert. Aztan csak villog a talalat jelzo, meg frocsog a ver, meghalni meg nem akar a csoka.

FoV: Alap esetben 'etikáltlan', mivel elõnyhöz juthatsz általa.
DX9: nem tudok nyilatkozni, XP alól játszok.

Az hogy ki hülye vagy hülyébb mint a másik azt ne firtassuk.
Én írok, Te válaszolsz, vagy fordítva. Én eredetileg csak úgy belelõttem kommentet a vakvilágba, címzés nélkül. Sõt, azt is megemlítettem ott, hogy ha nagyon nem lesz ennek visszhangja akkor én is rá fogok vetemedni a FoV állításra (persze csak ha nem lassul tõle sokat).
Valószínûbb persze, hogy nem, de magas labda volt.
Csodálkozom hogy ezt eddig nem ütötted le.
Picit csalódott vagyok. :(

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

egy 6000+ os procival hogyan mehet a játék?mert most egy 4200+ al tolom (@2.6 GHZ) és nem valami zsír. A vidikari egy 512-es ati 4850, +4 gb ram

Nem állítottam fel szabályokat. :)
Egyébként a szerver és kliens közti forgalom sarkosan mondva a szoftver része, ezeket a machinációkat mindig is tiltani fogják, ha tudják.

Egyébként ha okosan van megírva a szerver oldal az abszolút baromságokat le tudja ellenõrizni. AZ meg, hogy menet közben megfejtsd az adatfolyamot, modosítsd és visszatedd a csomagot idõben ugyan lehetséges, de valószínûtlen, hogy épp ebben a körben terjed el.
Ráadásul egyszerû módszerekkel védhetõnek is érzem a dolgot, igaz erre fel kell készíteni a programot.

dronkZero
Egyelõre kettõk közül te vagy az, aki elbaszott ideológiából kiindulva hülyeségeket beszél.

"Az ini-ben pötyögést meg nem tartalmazza se a kézikönyv, se az in game menü."

Ezek szerint a dx9 belövése, meg a FOV állítás is etikátlan.

Vagy hülyeségeket beszélsz.

Más lehetõség nincs, vagy következetlen vagy, vagy hülye. Választhatsz, én nem foglalnék állást, a kettõ kombinációját sem zárnám ki.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kedves Landor! A 2. logót kérném, a nickem NeOnXx

De hat a te szabalyaid szerint nem kene, hogy ezert barki morogjon. A BC2 sertetlen, intakt. Elcsiped a bejovo adatforgalmat, amiben elkuldi a szerver a pillanatnyi allapotot, es az eger es billentyuzet driver segitsegevel elkuldod a jateknak a megfelelo utasitasokat. Gondolom persze nem igy mukodik, hanem a jatek sajat fuggvenyeit hookoljak. Ha ezt rootkit jelleggel csinajak akkor meg a PB is sutheti a tudomanyat, mert a filerendszerben ugy is mindent rendbenlevonek fog latni. Az is hulye persze, aki mindenfele bizonytalan forrasu rootkitet szandekosan telepit a gepere, de ha valaki kepes cheatert fizetni, az amugy sem egy zseni.

TDC Geronimo
Felvettelek elvileg pár napja, de akkor felveszlek megint

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

A Kreatív szó mit takar? Mert elvileg az adatfolyam módosítása is nyakoncsapást eredményez. Nem véletlen titkosítják azt is jó esetben, már ahol lehetséges. :)
Természetesen ha az adott termék olyat mûvel amit amúgy nem szabadna akkor az se stimmel.

Gonosz dolgok ezek, rágondolni se merek csak ezüst feszülettel a kezemben.

0Fritz0
Milyen névvel gyakol/vagyol? :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

"Turelmes varakozas a sajat jatekpeldanyra." pin.

TDC Geronimo
Mi minden gond nélkül játszunk ma is :p

zotya10002
ja-ja:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

0Fritz0
Olyan aranyosan elvitatkoztok, mintha nem baszna le mindenkit a szerver 2 perc után buherával, vagy anélkül. :)

#18814: Üres Rush szerver powa.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ok. Ha en elballagok arra a penzes cheat oldalra, amit regebben linkelt valaki, es kihasznalom a termekuk kepessegeit, akkor az renben kell legyen. Vagy csak akkor, ha magat a BC2-t nem modositja, csak a kliens-szerver forgalmat kezeli kreativan?

grebber
Azta ilyen jól nyomod gyilok nélkül szintet léptél?

Next PC upgrade: 2022

zotya10002
Szia!!Landor ezt szeretném illeszt be légyszi!!!

Ez se stimmel.

Mert nem a terméket konfigolod/módosítod a gyáritól eltérõ módszerrel hanem egy másik termék funkcióit használod ki annak az eszköznek megfelelõen.

Ennyi erõvel én is mehetnék vissza a 19es monitorra, én szemét most 22essel nyomom, de ez nincs közvetlen összefüggésben a szoftverrel.

Szerintem ez a hasonlat meglehetõsen fals. :)
Advanced gombról ugye hallottak már az urak?

Ez nem egy oprendszer, hanem játék amivel mások ellen játszasz.

Szoval plusz penzert jar elony(mar amennyiben ezt elonynek tekintjuk), plusz tudasert viszont nem.<#fejvakaras> Jelzem, tudasra konnyebb szert tenni.

Ajánlom figyelmedbe Templar hasonlatát...

Jaj már... Megveszed a hardvert leírják mire mi van adnak mellé szoftvert is, amivel ezeket megteheted.

Az ini-ben pötyögést meg nem tartalmazza se a kézikönyv, se az in game menü.

A lehetõségek közt is van (nem egy, hanem több árnyalatnyi) különbség.

Érted a különbséget amire utalni akarok, vagy írjam még jobban körbe?

Jóvan' ecsém'...

Asszem ennek a vitának nincs tovább értelme,mert az alap nézõpontok is különböznek.
Majd a EA/Dice/PB eldönti mit lehet és mit nem,aztán úgyis az lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nandorb
hat en nem szamokkal,valtok megszoktam a gorgot:)

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Tökmindegy, nem az a lényeg. Te a számokkal váltasz fegyvert és akkor nem tudsz közben elõre szaladni, mert azzal az ujjaddal nyomkodod, amivel a W-t, én meg a görgõ döntésével egy szabad ujjammal tized annyi idõ alatt...

Spottolgasson az uav heli. Azért van!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

:-)
Leírni sem volt egyszerû. :-)

(egyébként ez a kérdés legalább ennyire megosztaná a játékosokat a BC2 "központi", EA-s fórumán is.)

nandorb
mien az a fasza eger?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

TDC Geronimo
hangzásra 8. Hát látszik, hogy fos 2 magos AMDn tolta és ezért low volt a hang alapból. Kipróbálta volna 4 magoson lefosta volna a bokáját :D