51658
  • 0Fritz0
    Lefordítva: Pl. csak akkor hiszik el, hogy az M60 sebzését túl nagyra állították, ha a játékosok ezt bebizonyítják.

(irónia power)
  • TDC Geronimo
    De egyértelmű, hogy m60at, coltot biztosan gyengítették. Ezt le se kell írniuk :)
  • TDC Geronimo
    A lényeg, hogy balanszoltak jópár a fegyvert, de nem árulják el egyelőre, hogy melyikeket, mert azzal befolyásolnák az emberek véleményét és tapasztalatát a változtatások után. Állítólag régebben is még bf2nél beleírtak notebe egy fegyverbalanceot ami benne se volt patchbe és utána fórum tele volt vele, hogy milyen jó lett, közben meg semmit sem változtattak :D Hát ezt akarják elkerülni.
  • mNzJean
    " * Added weapon balance tweaks to a number of weapons – we are eagerly awaiting feedback!

We aren't going to tell you what weapon balance tweaks we have done, we want your unbiased views on the changes before we detail what has changed. "

ezt valaki lefordítaná mert nem nagyon értem . Köszi előre is .
  • TDC Geronimo
    chat rendszert is majd átalakítják, vagyis már folyamatban van és egy későbbi updateba lesz benne. Lehet majd írni végre, halál után is...
  • zotya10002
  • TDC Geronimo
    R7 kliens és r10 szerver patch note. Patch maga szerda reggel jön. Kezdésnek nem rossz. Meglátjuk mit basznak el mellette.
  • samuRaihax
    warokon csak az M60 van tiltva?
  • iceshark
    hátha még érteném is miről beszéltek :)
  • Drang
    1v1 is BFBC2 csak kevesebben játszák, egyéként sztem nem ez a fő cél, csak ebből lehet egyorsan összehozni egy laddert.
    Szép lassan lehet csak építkezni, mert a magyar ESL-nke még nincs licensze saját laddert indítani, ezért a nemzetközi adminok bírálják el a dolgot, ott meg 50 támogató kell minimum... szal lehet elvetélt ötlet, de kitudja talán kiforrhat, és idővel 8v8, 5v5 ladder is indulhat.
  • Beers
    gl vs m60 :D
  • Zs0lt1
    1v1? ez itt a battlefield topik hahó!
  • koschwarz
    van egy két pályán egy-két helyzet, amikor pl. a gl határozottan hasznosabb mint a kedvencem, a 40mm shotgun.
    pl. valparaison a hill-nél (3. védelmi vonal) van az egyik mcom közelében egy torony, onnan be lehet védeni a legszélső utat és a szembelévő dombot, és a domb melletti részt, ott jól jöhet.
    de "városi" pályákon mindig meg a 40mm sotit használom.
    m60-ast már nem is emlékszem mikor választottam, legfeljebb elhullott mediktől veszem fel.
  • Unreal1942
    Picit, de nem elég egy találat és picit hangosabb is :)
  • Drang
    Mit gondoltok van értelme magyar BFBC2 laddernek az ESL-en? Akár 1v1-ben is...
  • Platypus16
    Végszükség esetén?:D
  • Iceman
    Instagib hangulata van az m14-nek :)
  • Unreal1942
    Szintén. M16 volt a favoritom aztán platina után Abakan lett és jobban tetszik.
    M14 viszont verhetetlen ami a játék élményt illetni.
  • JagFater
    Egy red dot-al verhetetlen. :-)
    Csak azzal megyek.
  • koschwarz
    na ha közelharc, akkor jön a cső alatti 40mm soti.
    bár ott van az állandó veszély, hogy hiába durrantod a pácienst szó szerint arcon, akkor is kibírja.
  • koschwarz
    azzal tényleg kihívás
  • JagFater
    9A-91 AVTOMAT rulez. :-)
  • iceshark
    nekem is egyre jobban bejön, sőt addig nem mentem engie-vel míg meg nem lett a g3, azóta mászkálok engie-vel, ha kell meg assault-tal:)
    -hát lehet matekolni a fegyver stat-on, én is szoktam számolgatni ide oda g3 m16, m416, an-94 vonalon aztán mikor mi jön be jobban, nekem mostanában pl: a 416 hasznosabb mivel többször kerültem közelharcba ott meg jól jön a megszakítás nélküli tüzelés, tudom célozzak jobban :) amúgy G3 rulez :)
  • koschwarz
    szerintem jó puska én is csípem, jobban mint a bf2-ben.
  • koschwarz
    nyilván
    az utóbbi időben csak assault és engi vagyok. mellesleg most hétvégén szereztem meg az első pin-emet gl-ezésért, egyben emiatt rögtön kaptam valami felvarrót is, amiért minden fegyverrel szereztem pint.

csakazértsem használok m60-at és gl (csak ha TÉNYLEG muszáj)
  • Iceman
    Nekem akkor is jobban bejött.
    Amúgy csak ha a statok számítanának, akkor M60-al rohangálnék.
  • SötétBarom
    Én meg G3-al megyek, mert csak 20 golyó van a tárban, és így high-skill kell a sok killhez
  • koschwarz
    mondjuk az m16-os kiköp 3 db 50-es sebzést nagyobb tűzgyorsasággal és pontossággal, míg az abakan 2 db 70-est.
  • Metalmilitiakid
    pontosan én is sok mindennel toltam, de most én is rátaláltam az abakan ra :D
  • Iceman
    Az elején én is sokat voltam az m16-al, de végül az abakan lett a befutó.
    Elég erős, pontos, más nem is kell.
  • koschwarz
    én asszem rátaláltam arra a fegyverre, ami nagyon fekszik nekem: az m16-os. eddig az xm8-tel nyomultam, de már azzal is úgy szerettem lőni, hogy rövid sorozatokat adok le. az m16 a 3-as sorozataival és az erejével tökéletes számomra. engiként meg maradok g3-nál. ha medicelek akkor pkm vagy az xm8 géppuska vagy miaz.
    ns2000 meg minden kasztnál favorit.
  • Metalmilitiakid
    bocs szar a statszerver csak 5. re frissült 62 kill és 52 perc
  • Iceman
    nem cseszegetés volt, csak egy tök jellemző kép a bc2-ből :))
  • Metalmilitiakid
    20 kill 24 perc használat :D
  • Metalmilitiakid
    azért nézd meg vele a statjaim is hogy mennyit volt a kezemben :D
  • Metalmilitiakid
    én tudjam? futok, futok, egyszercsak miafasz ?
  • Iceman
    Persze milyen más fegyver is lenne a kézbe...:P
  • iceshark
    ez most hogy került bele, szépségszalon reklám, de eddig is ott volt vagy miiiii van?
  • Metalmilitiakid
    mai termés :D

• koschwarz
    jut eszembe, tegnap este úgy fejeztem be a játékot, hogy kiakadt mint a hal szeme...úgy lefagyott, hogy resetelnem kellett a gépet. először fordult elő ez.