Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszke.
Skynet
Mi számít baserapingnek?😊

Azt utálom amikor a saját bázisra bejön az ellenfél és a spawn pontra koncetrálva lõ amint lespawnolok...
Viszont az ellenséghez én is át át szoktam ruccanni sokszor tankot bugázni,aztán megyek vele a védendõ/támadandó ponthoz,aki közben kispawnol...Pech..😊
0Fritz0
Itt még nem igazán láttam hatékony BR-t, a delikvensek igen hamar megfekszenek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Crem
Nem elfoglalható bázisra bemenni csak azért,hogy az újraszületõket lelõdd, egy igazi sz@rházi dolog. BF2-ben több szerveren ezért végleges banánt adtak...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Beers
utóbbi

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

iceshark
van még olyan hogy nagy csetepaté közben kidob az asztalra? elvesztettem egy rakás pontot élményt stb. mert kiba**ott az asztalra a game 😞((

Bucser
Egyébként BaseRapingrõl vélemények?

Mi jelenleg a közössgi álláaspont? elfogadott vagy rohadtul alja dolognak tartjátok?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ha medic akkor nem érdekel, mert feléleszt 😄 Ha minden más akkor megy a WTF legalább...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nandorb
Az a legjobb mikor a csapattársad rajtad keresztül öli meg az ellent.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

<#mf1> <#beka3> meg a #22860-as hsz-nek is <#mf1> <#beka3>

<#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Bucser
A legbénább tk-m az volt amikor a mortar keresõjébe belelógott egy falevél és sikerült lebombáznom a teljes squadot véletlenül. (mcom megrohamozás aelõtt kicsit le akartuk terhelni a spawnjukat😄

Amit kaptam abból meg a legszarabb volt mikor a sqaud vezetõje fejbelõtt mikor ki akart lépni mögüllem egy folyosón... Együtt mozogtunk...

Bucser
ezért kell olyan tankot javítani amibõl te szálltál ki 😄

FlyHigh
Nekem az FF csak azért nem jön be, mert ahogy javítom a tankot az úgy általában át is megy rajtam.

Thrash \'Till Death

Van arra valami megoldás, hogy XP (dx9) alatt kilássak a XM312 géppuska kis ablakán, vagy várjak valami patch-re?

Ley Roland
Nem tudja miért villognak a textúrák? Általában a házak kerítések szoktak.... és ez nagyon idegesítõ tud lenni, így nem lehet játszani...
Ati mobility radeon hd 3470hez melyik driver jó? Mert én nem találtam hozzá. 😞 Aki tud pls segítsen!

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

de jol tetted hogy leolted 😄

Nem annyira veszelyes. Ambator belecsuszik idonkent egy-egy TK. A legelegansabb TK-mat ugy mutattam be, hogy szetlovoldoztunk egy ellenseges Bradley-t a hazak kozott, es az utolso lovest a sarok mogul kiugorva gyakorlatilag vakon engedtem el. Addigra a gyava fireg mar kimenekult, es a szemfules kollega (asszem Jean volt) mar be is ult a helyere.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Omlás
FF és HC két külön opció mehet együtt is meg külön külön amúgy valjuk be public szerveren FF ON az szép baleset mindíg akad egy túlbuzgó RPG vagy GL fan aki szép kis TK-t tud villantani 😊. Én special tuti nem megyek public FF ON szeróra szeretném ha még nem kezdenék megõszülni 😄.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Kashim5
Hát ha ez segít, én eddig olyan HC-n nem voltam ahol ne lett volna friendly fire. Valahogy ez a mód hozza magával, hogy minden segítséget kikapcsolnak. De igazából nem tudom ez miért zavaró, tény van hogy néha az ember hátba szedi a társát, de legtöbbször az is önhibán kívül történik, mikor berohangálnak eléd. Szerintem egyáltalán nem zavaró. Nem kell vakon gránátozni meg GL-ezni aztán nincs -pont.

Ugye a HC mód és a friendly fire nem függ össze? Olyan szerveren játszanék legszívesebben, ahol nincs ff, de normálisan lehet sebezni és nincs az, hogy kimegy a hátába 10 golyó, megfordul és lelõ, mint a normál szervereken... Esetleg valaki nem tudna ilyen szerver ipket adni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ánuszvadász 2.0 visszatér, és most már Bad Company 2-ben írtja az embereket!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Omlás
Ok lemaradt, hogy hc-n is vannak érdekes dolgok 😛. Mindenesetre normalon elég idegesítõ, hogy annyi ólomtól amit belepumpálsz a kedves kis targetbe menni nemtudna, sõt nehézdaru kellene a mozgatásához de simán elsprintel táraz azt pofádba GL <>_<>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

iceshark
mért a hc az nem érdekes? ellövöm a hónaljkutyáját aztán belehal<#idiota>, bár nem mondom hogy nem szoktam hc-n kalandozni 😉

MR ME
hány cd-n kaptad? nekem dvd-t küldtek :/
am az a lag miatt van, hozzá kell szokni, nem csak nálad van így az ellefeleknél is...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Omlás
Hát "normal" szerveren vannak érdekes dolgok az tény 😊

OrionHungary
én pont a sebzés miatt, már csak HC szerveren játszom próbáld ki te is <#nezze>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Na ok. asszem, most hogy meg tudtam állni, hogy ne törjem kették a játék kibaszott cd-jét, nézek egy olyan játékot, ahol SEBEZ A FEGYVER, és ha leölök 3 embert, nem 1, ismétlem EGY jelenik meg a statban. Ennyi volt a bfbc2 nálam. BYEBYE

OrionHungary
szevasz... smiley post-oló vírus?

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

az áldott jó szívem <#nevetes1>

-tRs-Landor

Carloska
köszi meglesz egy üveg jack daniels melett 😄

iceshark
hát akkor boldogat! 😊

Erõsítsétek már meg légyszíves, ugye nincs külön US és külön EU vezió a játékhoz, ami bármilyen inkompatibilitási problémát okozhatna?

Carloska

Renjike
na.. nekem megvan mitõl dobott ki a bejelentkezésnél! programok miatt van Például : Daemon Tools és egyéb virtuális meghajtó és internetes programok : Steam , Xfire , MSN
ha valakinek volt ugyan az a problémája mint nekem akkor probálja meg ugy hogy mindent kikapcsol remélem menni fog !! 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Maak
maaa megint kezded? <#banplz><#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ööö akkor mégse menj fel az utp.hu-ra <#vigyor5>

-tRs-Landor

HD JOHNNIE
Jaja! Jó volt! 😊 Folyt köv mindenképpen 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Valahogy az a tippem, a 14-hez vagy kozelebb. Kevesebb nyuzsges! Nyugi!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

skype?!
teamspeak3-as klienssel menj fel az utp.hu címre..

-tRs-Landor

RIP. Részvétem a családnak...

Kashim5
Nincs semmi bajom. Csak nem tanácsos ilyen nyílt fórumokra ennyi elérhetõséget megadni. Egyrészt akit érdekel úgyis elkéri, másrészt meg egy kiló spamet kapsz az agyadba.

Nem értem mi bajod én csak haverokat akarok szerezni és így talál meg mert lehet hogy amúgy nem talál meg skype-on...

A magad neveben, ha lehetne! <#eplus2>

Köszi!

És köszi a bannert is!

Kashim5
Még a zoknid színét írd le, arra kíváncsiak vagyunk.

Amúgy tegnap voltam fenn megint, de van egy olyan érzésem hogy kezdenek HC-ba is átvándorolni ezek a normálatlan playerek. Tegnap direkt éjjel mentem fel ráadásul, mondom a vérpistik már alszanak. Erre 6-7 esetbõl 5x rohadt gusztávval robbantottak cafatokra... az ilyen miért nem megy quakezni? (semmi bajom a quake-el, de ez a stílus kurvára nem ide való szerintem)

Más:

Tudna nekem valaki pár PB-t használó szervert ajánlani, egy hc + non hc-t? Mivel a szerver browser is egy fosadék és hiába írom be hogy én cheater mentes szeróra akarok menni, szarik rá és csak azért is belistáz mindent... Szóval ha esetleg valaki tud normális szerót, elég egy név is, vagy egy névrészlet, arra már rá tudok keresni, megköszönném.

Mikor a nyakadba dontik az epuletet. Hogy szandekos, vagy csak valami malor a rendszer melyerol azt nem tudom, de allitolag tenyleg ez a 2.0-as destruction system. Az 1-est a BC1-ben hasznaltak.

De engem érdekel légyszíves válaszolj😄

Amúgy ha valakinek lenne skypolnia és közbe gamelni az vegyen fel skypera vagy msnre
msn: [email protected]

ToCsEk
ha összeomlasztasz egy házat és ott hal benne valaki akkor írja ezt

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Nem érdekes...

trident
Jóakat lõttünk!<#eljen>
(kivéve, amikor rám szállt egy egész rpg csapat, ott sokat nem tudtam kezdeni, ráadásul csak egy utat tudtam használni)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."