Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison-nak ment.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Miért a szomoró smiley? Azt írta, hogy nem baj. Am engem kitehetsz, ha akarsz😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

persze, elcsapatjátékozok én itt, csak hiányzik a BFV, meg a PoE2 féle profi hentelés..

mondjuk sebzés szempontjából nem is csodálkozom, hogy olyan sokan M60aznak.. <#rolleyes>

-tRs-Landor

<#fejvakaras>

-tRs-Landor

Jim Morrison
😞
Akkor lehet jelentkezni kit tehetek ki 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

iceshark
mért ha nem 2.54-es már nem is lehet jó játékos valaki?

meg nem keresem, de az EA fórumán volt erre egy jó hsz, nagyjából arról szólt hogy nem a k/d aránnyal lehet a csapatot a gyõzelemhez segíteni, legalább is nem mindig, van olyan akinek áldozatot kell hoznia, hogy a csapat nyerjen ehhez viszont sokszor meghal...stb, de értitek nem 😊

a vad 1-es KDR-emmel? nem baj 😄

-tRs-Landor

Az elõzõ hsz inkább neked szólt, mint keresztapunak.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

wazze, azt írta, hogy ma. (másik HUN4CE alapító)

De komolyra véve, tényleg jó lenne több infó. Nem mellesleg tegnap a meccs közben én még kickelni sem tudtam az admin felületen. Nem lehet hogy valami szerver hiba volt? Tényleg nem szoktunk kickelgetni, még BUKSAGe-nak is megengedjük, hogy játsszon, úgyis megun minket lámákat.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Jim Morrison
szerintem raidonnal, bar ki tudja.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
landor, rageHU, ugye nem baj, hogy titeket tettelek ki 'példaképnek'?

OFF😛ici hardver kérdés Hozzátok:van valakinek tapasztalata,milyen kártyával megy jobban a játék?Radeon HD5770 vagy GeForce 8800GT?Bocs az off-ért.ON.

MR ME
lehet h nem szabad tankot használni mert mindenki medic és így nem tudják lelõni <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FlyHigh
valami vojádzser vagy ilyesmi ûrkatasztrófa volt a kickelõ neve.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Hú, az elõbb kickeltek ph-ról mert fedezékbõl védõben tankoztam, aztán 21/1 lett a vége. Ha valaki nem gl noobkodik meg m60 az kicket kap?

Thrash \'Till Death

A 10x gyorsabban töltõ medikitet kihagytad! A kis hitman hogy fog örülni... 😄
Kedves Neon XX.

Álltalában szívesen látunk mindenkit.Ritán kickelünk. Ami a gondunk volt tegnap ,hogy este 20 után játszani szerettünk volna egy gyakwart a hrt-sekkel. És sajna nem bírtunk a rávenni a kezelõ progit arra hogy a jelszavazás mûködjön. Igy jobb hijján aki betéved vagy megkértük hogy távozzon,de sokan nem reagáltak, sõõõt. Igy elkezdõdött egy egyszerû klikkelgetés. Sajnos gyorsan és hatásosan így tudtuk oldani a dolgot, de ez meg a játék rovására ment. Eggyel amúgy is kevesebben voltunk, igy meg plusz egy fõ állandóan átlépegetett. Szóval nem bántó szándékkal volt a dolog.
Szóval gyere máskor is játszani.
Üdv:Keresztapu (HUN4CE egyik alapító)
aha és ha szabad kérdeznem ki volt a másik két ember??

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

<#hehe>

-tRs-Landor

<#mf2> <#wave> <#wink>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hát gyerekek ez aztán szép 26lvlig úgy jutottam el hogy csak külföldi szervereken játszottam, semmi gondom nem volt szinte minden fegyvert ki tudtam próbálni sõt volt olyan 8-10 órát egy szerveren voltam és semmi senki nem szólt egy szót sem. A mai napon feljöttem a fóruma és látom hogy mennyi Magyar szerver van, ajaj mondom mos már abba kellene hagyni a külföldi szervert gyerünk a Magyarra. Így is tettem az elmúlt 20percben elegem is lett köszönöm de nem soha többet Magyarok közé. Egyik szerveren "Ne használj tankot" "Nem látod hogy puskázunk?" Mondom MIVAN??? Oké átléptem agy másikra HUN4Ce 3 voltunk 10 perc után kick admin kidobott opsz ennyit erröl. Mind a két szerveren G3,
M14 Mod 0 Enhanced játszottam nem tudom mi volt a baj, de kidobtak soha egyetlen külföldi szerveren nem volt gond, de itt midig van valami.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Doomista
Azt hittem hogy ez a marksman headshot nagy szám...de mikor elkezdtem nézegetni a jelvényeimet, látom, hogy van egy marksman headshotos is köztük, 100 db kell, nekem meg 41 db van...nyilván mikor még 1 hónapja húztam az all weapont snipernél, valahogy nyalogathattam 41 db-t, pedig észre sem vettem, nem értem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

iceshark
mondjuk egy ilyen lövés nem csúnya, csak ne én legyek a szenvedõ fél 😉

elég messzire lövöldözõ srác

ja és tegyem hozá ez a egyetlen játék ami fps és megvettem 😊 mert õk tudnak jó játékott csinálni 😊))
Azért remélem nem csak mi vészûk ezeket észre gondolom nagyobb országok játékosai is ezért sírnak hátha javítják õket nem vagyok nagy igényû de ezeket azért csak javítják ha a játékosok ezért sírnak akkor nálam mindent verni fog az év játéka lesz nálam tuter
TDC Geronimo
randomgolyók, randomsebzés, randomhitbox. Üdv a BC2 PCs változatába <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem jól tetszett olvasni.<#eplus2>
Alatta ott van (a hírben) az örök élet/mindenfegyver egy kattintással,ingyen minden platformon.

[IRAM] leader

iceshark
szép lenne😊

mondjuk a gl- hasznos dolog, sokszor írtam hogy én is használom, de 95%-ban házakra 2-3-4 fõs egymást élesztgetõ medikekre, meg a bokorban gubbasztó reconocra, ennek ellenére egyre többet járok én is pl trs-re!

mondjuk engem a sniperek sokkal jobban idegesítenek amikor leszednek a pálya másik felérõl és fogalmam sincs hogy honnan ki mikor lõtt rám, de ez már legyen az én bajom 😊

Prof81
<#puszi>Lehetek a távcsöved?😊

jó elfogadom alkalmazkodni tudni kell de baromi uncsi lesz ha mindenki ezt tolja most a m 14 - probálom végig vinni m60 meg a társai ellen ha sikerül 😊
és még párezer szerver...
De tudod mit hajrá,bérelj szerver,hozz szabályokat,futtasd fel oszt jól van.
Mindenesetre trágár beszéd ott nem lesz az tuti.

Nándi,ha majd tanácsra lesz szükségem a szerverszabályokban,biztos Te leszel az elsõ akit megkérdezek.Addig<#kuss>

[IRAM] leader

mNzJean
Hírek röviden ...

" A következõ patchben lesz m60 ra szerelhetõ GL , és állítólag 30x optikai zoom is . Ezt a hírt hatalmas ovációval fogatták a tehetséges hazai és külföldi játékosok . Most már tényleg mindenki hõs lehet az új patch-nak köszönhetõen ...... "<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

hello Keszi ezt én is észre vettem valamikor hiába lövõk plda g3 szerintem a legjobb fegyver baromi jó sebzéssel magolva verhetetlen kivéve ha elõnybõl lõvok testre derék magasságra és nem talál teszem hozzá 10 X végigvittem egyszerûen nem jegyzi a találatot az játékoson megfordul persze vagy m60 vagy tarsai 2 lövésre leszednek egy csopet huzos😞 de jó még nincs javítás nincsenek felkészülve ilyesmire jó jó blabla
<#eplus2>

Jaffa 2843
közületek CB-zik vki, vagy ûz bármilyen versenyesdit?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

nandorb
MG Keszi: IRAM szeron nincs fegyver letiltas szabaly az eszreveheted mar 1x.

eugabesz:a basecamping az folosleges szabaly mert a vegen ugyis megtortenik... helivel egesz normalis hogy bemesz es kiszeded a legvedelemit.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ja, és arról nem is beszélve hogy Abakan-ból 3 sorozatot toltam az ellenségbe aki egyhelyben állt (tehát nem volt nehéz eltalálni) és a három darab hármas sorozatból csak EGYET! adott meg! (pedig mid a három ugyanoda ment és az ellenség sem mozdult semerre egy tapottat sem ! Ez meg mi a WTF??? (Ja, és természetesen én haltam meg ezek után ... Nahát ez aztán a OMFG kategória csúcsa ... )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

hello all menyit toltál hc mert aki ellget annak elég kõnyû vele célozni persze aki 10 X végig tolta mert egyre többen vannak gl-m2-sniper-m60 ezzel találkozok a legtõbszõr és a legtöbb halálomat ez okaza és nem most kezdtem 30 szinten vok nem nagy szint de meglepõdõk ha simán lelõnek sx vagy bármi mással
Teganp IRAMon én is belefutottam egy igazi f@szálma GL-M60 "mesterbe" ... Nem ismert más fegyvert a nyomorékja, ha nem a GL-t szórta össze-vissza egy domb mögül akkor medikkel kerülte meg az egész csapatot és szépen hátbalõdözte M60-al egy domb mögül medkiten ülve. (ezt tartom a leggusztustalanabb dolognak az egész játékban ... ) Merészeltem szólni neki hogy jó lenne ha aktivizálná a többi fegyvert is mert ez a GL & M60 már qrva unalmas erre egybõl ketten nekemugrottak hogy húzzak a picsába a TRS-re ha nem tetszik ... Nahát ezek után haljon meg a lovam ha még egyszer felmegyek. Ez a f@szláma hátbatámadós Noob GL-M60 f@sztarisznya rendesen elvette a kedvem tõle ... <#levele><#levele>

nem utálat, csak ugye azzal nem nehéz ölni...

meg persze vannak olyan kretének akik rácsücsülnek az ammo box-ra és folyamatos gl záport biztosítanak<#violent>

Egyébként miért utáljátok ennyire a GL-t?
A HardCore szervereken elég nehéz célozni velük célkereszt híján. 😊

Az egy dolog, de amilyen káosz ott tegnap volt, nem is csoda hogy kiürült. Akkor ne futtassátok addig a szervert, amíg nem mûködik, mert így csak veszítetek játékosokat.
mackosajt
Szerintem jobb lesz, ha senki nem vesz elõ egyetlen fegyvert sem, és csak nézik egymást a játékosok.
Már azért is sírás volt, hogy lett hozva pár szabály a nyelvhasználat és a bázisok támadhatóságáról.
Akinek az kell, hogy no GL, no M60 stb, ott a trs szervere.
Akinek az kell, hogy használhassa õket, annak ott a többi közt a PH-s is.
"núb" mindenütt van. Még a no gl, no fight allowed szerókon is.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

nem derult ki, hanem nem mukodott az admin progi ;>

-tRs-Landor

MR ME
gondolom...PH-t/Infinity-t már rég messzirõl elkerülöm

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem lesz, hanem van. És konkrétan tegnap jobbat játszottam ott mint a TRS-en, ahol ugyan vannak szabályok, csak a kutya se tartatja be õket, mint kiderült...
És nehogymár nem engednek másra cserélni?😊
Add el a garos lapot, azért jó pénzt kapsz, és tudsz upgradelni.
Nekem ez EPOX 8RDA+ halt meg ugyanígy, de pesten van egy ismerõs, aki újra felkondizta az alaplapot jobb fajtákkal, és azóta is teszi a dolgát (valakinél).
FlyHigh
Ez is olyan m60 gl noob gyûjtõ lesz mint az elsõ?

Thrash \'Till Death

csak várj a sorodra..<#hehe>,jösz Te még az én utcámba.

[IRAM] leader