Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
mondjuk sebzés szempontjából nem is csodálkozom, hogy olyan sokan M60aznak.. <#rolleyes>#rolleyes>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Akkor lehet jelentkezni kit tehetek ki 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
meg nem keresem, de az EA fórumán volt erre egy jó hsz, nagyjából arról szólt hogy nem a k/d aránnyal lehet a csapatot a gyõzelemhez segíteni, legalább is nem mindig, van olyan akinek áldozatot kell hoznia, hogy a csapat nyerjen ehhez viszont sokszor meghal...stb, de értitek nem 😊
-tRs-Landor
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
De komolyra véve, tényleg jó lenne több infó. Nem mellesleg tegnap a meccs közben én még kickelni sem tudtam az admin felületen. Nem lehet hogy valami szerver hiba volt? Tényleg nem szoktunk kickelgetni, még BUKSAGe-nak is megengedjük, hogy játsszon, úgyis megun minket lámákat.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Thrash \'Till Death
Álltalában szívesen látunk mindenkit.Ritán kickelünk. Ami a gondunk volt tegnap ,hogy este 20 után játszani szerettünk volna egy gyakwart a hrt-sekkel. És sajna nem bírtunk a rávenni a kezelõ progit arra hogy a jelszavazás mûködjön. Igy jobb hijján aki betéved vagy megkértük hogy távozzon,de sokan nem reagáltak, sõõõt. Igy elkezdõdött egy egyszerû klikkelgetés. Sajnos gyorsan és hatásosan így tudtuk oldani a dolgot, de ez meg a játék rovására ment. Eggyel amúgy is kevesebben voltunk, igy meg plusz egy fõ állandóan átlépegetett. Szóval nem bántó szándékkal volt a dolog.
Szóval gyere máskor is játszani.
Üdv:Keresztapu (HUN4CE egyik alapító)
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
-tRs-Landor
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
M14 Mod 0 Enhanced játszottam nem tudom mi volt a baj, de kidobtak soha egyetlen külföldi szerveren nem volt gond, de itt midig van valami.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Alatta ott van (a hírben) az örök élet/mindenfegyver egy kattintással,ingyen minden platformon.
[IRAM] leader
mondjuk a gl- hasznos dolog, sokszor írtam hogy én is használom, de 95%-ban házakra 2-3-4 fõs egymást élesztgetõ medikekre, meg a bokorban gubbasztó reconocra, ennek ellenére egyre többet járok én is pl trs-re!
mondjuk engem a sniperek sokkal jobban idegesítenek amikor leszednek a pálya másik felérõl és fogalmam sincs hogy honnan ki mikor lõtt rám, de ez már legyen az én bajom 😊
De tudod mit hajrá,bérelj szerver,hozz szabályokat,futtasd fel oszt jól van.
Mindenesetre trágár beszéd ott nem lesz az tuti.
Nándi,ha majd tanácsra lesz szükségem a szerverszabályokban,biztos Te leszel az elsõ akit megkérdezek.Addig<#kuss>#kuss>
[IRAM] leader
" A következõ patchben lesz m60 ra szerelhetõ GL , és állítólag 30x optikai zoom is . Ezt a hírt hatalmas ovációval fogatták a tehetséges hazai és külföldi játékosok . Most már tényleg mindenki hõs lehet az új patch-nak köszönhetõen ...... "<#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
eugabesz:a basecamping az folosleges szabaly mert a vegen ugyis megtortenik... helivel egesz normalis hogy bemesz es kiszeded a legvedelemit.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
meg persze vannak olyan kretének akik rácsücsülnek az ammo box-ra és folyamatos gl záport biztosítanak<#violent>#violent>
Egyébként miért utáljátok ennyire a GL-t?
A HardCore szervereken elég nehéz célozni velük célkereszt híján. 😊
Már azért is sírás volt, hogy lett hozva pár szabály a nyelvhasználat és a bázisok támadhatóságáról.
Akinek az kell, hogy no GL, no M60 stb, ott a trs szervere.
Akinek az kell, hogy használhassa õket, annak ott a többi közt a PH-s is.
"núb" mindenütt van. Még a no gl, no fight allowed szerókon is.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
-tRs-Landor
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Add el a garos lapot, azért jó pénzt kapsz, és tudsz upgradelni.
Nekem ez EPOX 8RDA+ halt meg ugyanígy, de pesten van egy ismerõs, aki újra felkondizta az alaplapot jobb fajtákkal, és azóta is teszi a dolgát (valakinél).
[IRAM] leader