Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
2/17-es k/d-nel fejeztem be az utolso korom, nekem ne sirjatok passzeg

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

xXtamasXx
ismerõs...nem 1szer volt , h beleeresztettem 1 tárat abakannal + magnum ammo õ megfordul és lényegében minegy h mivolt nála én haltam...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

JohnConnor
hát nem csak te vagy ezzel így ma, egész este azon küzdöttem, hogy legalább 1-es legyen a k/D-m élvezhetetlen volt...

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

iceshark
hát trs-en most nem sok élményem volt szétlõttek mint az agyaggalambot 😊
mondjuk nem nagyon értettem ha valakinek a fejere celzok 2-3 pontos lövéssel máskor el szoktam találni itt meg forgolodik a manus észrevesz én meg meghalok, ez nem az én napom 😞

TDC Geronimo
Alig kéne pár hszt visszaolvasni és megtudnád : #26390

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

xXtamasXx
ha normálisan átírták volna konzolról PC-re nemkellene egyfolytában patchelgetni <#ejnye1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Morphh
És azt, hogy körülbelül mikor dobják ki?

Frostyc - East

Skynet
Annyit szinte biztosan hogy legalább 10 új problémát fog okozni...<#idiota>
Morphh
Tudtok valamit a patchrõl?

Frostyc - East

pIIrash
Mi lenne abból, ha egy Rankedet le lehetne jelszavazni?
Statpadding ezerrel. <#wow3> Elég egy Bu.Rogers. Bár igaz az Cheattel tolta, de az a lényegén nem változtat.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Crem
thx

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

zotya10002
Köszi !Már frissítem is:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Doomista
😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TDC Geronimo
Sajáton most volt CTD 😞

mNzJean
Amúgy van új nvidia driver , ha valakit érdekel .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Az infinity-n nem tudok egy mapot végigtolni ,hogy ne vágjon ki asztalra , eddig ez nem volt .Most fagytam ki hatodszorra . Én nem tudom de kezd nagyon elegem lenni ebbõl a bf tákolmányból .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Morphh
remélem ezt a fos hard fagyást az integrált hangkártyák miatt fixálják, mert ez nevetséges.

Frostyc - East

Boron Power
Én is újdonságként éltem meg, hogy fél óra alatt kétszer vágott ki desktopra. Idáig meg hetente egyszer.

Beers
Kalap szar az egész!
Tegnap 4 féle új, eddig nem tapasztalt fjúcsör-t sikerült észlelnem...!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Bence94
kijavít egy dolgot helyette jön 10 újabb bug amitõl mindeki agyrémet kap és akkor gyorsan közölik, hogy "fú basszus ahelyett hogy javulna csak rosszabb ezért most gyorsan megjavítjuk".remélem valami gigamega jó peccs lesz...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Smithwarden
Sztem te a szerver oldalit mondod, de en a kliens oldalit kerdeztem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Az eddigi tenyek alapjan erosen meg van ra az esely.

TDC Geronimo
Hiába halasszák tiszta bug lesz az is 😄

R9-es az aktuális verzió..

[IRAM] leader

hát ha még sokáig halasztgatják, akkor mikor kijön végre a patch egy totál új gamet fogunk kapni xD

😊 nem tesz semmit, csak valaki adjon egy nyavajás szerver keresõt, mert meghülyülök 😮OOO :C
😄

Smithwarden
A most futo kliens az R6os?
Akkor ezek szerint az a komolyabb patch amit a jatek megjelenese ota varunk mint a megvaltast, mult hetrol (is) halasztva lett a mostanira es ezek utan ujra elhalasztva a jovo hetre.
Hat a jo edes anyjukat mostmar komolyan nagyon finoman fogalmazva.

Te egy ÚR vagy ! Köszi. <#taps><#taps><#eljen><#worship>

Így kellett volna egybõl közölni ezeket az infókat. (szeréntem)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Micsoda? Milyen leütés? Meg milyen forint? WTF?

Magyar fórumon magyarul írjunk már ha lehetséges. Birtokában vagytok a tudásnak
de arra már gecilusták vagytok hogy úgy közöljétek a mondanivalótokat hogy a
"buta" (angolul nem tudó) emberek is megértsék ... (mint pl én )

<#gunyos1><#duhos2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ranked Server-eket (ezt nem lehet értelmesen magyarra fordítani) mostantól nem lehet jelszóval védeni. Ahhoz hogy lejelszavazhasd a szervert warok és egyebekhez "unranked" profilra kell váltani.

A Kliens (R7) és Server (R10) update-ek jövõ hét elejére lettek elhalasztva. Azért, hogy több bug javítás férjen bele server és kliens oldalról is, amiket következõ verzió kiadása elõtt észleltek. A változtatások majd megjelenéssel együtt láthatóak lesznek.

asszem kb ez az értelme, de ritkán fordítok magyarra, úgyhogy lehet kicsit magyartalan lett a szöveg :C

Hát persze ... Ez a legegyszerûbb megoldás. (szerénted) <#mf1>

TDC Geronimo
Nem jövök azzal. Tanulj meg angolul <#mf2>

dronkZero
Fordítás idegen nyelvrõl magyarra az olyan 3-4 forint per leütés...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Én csak azt nem értem még mindig hogy ezeket a dolgokat miért nem lehet magyarul benyögni ? Nem túristák vagyunk ... <#szomoru1><#wow3>

És nekem ne gyere azzal hogy fordítsam le a translate-el mert az egy kalap sz@rt sem ér.

valaki nem tud valami értelmes módot a szerverek keresésére? mert a beépített nem jön be túlságosan, mivel a favourite-be nem tud betenni 1 szervert se, a history meg folyton üres, annak ellenére, hogy egy csomó különbözõ szerverrel játszottam már, és egy picit kezd unalmas lenni... esetleg valami külsõ program, amivel lehet rendesen kezelni a szervereket?

ty

TDC Geronimo
"Ranked Servers can no longer be passworded. To password your servers for clan matches etc you need to switch to an unranked profile" pff :s

Más: "The client (R7) and server (R10) updates have now been moved to early next week. This is to allow more bug fixes into both client and server before release which we caught before releasing another version. A changelog for both server and client will be released at the same time as the updates are due for release." Csodálatos.

-tRs-Landor

dronkZero
Hjah, meg fõleg az a tíz év Pesten megtette a hatását. Azé' lassan visszakúsztak az általános iskolás nyáriszünetes emlékek, aztán beugrott... 😛 De komolyan, agymunka kellett hozzá, hogy értsem, nem magától ment. 😄

Running
ATI vga (4870) 10.3-as driver - pipa
alaplapi hangkari (Realtek HD) - pipa
nincs texturahiba - pipa
nincs CTD - pipa
nincs BSOD - pipa

Varosi gyerek vagyol, mi!? A csirke testet alapvetoen nem vakuum folia boritja, es nem is a hutopultban el. <#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Eheh 😄

Eltartott ám egy darabig, hogy ez a kendermag nem az a Kendermag... 😛

MarkBlade
Hát tényleg nem.. de legalább megy valahogy.. 😊
Kendermagossal is mukodik, csak a levagott labat utobb a gep fele kell fuggeszteni szuzlany hajabol font zsinorral. 16-nal idosebb kell, nem konnyu beszerezni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tatyla
ennek inkább "ki a király?" szagú...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dronkZero
Hát bazze... Én szoktam javasolni, hogy járjanak esõtáncot, meg hogy csorgassák fekete kakas vérét a routerre...na ez már nem áll tõle olyan messze... 😛

MarkBlade
Találtam egy ideiglenes megoldást egy fórumban. Át kell írni a sound "minõségét" high-ra. Alapban low-on van. A hangok jók lesznek. Leszedtem a géprõl az ATI szoftvert és csak az alap videókártya drivert hagytam fent és megszüntek a kilépések. A fekete képernyõt pedig egy ALT-ENTER javítja ablakra rakom és vissza és megjavul.. kb ennyi kell hogy jól fusson 😊
Balrol <#falbav>

Es a kommunista hangzas(minden ballrol hallatszik) ellen nincs valami trukk?

Maak
szvsz 50kill/goldstar

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774