Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
mondjuk nem nagyon értettem ha valakinek a fejere celzok 2-3 pontos lövéssel máskor el szoktam találni itt meg forgolodik a manus észrevesz én meg meghalok, ez nem az én napom 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Statpadding ezerrel. <#wow3>#wow3> Elég egy Bu.Rogers. Bár igaz az Cheattel tolta, de az a lényegén nem változtat.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Frostyc - East
Tegnap 4 féle új, eddig nem tapasztalt fjúcsör-t sikerült észlelnem...!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[IRAM] leader
😄
Akkor ezek szerint az a komolyabb patch amit a jatek megjelenese ota varunk mint a megvaltast, mult hetrol (is) halasztva lett a mostanira es ezek utan ujra elhalasztva a jovo hetre.
Hat a jo edes anyjukat mostmar komolyan nagyon finoman fogalmazva.
Így kellett volna egybõl közölni ezeket az infókat. (szeréntem)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Magyar fórumon magyarul írjunk már ha lehetséges. Birtokában vagytok a tudásnak
de arra már gecilusták vagytok hogy úgy közöljétek a mondanivalótokat hogy a
"buta" (angolul nem tudó) emberek is megértsék ... (mint pl én )
<#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A Kliens (R7) és Server (R10) update-ek jövõ hét elejére lettek elhalasztva. Azért, hogy több bug javítás férjen bele server és kliens oldalról is, amiket következõ verzió kiadása elõtt észleltek. A változtatások majd megjelenéssel együtt láthatóak lesznek.
asszem kb ez az értelme, de ritkán fordítok magyarra, úgyhogy lehet kicsit magyartalan lett a szöveg :C
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
És nekem ne gyere azzal hogy fordítsam le a translate-el mert az egy kalap sz@rt sem ér.
ty
Más: "The client (R7) and server (R10) updates have now been moved to early next week. This is to allow more bug fixes into both client and server before release which we caught before releasing another version. A changelog for both server and client will be released at the same time as the updates are due for release." Csodálatos.
-tRs-Landor
alaplapi hangkari (Realtek HD) - pipa
nincs texturahiba - pipa
nincs CTD - pipa
nincs BSOD - pipa
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA