Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez így önmagában még nem is lenne baj, mert mindig ez a vége... csak utána mire kell olyan kurva büszkének lenni?... sokra mész azzal a dicsérettel, amikor lényegében magadra szavazol...

FiveOmensXXXXX
Ne basz már, hogy 1000 szavazat olyan rohadt sok legyen. Ja a németek ahol több ezren játszanak, csak 800 embert tudtak felvonultatni? Nevetségesen alacsony volt a szavazók aránya a többi országban. Elszégyelheti magát az összes többi oldal. Ha valóban õk a legjobb oldalak az adott országban, ahol többszöröse a játékos bázisa a miénknek, erõbõl nyerniük kellett volna. Nem vették komolyan ennyi.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Szerinted az, hogy egy ember több accounttal szavazott (méghozzá erre fel is voltak szólítva), az mi? Vagy szerinted nyilván reális az, hogy olyan oldalak, amelyek látogatottsága sokszorosa ennek, még a töredékét se gyûjtötték a bf.hu szavazatainak? Ugyanmár... Szépen be lett cheatelve a gyõzelem, de persze ilyenkor ezt senki se vallaná be magának, hiszen eg szaros videókártya a tét. Azon se csodálkoznék, ha diszkvalifikálva lenne az ország emiatt. És meg is érdemelné.
iceshark
ja a legsikeresebb sportágunk is vízben van...vizivívás meg a máik a vizibírkózás meg a vizitorna, viziökölvívás, viziöttusa, vizilövészet stb. <#falbav><#taps>

bár kétségtelen hogy jók vagyunk a vízben!<#nevetes1>

mert szerintük ettõl lesznek prok, hogy le birnak lõni egy épp éledõ embert,de elõtte ezt is hónapokig gyakorolták hogy egyáltalán sikerüljön

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

lolSL
magyarok se véletlen hogy csak vizi sportokban jók
kommunizmusban csak a karra gyúrtak a titkos droglaborokban :]

Így van. A gazdag országok többet tudnak doppingra költeni és jobban állnak a doppingversenyben. Az egész arról szól, hogy a dopping készítõk mennyivel járnak a dopping ellenõrök elõtt. A Felps (vagy ki a tököm) sem ET, csak baromijó cuccot tol. Már több lebukott doppingoló megmondta, hogy mindenki doppingol, csak nem mindenki bukik le. Persze senki nem hisz nekik, mert a média is segít beállítani a dolgot a bukott ember mentegetõzésének. Bocs az offért.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

"BF2 valóban nem volt nálam hosszú életû"

Pedig az világbajnok volt (szerintem), és nem pár hónapig. Igazából még most is tolom. 😊

SZEG007
Miféle csalásra gonolsz?
Amugy meg pont a sportot nem kéne felhozni mert az egész csak doppingrol szol, meg kinek jobb a sportdiplomáciája.

Olimpia? Azért kicsit majd gondolkodj legközelebb, mielõtt összekevered a szezont a fazonnal.
Ott ugyanis teljesítményre adják az érmeket, és nem csalásra.
ok. koszi!
HUN a szerverkeresõbe...úgy több lesz az eredmény...

[IRAM] leader

Csao!

Mar kerdeztem korabban. A fenti magyar szerverekre hogyan lehet fellepni a jatekban?
Steames verzio van meg. Probaltam a server browse-nal hatha be kell irni az IP-tvalahova de nem talalom.

Koszi!
Jaffa 2843
cbc.... nincs szabály mer õk azt szeretik.. kurvulós játék ftw XD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

adam46
cbc szerver milyen élvezetes hmmmm. Megy a Baserape ezerrel, és még az admin (Provocator) élvezi is, hogy éledõ ellenségeket lõ le. 😄
TDC Geronimo
BC2vel most is játszok csak nem PCn :p

BF2 valóban nem volt nálam hosszú életû, de talán 1 hónapnál azért többet bírtam <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

KáTéCé
Nem tüzet gyújtanánk, hanem csak egymást dobálnánk vele 😊

KáTéCé
BF2-t is így várta 😊
Szerintem 1 hónapnál többet nem játszott intenzíven azzal sem :p
<#worship>

Ha minden szerveren lagolsz, akkor nálad van a probléma.
Persze vannak olyan szerverek amik lagolnak és néha rossz napjuk van, de ezekbõl nem szabat általánosítani.
Nem tudok olyan multis játékot mondani ahol ez nem jelentkezik kisebb nagyobb mértékben.

DummyBoy
Ez az elsõ 3 ugyanazt kapja ez mennyire nagy válasz ... Végiggondoltátok már? Mert pár helyen olvastam ...

Ez igaz az olimpiára is ... Az elsõ 3 ugyanazt kapja - egy nyakláncot, csak más színû rajta a medál ...

Jézusom ... fészpalm

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

"arra az oldalra amivel éveken keresztül dolgozik"
aha.. csak 4 topikomból töröltem..

"De ha már hozzá szóltál legalább olvastál volna utána"
utána nézhettél volna te is hogy hány topikba írtak...

"hogy elsõk lettünk"
az elsõ három ugyanazt kapja.. >.<"

provocator
Te mekkora gyökér vagy. Neked mi zavaró van abban,hogy egy három soros hirdetést kirak valaki arra az oldalra amivel éveken keresztül dolgozik.Csak elgörgeted és kész.De ha már hozzá szóltál legalább olvastál volna utána.Sok ember sok munkája , hogy elsõk lettünk.Ha ilyen emberektõl (mint te) függött volna az emberiség fejlõdése még kova kõvel gyújtanánk tüzet.<#csodalk>

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!

Az oldal fejlesztés alatt áll.
shaddam
bfbc2.statsverse.com?Rendszeresen frissítem és a pontos ereményt mutatja.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

nandorb
Tegnap eppenseggel a szerver szolgaltatonal akadtak gondok amitol laggolt es 30percenkent lealt a szerver, a szolgaltato azt igerte hogy megoldodott ez a problema. Ja a battlefield.hu szerverrol beszelek a sima nem Vietnamosrol.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tobias88
Minden szerveren van lag, amitõl a rossz hitbox és a késelõs probléma még rosszabb lesz...
nandorb
Lekkell nyomni az Update gombot a Stat.verse oldalon...

shaddam
Egészen pontosan miért csalódás a BC2 pc-n?A hitbox meg késelõs problémákról tudok.Komolyan érdekel.
Btw a statom miért nem frissül?Már egy ideje nem 27-es vagyok.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Smithwarden
Nagyon bizakodoan allsz a BF3-hoz. <#hawaii>
BC2-hoz is hasonloan alltal a kijovetel elott es eleg nagy csalodas volt, legalabbis tudom hogy szamodra az lett vegul.
Nekem a BC2 alapvetoen tetszik, de nem tudom elfelejteni a DICE-nak a rengeteg kamuzasat es szopatasat amit muveltek.
Remelem persze alapbol jol megoldjak PC-re a BF3-at, de ugy vagyok vele hogy csak akkor hiszem majd ha latom es probalom.
Addig inkabb nem elem bele magam, hogy csucs lesz.
Foleg PC-n...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
mért annyira szar lett a bc2?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Sokkal jobban kell EAnek nyomatnia majd BF3at. Nem ilyen fosom simseknél meg hasonlóknál kell orrba szájba reklámozni meg dollármilliókat költeni marketingre, hanem a BF3nál pl.

Pedig reklámozni azt tudnak...játékot csinálni még nem megy elsõre,de a reklám az már nagyon is.

[IRAM] leader

DarkSector
a cod-ot megveszik, attól még ezt is meg fogják.
2 külön stílus. sok haveromnak megvan mind2, nem kellett választaniuk a 2 játék közül.

tutira nem a reklám miatt fog majd elkelni a progi.
ha visszatartja valami a vásárlókat (egy ideig) az max a gépigény lesz.
szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Mivel év vége felé jelenik meg ezért jön róla elõtte bõven infó. Február végén GDC, legkésõbb ott már lesz róla infó. E3ról nem is beszélve meg a sok nyári játékkiállításról.

lolSL
van még pár hónapjuk, de azért az idei cod elõtt kéne elkezdeni szivárogtatni a komolyabb infókat róla ha casht akarnak

TDC Geronimo
Miért ne tartana? Pár napja linkeltem, hogy EAn belül már körbement egy játszható verzió. Évek óta csinálják már. Az egy dolog, hogy semmit nem mutattak még, de ennek semmi köze ahhoz, hogy hogyan állnak vele.

Lelkesen elkezdem nézni hátha valami konkrét infó, erre BF2 Karkand vonul a háttérben. Rögtön kiábrándultam. Nem tart ez még sehol.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

privátban leírom, ne offoljunk.
melfoy
Vietnam?

nandorb
Mibajod van?

TDC Geronimo
Hülyék lennének PC exkluzív játékot csinálni 2011be...

lolSL
farmville lol facebookos szar

cityville a legjobb !

Metalmilitiakid
Meg a CS minden formában 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

shaddam
E szerint a logika szerint akkor a farmville meg a wow a legjobb játék.

tobias88
Pc exluzivitástól függetlenül lehet borzamlas és nagyon jó játékot is csinálni... Lásd Cod4
Fpocok
DICE már régen leírta magát nálam. Ráadásul nem lesz pc exklúziv, szóval kaki lesz... sajnos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ne pattogjál már inkább ne szólj hozzá és kész ...-.-

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

TDC Geronimo

Drang
Nem az enyém lesz... Kisorsoljuk a battlefield.hu olvasói között! várunk a hivatalos végeredményre... Figyeljétek a híreket!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

lolSL
jó játékot az új videokártyáddal