Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
bár kétségtelen hogy jók vagyunk a vízben!<#nevetes1>#nevetes1>
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
kommunizmusban csak a karra gyúrtak a titkos droglaborokban :]
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Pedig az világbajnok volt (szerintem), és nem pár hónapig. Igazából még most is tolom. 😊
Amugy meg pont a sportot nem kéne felhozni mert az egész csak doppingrol szol, meg kinek jobb a sportdiplomáciája.
Ott ugyanis teljesítményre adják az érmeket, és nem csalásra.
[IRAM] leader
Mar kerdeztem korabban. A fenti magyar szerverekre hogyan lehet fellepni a jatekban?
Steames verzio van meg. Probaltam a server browse-nal hatha be kell irni az IP-tvalahova de nem talalom.
Koszi!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
BF2 valóban nem volt nálam hosszú életû, de talán 1 hónapnál azért többet bírtam <#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerintem 1 hónapnál többet nem játszott intenzíven azzal sem :p
<#worship>#worship>
Persze vannak olyan szerverek amik lagolnak és néha rossz napjuk van, de ezekbõl nem szabat általánosítani.
Nem tudok olyan multis játékot mondani ahol ez nem jelentkezik kisebb nagyobb mértékben.
Ez igaz az olimpiára is ... Az elsõ 3 ugyanazt kapja - egy nyakláncot, csak más színû rajta a medál ...
Jézusom ... fészpalm
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
aha.. csak 4 topikomból töröltem..
"De ha már hozzá szóltál legalább olvastál volna utána"
utána nézhettél volna te is hogy hány topikba írtak...
"hogy elsõk lettünk"
az elsõ három ugyanazt kapja.. >.<"
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Btw a statom miért nem frissül?Már egy ideje nem 27-es vagyok.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
BC2-hoz is hasonloan alltal a kijovetel elott es eleg nagy csalodas volt, legalabbis tudom hogy szamodra az lett vegul.
Nekem a BC2 alapvetoen tetszik, de nem tudom elfelejteni a DICE-nak a rengeteg kamuzasat es szopatasat amit muveltek.
Remelem persze alapbol jol megoldjak PC-re a BF3-at, de ugy vagyok vele hogy csak akkor hiszem majd ha latom es probalom.
Addig inkabb nem elem bele magam, hogy csucs lesz.
Foleg PC-n...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[IRAM] leader
2 külön stílus. sok haveromnak megvan mind2, nem kellett választaniuk a 2 játék közül.
tutira nem a reklám miatt fog majd elkelni a progi.
ha visszatartja valami a vásárlókat (egy ideig) az max a gépigény lesz.
szerintem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Parasite Eve 2, best game EVER!
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]