51658
-
janihunk #44881 Meg még egy csomó helyen írtak róla. -
Jossua #44880 van benne dx11 ??? lol nem tudtam rolla akkor engem is érdekel :) -
janihunk #44879 Sziasztok a DX11 et hogyan tudom előcsalni a játékból? Illetve milyen pathek jöttek ki? Most szereztem meg a gammát és eddig nem nagyon foglalkoztam vele. Köszönöm a választ előre is. -
foxxi #44878 Nem a kezdőkről írtam. hanem a vérpistikről, akik végigcsetelik a mapot + basereapelnek, okoskodnak, anyáznak stb.
Gondolom ez nem Te vagy?! :) -
#44877 Én is kezdő vagyok de nem tartom magam "vérÁrpádnak" -
foxxi #44876 mi olyan vicces ebben? Inkább örülni kéne hogy a kevesebb pénzel rendelkezők is megvehetik. Persze ennek is van egy kis hátránya; méghozzá: bármelyik vérÁrpádXétbaxnak meglesz. ugyhogy érdemes a szervereket lockolni -
#44875 Köszönöm
-
Jossua #44874 bad company 2 ??? LOL -
Line #44873 Hali! Vertycal syncet hol tudnám állítani? Hirtelen nem találom... -
#44872 Tesco-ban holnaptól 3990Ft! -
False #44871 szerintem fölösleges vele szenvedned, több okból is, mert mire arréb dobod a billt, már késő, másrészt amúgy sem maradsz sokáig a levegőben, harmadrészt meg annyit nem érnek ebben a helik -
#44870 xbox 360 controller lehet használni ? (helik.) -
Jossua #44869 battlefieldre gondoltam -
eugabesz #44868 aÁ...a BC2-nek nem jön 3. része... -
Jossua #44867 hugyért de kurwa hamar el is kapkodják .. meg hát jön a 3 rész:) -
KaBuTo666 #44866 szarét húgyért adják már.
-
SzinesGeza #44865 BC2 4500- pénz! -
#44864 jo lesz igy, koszonom. -
#44863 Szín jó? Vagy legyen fehér? -
#44862 -
#44861 JSaN [HUN] -
Shirani #44860 Küldhetsz nekem is. Csak legyen benne a <HUN4CE>IMP[HUN] :D:D ha lehetséges megoldani. -
False #44859 káromkodj, én is teszem tsen, néha cifrán, mondjuk nálam már az is játszik hogy szórakoztassam a klántársakat :D, de írásban semmiképp
mellesleg a játék beépített cenzurája annyira jó, hogy egy mondatot nem tudsz úgy leirni angolul vagy magyarul hogy ne kötne bele, még akkor is ha közelébe nem vagy a káromkodásnak -
eugabesz #44858 ...és így jártál jobban.
Tévedés ne essék,nem a spontán káromkodásról szól,hanem az egymás szidása az amit minden admin rühell nálunk. -
#44857 erre inkább nem írok semmit -
mj111 hun #44856 És ha mégis anyáznál,káromkodnál,elküldenél valakit melegebb éghajlatra még ki is rakhatnak a serverről. IRAM-on ha van admin nagy a valószinüsége. De ha nincs bent a serveren 1 sem ,akkor sem lehet biztos benne senki hogy nem bambulja-e valaki az admin progit.:) -
Jossua #44855 gyerekek ez a játék néha h fel tud baszni uristen.. mikor 5x annyian van az ellen körbevesznek minket és ahogy le spawnolsz kapod a fejest!!!!És tisztességesen anyázni se tok mert cenzurázzák :) -
KaBuTo666 #44854 Ugyan már hagyjuk az ilyen felesleges kérdéseket...kiválasztod a stat oldalról valami 0-5 lv szint közötti - nevű gyereket és berakod kész vége nem kell ezt túlbonyolítani... -
#44853 Mi a neved ingame?
Betyár... nem neked akart menni. -
Jossua #44852 Magyarbetyar miért?:) -
eugabesz #44851 Érkezik egy admin,vagy hasonló és nem kirúgnak,hanem automatikusan csinál helyet az admin progi.Másnéven reserved slot,azaz fentartott hely.
Az IRAM-on pl. 7 embernek van ilyen,annyian támogatják a szervert anyagilag.IS. -
#44850 ingame neved? -
#44849 jó ötlet(csak ne legyen sok cg huszár) -
SzinesGeza #44848 A road kill nekem asszem 1 db van de jól emlékszem hogyan csináltam.
Oasis-en beültem a Humwee-be és végigszáguldottam a pályán, el is gázoltam 4 embert. :)
Sosem gondoltam volna, hogy ott fogom megcsinálni! -
Jossua #44847 mi az mikor VIP akármivel rugnak ki a serverröl ?-.- -
#44846 kerek szepen en is nevtablat. -
False #44845 és általában akkor fordul elő,ha a csapat tele van balfaszokkal, csipákkal, vagy szimplán retardáltakkal / hiába na 4 ember nem tud mit kezdeni 16 ellen, ha a többi társa retard/, mondjuk én ilyenkor nem nuke-olnám az ellen csapatot, hanem a sajátból bannolnám permanent az idiótákat /de akkor csak 16 ember járna fel, sztem mondjuk nem volna baj/ -
#44844 Ha az egyik csapat nagyon beszorítja a másikat és esélyük sincs kijönni a főbaseről, akkor le szokták nukolni azt a csapatot (magyarul mindenki meghal), így hátha tud magával kezdeni valamit a másik -
#44843 az mifele opcio, hogy nukeoljak a teamet? reg jatszottam mar es ilyen regen nem volt -
#44842 van :)