51658
-
#46259 Az ilyenekért imádom olvasni ezt a topikot :D Bár mostanában úgy látom nandorb nagyon átvette a hülyeségeket írok posztot :D -
#46258 Ekkora faszságot talán még nem is hallottam. Hol élsz te zacskóban és beszuszogtad? 64-es Bf2 szerver lagmentes? Még egy 6v6 infantry warhoz is bika szerver kellett, bika nettel és még így is alig akadt pár normális szerver, amin szépen lagmentesen futott. A nemzetközi 32v32 meccseken akkora lagviharok voltak, hogy képtelenség volt egy embert agyonlőni, pedig ez már 2008-ban volt. Jézusom milyen állatságokat tudtok néha írni... -
eugabesz #46257 Mikor a net-kódot baszogatták,akkor cseszték el,de teljesen mind1,megmutatták,hogy ha akarják,még ami jól működik,azt is el lehet cseszni... -
#46256 Az egyik szerver patchel basztak amugy el. Kb. es egyben a simat is, megjobban ezzel a szerver patchel, sokkan panaszkodtak azota a telibe lovos heli stb. Telibe lovod tankal es csak porzik, mert a hitbox kessik. -
Gyuszopapa #46255 Bf2-vel fele ennyi szerver gond nem volt.Köszönhetően a kisebb hardverigénynek és hogy a kőr végéig a szerver tárolta a statokat és a következő pályabetőltésnél küldte el a master szervernek,így nem kellett játék közben még azzal terhelni a szervert.A BC2-nél elbaszták gondolom azért mert a sok csíra verte a nyálát hogy ha kilép a szerverről nem azonnal kapja a statját,így minden lövés,fingás,egyebek azonnal elküldésre kerülnek,nem csoda hogy van olyan eset hogy beletárazok a csávóba és semmi nem történik mintha meg se történt volna.
Mellesleg már a Vietnam se fut olyan jól mint az elején elkurták már azt is. -
Thaddeus #46254 Bull's eye! -
Borg #46253 Ironsight-al nyomom mindig. -
#46252 Hálistennek FF nem volt, az kellet volna még, akkor le is TK zom a full csapatot hogy gyorsan bukjuk :D -
#46251 Mi a celzasod? -
Borg #46250 Azért az idő igencsak megszépítette az emlékeidet a BF2-ről.. -
Borg #46249 Ilyenkor a hab a tortán, mikor mérgedben már rájuk rambózól, és a sajátjaid hátba lőnek :D -
#46248 BF2-o is 64-es volt es jol elvoltak semmi lagg, sokkal gyengebb gepen, mivel PC-re keszul a jatek igy majd ki optimizaljak hogy a szervergepek elbirjak. A BC2-es szervergep igenye amit igenyel 2magos+ 800MB memoria kell neki. Nemsok csak a gond a MasterServerrel lesz, amire biztos nemfognak kolteni. -
eugabesz #46247 Hát baszki ezeken tuti nem....vagy kevesebbet tesznek egy -egy szervergépre,de ha a bc2-t így viszi,akkor a bf3 el sem indul rajta. -
#46246 Na ismét játszottam kicsit és ismét megláttam milyen szánalmas egy átlagszerver... Egyenlő játékos szám, nagyjából egyenlő rang is, és esélyünk nem volt semmire, mert habár az elején szereztem 2 zászlót a csapatnak, az első halálom után már nem is tudtam leszületni csak az 1. höz mivel nem védték amit szereztem. Majd 2. halálom után már sehova sem tudtam születni csak kezdőre vagy Squadra. Imádom az ilyen agyhalott bandát. Mindenki állt és lőtt vagy ment és próbálta a legelső zászlót szedni vissza amit részükről egy tank és vagy 6 gyalog védett mag oldalról néha beszólt a bradley... Gratulálok megint megutáltam vagy 1 hónapra ezt a szart... -
Thaddeus #46245 Valszeg ezeken fognak futni a 64-es BF3 mapok, úgyhogy lesz még rosszabb is :D -
eugabesz #46244 Amúgy meg fos laggos majd minden szerver,köztük a miénk is...már megkértem a szolgáltatót,indítsa újra a szervergépet,amin a játékunk fut,de változás semmi,tehát...köszönjük EA,ennek a játéknak kakukk. -
eugabesz #46243 Te is csak egy vagy a 67000 user közül aki megfordult az IRAM szerverén,gondolom nem volt nagy jelentősége az admin részéről sem a ténykedésednek,azt pedig kötve hiszem,hogy ok nélkül tett ki... -
#46242 kispajtás ne ítélkezz anélkűl, hogy ismernéd a részleteket.
assault/enginer
amúgy bfbcs.com/stats_pc/kicsirigo
én nyugodt vagyok és megfontolt, az admin volt idegbeteg és anélkűl hogy meghalgatta(elolvasta) volna mi a problémám, kirugott kétszer ok nélkül.
De részemről a vita lezárva, mert az iram nem egy olyan színvonalas szerver, hogy 1-2 kommentnél többet vesztegessek rá. -
#46241 Nincs mit. -
#46240 HunGaben87 Feketére kérem :)
Köszönöm -
#46239 -
#46238 A buzis szürke az melyik? :D -
#46237 Fekete, fehér, szürke, vagy buzis szürke kell? -
#46236 Mi a neved ingame? -
#46235 HG-nek kell szólni, de sztem ez is elég mert csak szokott errefelé járni :D -
#46234 Hogy lehet ilyen Bad company-s, fejlécet csinálni magamnak?
HA kell az azonosítóm: mijki a nevem, de klánnév-nek ott van a [HUN]. -
#46233 Csomagveszteskor kapsz, probald frissiteni a pb-t. pb_setup.exe-vel. Az Evenbalance oldalarol letoltheted, ha tovabbra is igy kidobal probaljantivirust/antimalwaret/firewall-t kikapcsolni. -
#46232 A gyökérlámacsipa találó. Pár napja összefutottam vele valamelyik szerveren... -
Flaetiru #46231 szerintem meg tőled kéne elvenni az élet jogot....azért mert béna vagy és idegbeteg nem az admint kell szídni....és abban is biztos vagyok hogy überretard medic, vagy gyökérlámacsipaként játszol -
#46230 Az széép, én nem is értem hogy lehet annyira elhagyni a gépet hogy ilyen történjen... én utálom ha poros még esztétikailag is:S -
#46229 Az ugrást. -
gblasius79 #46228 Lehet hogy láma kérdés,de hogyan tudom ugráskor,zuhanáskor kinyitni az ejtőernyőt? Melyik gombot kell megnyomni? Köszi! -
Thaddeus #46227 Cool. -
jgrg #46226 csak egy apróság, újabban sokat akadozott a játék a gépemen, néztem mi baja lehet, de csak azt láttam, hogy nagyon melegszik a proci (ami alig 15%val meghúzva). Gondoltam haldoklik a venti, úgyhogy kinyitottam a házat, de a venti fullon pörgött. Nem értettem. Aztán amikor megállítottam a gépet, akkor láttam, hogy a hütőborda nem is látszik, mert olyan szinten telement porral. Nosza porszívót neki és azóta minden megint coool.
-
#46225 Most miért kell szétoffolni a topikot T. házigazda ? :DDD -
KaBuTo666 #46224 Nem kell itt a többiek előtt színészkedned. A valamilyen Hun tört szerver izén leszek addig is! -
#46223 Nincs CoDom. -
KaBuTo666 #46222 Jössz akkor codozni most ? -
#46221 Pedig visszagondolva jó játék... egyedül a battlerecorder, amivel elcseszték. -
KaBuTo666 #46220 Ha tökéletes lennél, akkor 1 percet se játszottál volna a BFBC2-vel...