51658
-
Najó ezt az írást se kell ám komolyan venni. Nem tudom ezeket honnan szedik, mert egy külföldi oldalon se olvastam ezt, illetve egy videóinterjúban sem hallottam ezeket. Ilyen előzetest én is tudok írni
-
Idióták nagyon xD
Az utolsó tréler odabasz, már akkor volt környezetrombolás.... és akkor ugye a Red Faction guerilla ezzel menőzik. kár h nem jött ki pc-re az első rész -
-
Azért vicces mert a singleben humorosak voltak a karakterek :)
Mondjuk BC1-ben a medik volt a support, ja meg az assi kasztnak volt adrenalin lökette vagy mi a franc. -
Lehet emiatt mondják rá, hogy vicces játék a BC sorozat?
első részt nem ismerem, de arra meg erre is azt mondják hogy vicces gém lesz:S -
Én mondjuk biztos azt csinálnám hogy az enginek adnám a jól bevált sörétest, a Medic meg kapjon egy cseresznye köpködött és akkor meg van oldva. De így, majd engivel ha megláttom az ellenséget hozávágom a franciakulcsot, király... -
Meg ahogy gémelek 2142-vel, szinte mindenki medic kaszttal van... a fene se tudja miért:D, pedig a recon a király:D -
Bala10 #390 naja. így is sokszor előfordul, hogy medic viszi a tankot, most biztosak lehetünk ebben. :) -
Több, mint 100 fegyver és a medic 1 szál pisztollyal! gratulálok
-
Medic és az Engi-nek nem lesz támadófegyvere? hááááááááát -
Előzetes by gamepod -
Ebből kb a címe ami igaz :D Ilyen fos oldalakon kár ilyeneket olvasni. Amúgy meg 2010 Q1 és az nem november-december -.- -
Előzetes
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Háááát Ebből csak annyit tudtunk meg, hogy november-december környékén jön,,, proáf -
te kis oktondi ugye nem gondoltad komolyan hogy egy időben adják ki a konzol meg a pc verziót ...
-
azért :) -
Jah de várjátok: febrúár az még tél
nem szóltam
-
Télen!
Mondtam én, hogy akkor jön:) -
mert 2142-vel csak a buzik játszanak és mint köztudott egy buzinak két fejlövés kell a kill-hez
-
Videó interjú Patrick Bachel -
Bocsi az offért, de:
bf2142-ben az illetékes miért nem hal meg fejlövésbe? kettőt kell mindig, ezt fullra nem értem. -
-
Mostani televíziódon is jó lesz a látvány megnyugodhatsz
-
a bf2-t lehet 16:9 ben nyomni csak max 1600*1200-on vagy mi van azzal ? tudod mert hát ha veszek lapostévét 
(márpedig előbb lesz mint új bf arra mérget vehetel
)
-
A felvétel volt szarul felrakva, de úgyis te magad állítod majd be ahogy neked tetszik a monitorodon :) -
16:9-es lesz ez a szar ? -
Azért ha megnézed csak átlötte a kerítést :) -
-
a te 13 másodperces hokidhoz ez így is gyűrűkura hosszúságú volt
-
fasza nagyon...bár a csajt mutathatták volna többet :d -
Igen talan ennyi a negativuma.
Valoszinu tulzottan mutogatni akarjak hogy naluk rombolhato mar minden... -
Egész korrekt ahogy az épület összedőlt, nem olyan Red Factionos marhaság. Bár a kerítés lebontása egy szál pisztollyal azért mókásan festett. -
Na vegre az elso komoly ingame video.
Ilyet varok mar regota, ugy nez ki minden olyan lesz nagyjabol amit remeltem.
Most mar csak adjak ki minel elobb mert nehez varni ra.
(Meg akar eltelhet addig 1 ev is, jajj...
)
-
Jó lesz ez a 100 rakéta a heliben AHAHAHAH...
elpusztítom az egész világot :)
Meg milyen menő már úgy megölni valakit, hogy rádöntöd a fedezéket.Jó lesz ez, mondjuk kicsit BF2142 feelingem volt a videot nézve, ami azért aggasztó egy picit :) -
Elfingod magad és összedől a fél város!
Már előre látom a sok vérpistikét :S! -
16:9-es vizszintesen nyújtott ocsmányság 
jó lesz nekem a 16:10 26"
-
[center] -
only konzol lesz köcsög pécések
-
Bala10 #360 mit lazsálnak? sosenemleszkész
-
ingame videót ne ilyen szart mutogassanak :D meg 43ból is jöhetne valami -.- -