51658
-
Igen van igazsag abban is amit leirsz es igen vannak olyanok akik sirnak 2 leloves utan, de annal sokkal idegesitobb ha egy teruleten at kell menned a palyan valamiert es 10edjere nyir ki egy messzire levo atomkemper sniper (tipikus 12 evesek jateka...es beszeltuk ugye, hogy talan pont BC2ben sok ilyen lesz).
Csak annyit latsz megint hogy eldolsz egy (fej)lovestol ujra es ujra es nem tudod honnan lottek, abban az iranyban van kb 30 bokor es fa es nem latni senkit.
Es lehet cheater is a srac mert kurva pontosan szed le mindig, es 0 informaciot kapsz rola az egesz jatek/map alatt.
Mondhatnank talan hogy nem "realis" a jatekmenet, hogy halal utan latjuk honnan oltek meg, de realisan nem is elednenk ugye ujra par masodpercen belul, ugyhogy ez sztem nem szempont.
El fogom viselni ha nem lesz killcam, de atgondolva inkabb csak meg jobban szeretnem ha benne lenne/maradna minden multi jatekban. -
/off
(Kulon irom inkabb, mert kicsit szemelyeskedes.)
Latom megint jo szokasodhoz hiven odabaszosan es kemenyen szelsosegesen a velemenyed.
Mivel szelsosegesen "kemeny" csavo vagy forumon...bar altalaban akik igy irnak pont azok csak neten ilyen tokos legenyek.
Mind1 igazabol nem veszekedni akarok, sorry..csak ez a velemeny jon le nekem a szinte mindig le/beszolos irasaidbol.
Akar torolheted Landor ezt amit most irtam ha ugy latod jonak.
/on -
JagFater #2476 Hát de ez a normális...
Mit akar nézelődni már, mikor pofánlőtték?
Ne villogjon a neve spón után neked pirossal a falakon keresztül véletlen? Vagy kéne neked egy gomb, hogy: dögölj meg geci, mert lelőttél.
Mármint ezt nem személy szerint neked írtam.
-
JagFater #2475 Pont rólad beszéltem... -
Normálisabb cod4 szervereken ki is van kapcsolva :D -
Mire megtalálod ötször lelő meg kétszer belerohansz a Claymore-ba, de te akkor is megmutattad, hogy te vagy a bajnok.
Ő meg röhög rajtad , hogy mekkora
vagy.
-
JagFater #2472 Pont abban jobb, hogy azok nincsenek benne, amiket leírtál...
Nekem attól jó egy játék, hogy van benne kihívás, nem az számít, hogy hány pontom lesz a végén.
Ha nincs killcam, csak sejthetem honnan szedtek le. Azt megtalálni és kinyírni, az valami. Ha látod honnan lőtt le, lófaszt sem ér, hogy hátulról lekéseled...
Csíra pöcsökenk van kitalálva, nehogy szegénykét 2-nél többször lelőjék, mert akkor nem veszi meg a játékot. Killcam nélkül is látni, ki a csíter. -
Szerintem is jobb ha lesz
-
En elvagyok killcam-el es annelkul is, szinte majdnem mind1 hogy van-e vagy nincs.
Bar talan kicsit inkabb szeretem ha van...
Sokkal kevesebb a kemper es peldaul a cod-os visszajatszos verzional sokkal konnyebben ki lehet szurni cheatereket is.
Plusszban az is mellette szol talan, hogy nagyon jol el lehet tanulni trukkoket jobb jatekosoktol a teljes visszajatszas miatt.
Ja es ha nem vesszuk a kempereket es cheatereket akkor is jobban elvezem hogy "videozok" egyet ujraeledesig, sokszor erdekes hogyan tudtak kinyirni es latni a masik szemszogbol a harcot.
Ha nincs abszolut semmifele killcam az vegulis miben "jobb"...? -
Amúgy is ideg rohamot kapnak .Csak így tudják szidni a cheater anyukat mert látják , hogy épp a map túl oldaláról kapta fejest. -
JagFater #2468 Ez a killcam egyébként is egy fasság...
Kódos csíráknak kell csak, hogy lássa ki ölte meg, mert egyébként idegrohamot kap. -
Mondjuk lehet csak bugos volt a killcam azért mutatta a lábát, mert néha szokott furcsán viselkedni, pl átmegy a testén a kamera stb :) -
HC módba nem lesz :p -
Bala10 #2465 akkor meg pláne nem kell bele:D remélem eljutnak idáig is. :) -
Szépen amortizálódik a hummer. -
Egyébként a killcamot állítólag megváltoztatták olyanra, hogy a lábát látni csak annak aki megölt. #2383ba linkelt videóba látni is lehet a háttérbe -
Gyuszopapa #2462 Tudom azt gondoljátok én az örök pesszimista,de ezért nem láttunk még gameplay-t vagy egyebeket.Mivel nincs olyan állapotban hogy meg merjék mutatni.De higgyetek nekem én örülnék a legjobban ha nem lenne igazam mert NAGYON
várom hogy megjelenjen.
-
Pre alphat fogalmam sincs miért mondogatják, mert már a PS3 betara is azt mondták és simán kiadható állapotba van, főleg a mai piachoz képest... Jogosan hívták azt betanak. Pre alpha jelző durva azért rá :D -
Na ja ... abban bízzunk inkább hogy az egyes UTÁNI nullát cserélik 1-esre ... nem pedig az előttit ...
-
Gyuszopapa #2459 Lehet hogy márciusban jelenik meg a pc verza dehogy nem 2010 hanem 2011 lesz az elképzelhető. -
Gyuszopapa #2458 Te se tudsz semmit se ..."Béta viszont nem létezhet alfa (eredetiben alpha) nélkül, sőt, egy szoftver gyakran egyenesen a pre-alfának (pre-alpha) nevezett időszakban kezdi meg földi pályafutását. A két fázis közötti fő különbség az, hogy a pre-alfa, ha készül ilyen változat, a fejlesztőknek készül, és még egyáltalán nem biztos, hogy tartalmaz minden funkciót. Ha kicsit kézzel foghatóbban szeretnénk ezt érzékeltetni, azt mondhatjuk, hogy a pre-alfa idején még nem az a kérdés, hogy a szoftver jól működik-e, hanem az, hogy egyáltalán működik-e. A fejlesztők ilyenkor még a szoftver tervezése, fejlesztése, egyes elemeinek próbálgatása szintjén dolgoznak a művükön"...na ezt jelenti a pre-alfa,nem kommentálom de gondolom tudjátok hogy ez mit jelent.Ha ez igaz akkor ezt
nekik.
-
Az, hogy még mindig pre alpha állapotba van, legalábbis az a build amit láttak. -
Azt, hogy a játék közel van a kiadási verzióhoz :D -
Gyuszopapa #2455 ..."Side Note: The game is still considered to be in Pre-Alpha stage"...Ez ugyan mit jelenthet? -
Community eventről pár infó meg fegyverlista -
"Assumptions that Hardcore will be as fast as that other shooter are gravely mistaken. Bf is all about the firefight and team tactics"
Other shooter alatt tudjuk mit ért :D Jó hallani ezt kíváncsi leszek a BF HC módjára -
Beta vége alkalmával egy fun videó fasza minőségbe. 1:05nél durva a cucc :D
-
Nothing117 #2449 az a baj hogy az utóbbiból több van
az ilyenek általában kilőnek a kocsiból mert ők akarnak vezetni az nem érdekli őket hogy a játék végén -10 pontjuk van -
hehehe
én szeretek fiatalabbak ellen bf.. vagy olyan skillesek hogy lefordulok a székröl, vagy megmozdulni se birnak AK-m elött :) -
:DDD -
...mind a hatan? -
Ugy gondolom eletem elso jateka lesz amit megveszek
mar nagyon varjuk
-
Mondjuk jo lett volna megint egyutt jatszani, de ha te a korod miatt nem veszed meg, np :C -
Jah hogy pcre azt elolvastam. Hát oda valszeg többet, de továbbra is tartom a #2439es véleményem :D -
Nem fognak, de kit érdekel? Ki akarja azt, hogy a squadja tele legyen 10 éves sipítozó pöcsökkel? BF community átlagéletkora mindig is nagyobb volt, mint a CoDé...úgy kb cirka 20 évvel :D -
Kiváncsi leszek pc-re többet adnak-e majd világszerte mint cod6-ból! -
inkább bf3
-

de azert legyen bf:bc2 is :/ -
-
És ha nem jelenik meg Pc-re mi lesz ,ránk szakad az ég ? Lesz másik játék. Starcraft2