33
The Dark Eye: Demonicon
  • ratgab
    Eredeti verzió. Megcsináltam a tutorial részt. Nem tapasztaltam szaggatást, mondjuk nemigen állítgattam semmit grafikailag.

Amúgy a játék maga elég rondácska, de a harc maga az kellemesebb mint vártam. Itt a történet úgy érzem nagyot fog ütni, már a tutorialban voltak olyan döntések, amik elég nagy horderejűek és ott vakartam a fejem, hogy mi a frász legyen...

Ma jobban belemélyedek a dologba, egyelőre úgy néz ki pozitív csalódás.
  • wedge31
    Egyelöre töröltem most van más nem szenvedek vele.
  • ratgab
    Delhammer csodákra képes...XD Gondolom.
  • Nos
    És hogyan oldottad meg?
  • wedge31
    Köszi, de közben megoldotam.
  • ratgab
    Nekem megvan, mindjárt ránézek, hogy origiben hogy viselkedik.
  • wedge31
    Basszus ez igy játszhatatlan, másnak is van ilyen problémája? vagy csak én bénázok...
  • wedge31
    Sajnos elég durván akad harc közben.
  • pcgammer
    Gameplay

• wedge31
    The Dark Eye - Demonicon’ Goes Gold for PC

Megjelenés okt 25.
  • grebber
    26.99 euro
  • wedge31
    The Dark Eye: Demonicon Gamescom 2013 Trailer.

• wedge31
    Oktoberben jön a játék pc-re.
  • Gladiator
    Ebbol sem lesz mar semmi sem. Meg az elmult 4 ev alatt elegge elavult lett a grafika, pedig az elso kepek meg buntettek.
  • grebber
    Új képek
  • grebber
    E3 2012: The Dark Eye: Demonicon részletek
  • grebber
    14 új kép
  • grebber
    Új képek!
  • grebber
    GC 11: Walkthrough (Cam) HD
  • grebber
    Friss infók a démoni szerepjátékról
  • grebber
    A Gamescon-on játszható lesz!
  • grebber
    Rá sem lehet ismerni!
  • grebber
    Unveils Main Character
  • grebber
    Powered By The Vision Game Engine
  • grebber
    The Dark Eye: Demonicon - Új kiadóhoz került

"Ami a Berlinben létesített Noumena Studios munkatársainak létszáma a tervek szerint még idén eléri az ideálisnak vélt 35 főt, feladatuk pedig első körben a Demonicon befejezése PC-re és Xbox 360-ra, hogy 2012 első negyedévében ki lehessen adni."
  • obe
    häät, nemet gamestarban azt olvastam hogy iden tuti megjelenik, az ujsäg munkatärsai pillantottak bele, 70 % -os keszültseget irtak a lap hasäbjain (decemberi kiadäsu nemet gamestar)

a jätek honlapjän pedig 2011 van..hmmm, mindegy must have kepek alapjän
  • grebber
    2011, PS3 kilöve, pár új kép
  • grebber
    2 új kép
  • Fbn Lx
    erre a játékra rárántok, annyira f@sza >OOOOoo
    megfogott ez a pár kép. kell.
  • Bucser
    +fav
  • Timbo
    képek alapján elég meggyőző.:) csak ..:D mikor lesz ez még ?:D
  • Laky
    Ajjajajajajjj...
    Képek alapján is nyert nálam. NEED :D
  • grebber

Das Schwarze Auge: Demonicon !

A Drakensang által bemutatott Aventuria újabb RPG-t ihletett, ami ezúttal a Silver Style műhelyében várja születését.

A DSA univerzumban játszódó RPG-k egy időben komoly népszerűségnek örvendtek, aztán bő egy évtizedre eltűntek szem elől. Ezen változtatott az idén megjelent Das Schwarze Auge: Drakensang (Drakensang: The Dark Eye), ami hamarosan angol nyelven is bemutatkozik. A játszható demót pedig egy ideje próbálgathatjátok.

A dtp és a Radon Labs egy rádióinterjúban bejelentette, hogy dolgoznak a Drakensang 2-n is, ám jelen hír tárgya nem róla szól.

A Das Schwarze Auge: Demonicon a német PC Games legújabb számának hasábjain mutatkozott be. Testvérével ellentétben a The Games Company felügyelete mellett készül a Silver Style (The Fall: Last Days of Gaia) csapatánál, ráadásul műfaját tekintve más vizekre eveztek. Taktikus RPG helyett dinamikusabb, konzolokhoz jobban illeszkedő (Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelenik) akció-RPG van születőben. A tervek szerint a történet jóval sötétebb tónust kap, ami a játékhoz írt grafikus motor által életre keltett képeken is meglátszik majd. Az a néhány artwork, amit eleddig nyilvánosságra hoztak egyelőre még nem támasztja ezt alá.

A történet szerint a főhős nevelőapja gyilkos, mégpedig a legrosszabb fajtából. Hősünk szerelmét űzte, hajtotta, hogy végül hidegvérrel elmetélje élete fonalát. Legalábbis ezt mesélik. Vajon igazat szóltak, vagy átverés az egész? Lehet, hogy valakik felhasználták saját céljaikra, s a férfi ártatlan? Ez, és ehhez hasonló kérdések kavarognak majd a játékos irányította főhős fejében, miközben útnak indul, s válaszokat keres. Csak a zárkózott félelf, Rynn, ki sötét titkok ismerője kíséri el, miközben alámerül a városok mocskában, számos ellenséggel és jóval kevesebb szövetségessel gazdagodva.

- A napszakok változása a tervek szerint kihat a szörnyek, és az NJK-k viselkedésére.
    - Az eredeti DSA rendszer alapján választhatunk magunknak fajt és kasztot.
    - A fő- és mellékküldetéseket több úton is megoldhatjuk. Kasztspecifikus küldetésekre is számíthatunk.
    - A történet helyszínéül a Fekete Földek, Aventuria legborzalmasabb zuga szolgál majd.
    - DSA RPG-k történetében először kalandozhatunk vállvetve más játékosokkal. Egyes feladatok csak multiban lesznek teljesíthetők.

Forrás + pár Atwork

4 szépséges kép

2010-ben jelenik meg PC-re és next generation konzolokra.