3199
Battlefield 1943 Pacific
-
Bala10 #68 amerre repül a repüjő, arra legyen nagyobb tér:) -
#67 [Valaki mintha kisse tul lenne porogve...] -
#66 qss -
#65 de nub vagy :d -
#64 ráadásul el is basztam jól :D -
#63 harmadik végleges verzió :D
[IMG][/IMG] -
#62 ez igy jobb:
-
#61 -
#60 jutyubos is az :p -
#59 hádé mionőségben a tréler! -
#58 Lopjuk le a honlap képet, sztem az kurvajó, fritz meg megcsinyázza alá a trailert. -
#57 Fritz merre vagy? :) -
#56 Valaki hegesszen össze egy gyó bannert, és szóljon valamelyik mogyorónak, hogy rakja be :D -
#55 Hát inkább ez mint a hiró :D -
#54 Remlem is. Bocage pl 24 embernek pont jó pálya lenne. -
#53 Nem elképzelhetetlen, hogy később lesznek hozzá új pályák patchek formájában. -
#52 Nekem bejön, így elsőre... -
#51 Lehet csak azért, hogy fogjuk be a pofánkat.
El a lámát viszont megcsinálhatták volna, guadalcanal helyett. -
#50 ja és ték -
#49 Addig is kis csont amit rágcsálhatunk -.- -
#48 na tiszteletem letettem nekem a bf3 jöjjön ne ez szar(na jó nem az de többet várok) -
#47 Mondjuk ez csak ilyen miniproject lehet egy készülő nagyobb (bf3) folytatás mellett szerintem. 3 régi map átportolva a már eleve adott enginere. Sok munka nem lehet vele. Meglehet ingyé megkapjuk, bár azt azért kétlem. Gondolom a hétvégén lesz több infó róla. -
#46 Ezt is?????? -
#45 most winter vagy summer :D -
#44 Na b+ Zolly ezt is lenyúltad ;)! -
#43 jah látom, lényeg:
"To get ready for the assault this winter, players can prepare for action in Battlefield 1943™, an all-new multiplayer game available this summer via PlayStation®Store, Xbox LIVE™ Marketplace and on the PC."
itt -
#42 24 onlány? Nanemá! Ha a 64 fős bf2-t nézzük, akkor ez visszafejlődés :( -
#41 PCre is. Nézd meg oldalon az about fület :) -
#40 meg guadal, meg iwo :)
Tetszetős amúgy, csak kár, hogy konzolra jön.
Vadászpilóták iszonyat láma módon bombáznak amúgy a videóban :) -
Bala10 #39 megjelentmá?
és hogykő zúmolni? -
#38 oldala is megy már. Így már biztos, hogy jön pcre is és ahogy nézem letölthető formába. Kiváncsi vagyok ezért mennyit kérnek el. -
#37 Wake -
#36 hmm -
#35 Szerintem konzolra párhuzamosan nem fognak kiadni egy időben 2 külön BF-et. (Bár ennek a Bad Companynek nem tudom milyen multi képességei vannak, ha vannak egyáltalán) Nem tűnik logikusnak, hogy versenyezzenek saját magukkal...
Szóval (nagyon remélem) ez PC-s bejelentés lesz... -
#34 2 vadász (zero/corsair) 1 bombázó (aichival/sbd) mindkét oldalon -
#33 Hat ez jo hir is, felig meg rossz.
Nekem jobban bejonnek a modern katonai multik, mint a masodik vilaghaborusak.
Vegulis valamennyire logikus a penzugyileg talan...minek szenvedjenek kulon PC-vel mikor a konzolok tobb penzt hoznak, kiadnak egy masodik vilaghaborusat ami "ujdonsag" konzolon is az elozo bf utan, es portoljak PC-re is egyben.
Akkor mar csak azt nem ertem miert nem portoltak es portoljak a BF Bad Company-t es a masodik reszet ami elvileg megint csak konzolja jon ki egy even belul. -
#32 nemsokára viszem -
#31 majd a 100. hsznél :Ð -
#30 nem az -
#29 ték :P