3199
Battlefield 1943 Pacific
  • Seat
    kijöttmán???
  • schrank
    hogy-hogy ez a szar nem nyert semmi E3-as szart ? nagy szarság : :DDD
  • MrYeti
    biztos, hogy nem. több videón is látszik, hogy a tank úgy megy át az ilyeneken, mintha ott se lennének
  • MrYeti
    összegyűjtöttem őket egy hírbe, és kipótoltam még öttel nem reklám, csak aki nem szeret annyit kattintgatni... ^^
  • erdos
    Ilyen egy igazi szemüveges aknakukac
  • uHs Gerzson
    Igazából ha beülsz a tankba akkor csak egy bunker az ami megállíthat a mozgásban, meg az én aknáim
  • Mersant
    szoval fejlodokepesek, ennek orulok :)
  • Bala10
    videóban mintha szétlőtték volna... szal lehet már az sem akadály
  • uHs Gerzson
    Itt azon átmész, észre sem fogod venni :)
  • uHs Gerzson
    3 új videó
  • Bala10
  • Bala10
    :D
  • Mersant
    kivancsi vagyok hogy a 40cm magas homokzsak ezuttal is athatolhatatlan akadalyt fog e jelenteni a tankoknak, gondolom igen...:)
  • Beers
    Hát igen!
  • erdos
    A 42-ben ez pont jó volt, semmi baja nem lett a tanknak ha bevitted a susnyásba..
  • Wreck86
    mm-es kődarab ;) ami! ki sem látszódik ;)
  • uHs Gerzson
    elöző bfekben ez volt a gond hogy minden szaron sebzödött a tank, itt nem lesz ilyen gond :)
  • schrank
    de nem látszik a videókon hogy a tank sebződik ha a átmegy a susnyáson vagy valami ????
  • uHs Gerzson
    Hát aaszem ez gero megtisztelő dolga lesz amint beleül a repcsibe :)
  • schrank
    azért arra kíváncsi leszek hogy mennyit sebez egy járművön egy fának menetel
    a videókon ez nem látszik ?
  • uHs Gerzson
    Igen itt már nem lesz megoldás az hogy a béna kempert a fa őli meg hanem végigvágja magát az erdőn :D
  • schrank
    ja tényleg hisz ez a Buszter Fa 1943 ... egy másodikvilágháborús online favágószimulátor
  • uHs Gerzson
    elöször is vegyél szeműveget utána nézd meg a képet. Mit látsz rajta rombolhatót? HÁT FÁKAT B+ :DDDDDd
  • schrank
    most őszintén mi a faszt lehet majd lerombolni korallszí pályán b+ a négy koralt ?
  • schrank
    ...nyádnak
  • TDC Geronimo
    Néhány új preview. Van közte hosszabb videó is.
  • uHs Gerzson
    [center]

• TDC Geronimo
    Minek magyar szerver? oO
  • Smithwarden
    Nalad valami nagy gaz van agyilag, ha egy kerdesre valaszol valaki es azt megkoszonik, akkor arra mar seggnyalas.
    Bar mondjuk hogy total hulye vagy az nem ujdonsag, nem veletlen kaptal masoktol sajat "rajongoi" topicot a sok faxsagod utan.
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1244219982]"srekkenetes barlangja"[/URL]
  • schrank
    majd kíváncsi leszek én a sok videora hokizó lámára mit fog művelni élesben :DDD
    amúgy mi várható az esetleges magyar szerverekkel kapcsolatban , lesznek egyáltalán , mert a bf2-ben is ez miatt nem lett olyan jó a közösség mint anno DC-ban ;(
  • TDC Geronimo
    hm ezt még nem is láttam
  • schrank
    te most bogdage p*csáját nyalod ? :D
  • ToCsEk
  • Smithwarden
    Srekkenetes te sztem meg ne mas hanem csak a sajat nevedbe ugassal ha nem tudsz angolul (se).
  • Smithwarden
    Kosz.
  • TDC Geronimo
    Jólvan :p Gerzsi leírta már
  • TDC Geronimo
    Áh abba már megedződtünk :D
  • schrank
    az nekik nem jó mert viszont gépelni nem tudnak ez a ctrl+c - ctrl+v is 2 percig tart nekik :DDD
  • Bala10
    no, csak annyi, hogy ha már ti ilyen jól nyomjátok az angolt, akkor mi kis butusok szívesen vesszük, ha primitív nyelvünkön is elmondjátok mi van odaírva. :)
  • TDC Geronimo
    megy eeeez