3199
Battlefield 1943 Pacific
  • Landor
    na EZ téves ;)
    portolás lesz, szóval a jelenlegi game igencsak mérvadó lesz a pcshez. a nagy sárdobálás közepette azért hülyeséget ne beszélj már :-)
  • Bala10
    háát, azért stalinon, vagy berlinen előfordult már, hogy elfogyott a skuló. :) vagy el alamein-en kifogyott a tankból. :D

és bíz amíg töltesz simán kilőhetnek, vagy el kell hagynod a helyed... sok múlik azon.
  • Bala10
    változzon, de jófelé:)
  • Bala10
    téves. a konzolos része nem érdekel senkit. :)
  • Bala10
    idejössz fikázni, meg leszólod az összes bfet, kivéve a bad company-t ami csak konzolra jelent meg... ezért vagy te konzol láma. ráadásul jössz itt a fostalicska cod-al... tán oda kéne figyelned mit írsz, nem csinálnál hülyét magadból.
  • havercsotány
    eezt már szeretem végre egy igazi köcsög
  • Landor
    gero vedd már észre magad, itt senkit nem rédekel maga a játék
  • AntiHero
    Hát igen a tárazás tényleg vicc kicsit.

Viszont az élet regenerálódást észre se veszed. Úgyis letudod lőne 1 lövésből az embereket ha ügyes vagy.

5-6 óra játék után azt kell mondanom, jó kis játék lett ez.
    Persze nem lesz mindenkinek a kedvence mert ez arcadosab lett.

De az árát mindenképp megéri (xbox360)

Közbe xbox 360-on már 39.887.496 kill van.
  • DarkSector
    énis ha jogos lenne, de sok a szörösnyelvü. sebaj...engedek. Ahhogy voltszokták mondani...
  • Yan
    négynél én már leállnék a trágársággal ;)
  • Bogdogege
  • DarkSector
    jah apád lehetnék kisborsó. Ehhez meg miközöd?
  • DarkSector
    te miről beszélsz...
    de farnkón látszik, hogy mekkora hyper-kocka vagy te is...mien konzolos topic baszodanyád.
    Mondtam már neked meg a többieknek faszjankó, hogy én nem azért irtam, mert xboxos, hanem hogy arcade besorolást kapott te istenbarma...
    ha tudom, hogy itt ekkora köcsögök vannak, akkor nem szoltam volna, de nem jut el az agyatokig valszeg...
  • TDC Geronimo
    Hónap végén lesz a Comic Con. Reménykedjünk benne, hogy ott lesz már valami a PCs verzióról a BC2 mellett, mert az tuti kint lesz.
  • JagFater
    Milyen nagyok te szerencsétlen? :-DD
    Itt a nagy többség az apád lehetne te istenbarma. :-)

Annyi eszed sincs, mint egy marék lepkének, hogy beesel egy topikba és nekiállsz mindenkit ismeretlenül leugatni. Láttunk már ilyet nem egyet és nem lett jó vége. :-)
    Másrészt meg a kurva anyádat...:-)
  • havercsotány
    konzolos Battlefield ezerkilencszánegyvenhárom pacific topik nincs? csinálj már egyet magadnak és ott röhögjél
  • DarkSector
    thx ...amig a sok gyökér beszólogat és nem veszik észre magukat. én jót röhögök...
  • HUmanHunter
    csak így tovább :DD
  • DarkSector
    nepofázz bele a nagyok dolgába.
    amugyis suliban a helyed.
  • JagFater
    Húzzál már anyádba kisgyerek...
  • DarkSector
    ki kérdezett?
  • DarkSector
    kb annyit tudok, mint te a jo modorról. szarfaszu barátom...:D
  • uHs Gerzson
    Szerintem a csipa PC-n 2 lövés testre kell majd a fejes meg instant kill :) Azt konzolon csak 1 lövés a nehezebb irányítás miatt.
  • Snexi
    pedig régebben mennyiveljobb volt,kb minden játékból a megjelenés elött hetekkel volt demó (ha jól emlékszem a bf2142nél is) mostmeg...
  • TDC Geronimo
    Majd megjelenéssel egyidőben trial.
  • Snexi
    jöhetne már egy demó pc-re
  • TDC Geronimo
    fegyóknál nem lehet így újratölteni, rakétavetőnél van csak ez, de gondolom bugos -.-

Snipereket meg itt is utálom meg ott is utálni fogom szal mind1 :D
  • n003
    a tárazást (ahogy nézem a videókat) elég csak elindítani álá híróz és már válthatsz is át másik fegyverre?
    a másik ami érdekel hogy majd nem e lesz e a csípa majd egér+bill-vel kicsit fölényben??

amúgy a regenerálódással kapcsolatban énis Bala véleményén vagyok
  • Running
    Az már rég volt, felejtsétek már el. Változnak az idők, változnak a játékok is... Ha nem lenne fejlődés változtatás, még mindig a wolf3d-vel játszanánk.
  • erdos
    Hát nem tudom, ki kell majd próbálni de a 42-ben még a legjobbaknak is csak szökőévben egyszer volt gondjuk a lőszerrel, mire odaért volna addigra úgyis meghalódzott és ott nem lehetett a a kettőhússzal az úttesten a halottakat pattogtatni :D Az hogy nincs splash damage az jobban izgat, elővehetnék a 42-t tanulmányozni egy kicsit....
  • Bala10
    értem én, meg örülök is neki, hogy szép, de ha már így hangsúlyozzák azt, hogy bf42, meg minden, akkor kéretik olyanra is csinálni. semmi más bajom nincs vele, csak ez a kettő. és mivel jódarabig nem jön majd ki 2.vh-s battlefield, ezért muszáj jónak lennie. :) régivel meg játszottam eleget, bár néha még fel-fel megyek a lasa szerverre :)
  • havercsotány
    A Cod is jó játék de kibaszott unalmas, akárcsak te!

• werkfilm
    változnak az idők
    de lehet játszani a régivel is.
  • Beers
    Most más kezd sok lenni pistike!
  • Bala10
    hátde nemár. és ha nem lövöm meg jól, elmegy, majd regenerálódik? ugyanmár. bf 42ben meg hányszor volt az, hogy elfogyott a töltény/nem lehetett ész nélkül lődözni mindenre/ és amiatt lőttek le, vagy veszett el egy zászló. a csipákról nem is beszélve. itt majd a játék elején elbújnak és elő sem jönnek a végéig. ez marha jó... azmeg, hogy mi van a cod4ben, leszarom. nem codozni akarok, hanem béfeezni. ilyenekkel nem kéne elszúrni ezt a játékot.
  • Bala10
    azt sem tudod miről van szó, csak idejöttél szart fosni.
  • TDC Geronimo
    Eddigi review értékelések

# IGN (8.5 / 10)
    # IGN Video Review
    # GameSpy (4.5 / 5)
    # Team Xbox (8.8 / 10)
    # Official Xbox Magazine (7.5 / 10)
    # GameReactor.se (8 / 10)
    # Edge Magazine (9 / 10)
    # Game Informer (8.5 / 10)
    # Games Radar (9 / 10)
    # G4TV (4 / 5)