15
-
dinnyegodre #15 "zöld jelölés a friss, a sárga a lejárat előtti, míg a vörös a lejárt szavatosságú árut jelöli"
Nos, még ha meg is valósulna amit kétlek, akkor is gondolnak a vörös-zöld színtévesztőkre, látszik. Gondolom aki nem színtévesztő, az is elhiszi, hogy egy színtévesztő simán megvenné a lejárt szavatosságú ételt is, mert nem tud különbséget tenni a színek között. Miért nem választanak olyan színösszeállítást, ahol különböző pálcikák fogják a fényeket. (Kék-piros, fehér-fekete, stb.) Azért lenne ez fontos, mert van sárga-kék színtévesztő is, meg aki színvak. Igaz, utóbbi kettőből lényegesen kevesebb van, de ha már ránk gondolnak, gondoljanak rájuk is. Aztán meg majd kikel a húsből a szörnyeteg boci, mert olyan romlott. (Black & White) :D:D:D
Vagy alapból nem működő ilyen ketyeréket raknának rájuk, és mindig frisset mutatna még ha kukacos is :D -
bunny #14 Ha meg nem volt egyenletes a hűtés, ergó kiolvadt akkor mellesleg ki kellene dobni - ez amúgy látszik a cuccon, pl. ami tele van havazva belül, az valószínűleg nem volt jól hűtve. Ja, hogy szinte minden így néz ki a boltban? Hát igen ... -
bunny #13 Ez is csak a népesség elbutításának eszköze. Átcimkézni ezt is lehet, akkor meg mivel jobb, mint a rányomtatott lejárati dátum? Jó ötlet,de tényleg csak egy újabb szög a környezetünk koporsójában. -
#12 "a már nem fogyasztható élelmiszerek egy riasztó hangot adnának ki"
Hiába minden cáfolat, meglepődnénk, milyen koncert fogadna minket riasztó hangokból a nagy áruházakban. -
#11 Tudod, hova mehetsz az okos logisztikáddal, hogyha haveri az adott termék-menedzser az ügyvezetővel, no meg előnyös szerződés kötést akar, persze az áruközvetítő, és nem a cége számára, ahol dolgozik... -
#10 Én is a "cipóra" asszociáltam. Egy jó ideig nem is tudtam értelmezni, hogy mi akar lenni ez. Tipikus példa, hogy kell legrosszabb címeket gyártani... -
#9 Te nyugodtan kerülhetnél terroristák kezére, akkor nem írnád minden cikkhez a baromságodat ! -
Sir Ny #8 Csak a terroristák kezére ne kerüljön! -
foregister #7 átcímkézés helyett okosabb logisztika.... tehát inkább arra törekszem h kevesebbet veszek, de megoldom a gyorsabb utánpótlást. Tudom, ez így megfogalmazva még egyszerűen is hangzik és picit komplexebb az egész kérdés. Dolgozom az ügyön :D -
CrW #6 Gyártóknak érdeke, hisz náluk általában nem poshad a termék sokáig. Leszállítják majd ha kérik akkor küldik az utánpótlást. Ha a teszkó a megrendelt termék felét eladaja a többit pedig átcimkézi az a gyártónak nem jó hisz az átcímkézett helyett küldhetne újat. -
#5 Újabb adalék a tökéletes környezetszennyezéshez. Gratulálok. -
#4 Csakhogy a gyártóknak és kereskedőknek egyáltalán nem érdeke, hogy ilyeneket alkalmazzanak, mert akkor sokkal több termék ragadna rajtuk. -
ntom #3 ehh, hogy chip-óra...
cipóra kapcsoltam, azaz kenyérre :) ha már egyszer szavatosság -
Alvarez999 #2 "Emellett van még lehetőség analóg és digitális számokkal való, valamint szöveges állapotkijelzésre."
Vajon milyenek lehetnek az analóg vagy digitális számok? Az eredeti cikkben ezekről szó sincs. -
Theodora #1 Csak nehogy kiderüljön, hogy mire az árú elhagyja a gyárat már le is járt! ;-)