39
  • Tetsuo
    Geforce GTX 295. De ez a minimum.
  • frecc
    Sziasztok!
    Tud valaki tippet adni ahhoz, hogyha a google earth-nek az óceános feature-jeit normálisan használni akarom, akkor ehhez min. milyen videokártya szükséges? Nem a legújabb cuccokra gondolok, hanem valami régebbire, amivel már mindez működik és használtan is hozzá lehet jutni.
    Üdv: frecc
  • Tsol
    "nem vagyunk hülyék!"
    Mért bízzak benned?
  • bender93
    Értyük Tsol!Mer' nem vagyunk hülyék!
    Ha kobminálnák az Ebay-jel akkor lehetne telket venni a marson is.
  • Tsol
    na csak arra akartam kilyukadni hogy ha a marsot nézzük akkor ne legyen föld a neve......szerintem
  • Tsol
    Mit akarsz te olvasni?
    NEM TUDSZ!
  • KM
    Mit akarsz te földelni?
  • Tsol
    A Google FÖLDEL a Marsot nézzük?
    Akkor a Google MARSAL meg a Földet skubizzuk majd?
  • GregSB
    Aha persze. Kb a tizedét nem tudja ez. Earthben több tucat layer van, olyanok is amiket a földről készítettek teleszkópokkal, + végig lehet nézni az összes Landernek az útvonalát és panoráma képeit (ala street view) amiket készítettek.
  • toto66
    Ahhoz valós időben kellene működnie, persze lehet pénzért azt is, már most, csak nem olcsó, és nem mindenkinek, és nem mindenhol. Később elkélpzelhető, hogy egyre frissebb képek kerülnek fel, és 20 év múlva, megnézheted kivel csalt meg a nejed a parkerdőben előzőnap. C:
  • KM
    A hangok is ezt mondják a fejedben?
  • Tetsuo
    A Google Earth-ot nem azert fejlesztik, h az embereknek jobb legyen, hanem h nagyjabol legalizaljanak 1 megfigyelesi rendszert..
  • KM
    Nem kötekedés, csak a saját butaságod próbálod alátámasztani mindenáron. Az, hogy semmit nem tett az eredetileg fizetős Keyhole programhoz a Google... Nagyon ingatag lábakon áll az érvelésed. Inkább örüljünk, hogy ilyen szépen fejlődik.
  • B0nFire
    Ez most kötekedés akar lenni részedről? Mert ha igen, közlöm, arra nem vagyok kapható. De válaszolok.

Semennyibe nem került, ahogy te is nagyon jól tudod. De nem szeretem ezt az "ajándék lónak..." hozzáállást. Attól hogy valami ingyen van, még nem következik belőle, hogy szarnak is kell lennie. Egyébként is kenhetné a hajára a Google az egész vállalkozást; úgy tenni, mintha abban csak az ő munkája lenne nagyon nagy tévedés. A városokat a hétköznapi júzerek modellezik le, az adatbázist az egész glóbusz népessége gyarapítja. Szó nincs itten arról, hogy vagyok én, egy multi, fejlesztek valamit, nagy pénzeket tolok bele, ingyen adom, így hát kuss. De a Google soha nem képviselte ezt az álláspontot, ez csak felénk szokás, hogy másoknak szavakat adunk a szájába, meg unalomból beszólunk a fórumon.
  • KM
    Rendben, mennyibe is fájt neked ez a program?
  • B0nFire
    Akkor módosítom: ..ahogy a fű nő!
  • Nikolaosz
    Általában a leginkább kedvelt helyeket frissítik a legtöbbször. lásd->New York A többit meg jó ha 3 évente egyszer... Na megnézem milyen is ez a G. Föld
  • torcipepe
    vagy fél éve még az új nemzeti helyén is csak egy gödör volt, sőt lehet hogy még mindig az van.
  • SirLord
    hé, ne oltsd a festéket jó?!
  • B0nFire
    Nem állítottam, hogy az én kisvárosom a legfontosabb dolog, és nem vitattam a Mars-kutatás létjogosultságát sem. Mindössze arra céloztam, hogy ha már egyszer ez a program a Földről szól (ti. a neve Google Earth), mi lenne, ha elsősorban a Földdel foglalkoznának a fejlesztések során? Itt nem csak az én lakhelyemről van szó, millió meg egy olyan helyszín van, amit még be lehetne iktatni ebbe a gigászi adatbázisba, és ha már itt tartunk, egy virtuális Földgömbön elsősorban nem az N2350-es extragalaxisra leszek kíváncsi, sem a Marianna-árokra az óceánban, mert az emberek nem ott élnek! Nagyon szép, hogy egyes helyszíneknek már a történelmi visszatekintés lehetősége is megadatott, tehát a korábban készült felvételek IS láthatóak a maiakkal együtt, természetesen a sznob helyeké (Manhattan, Eiffel-torony, Vatikán, Hamburg, meg Las Vegas), holott ezekről a Google Earthön kívül is annyi képet meg irományt lehet találni, hogy belefulladhat az ember, a világ bizonyos részeivel meg úgy tesznek, mintha egyáltalán nem is létezne. Waze, a Grand kanyont mi a lófasznak kellett lemodellezni a terrainnel??? Szép a 3D meg minden, de akkor is csak egy rakás kő, ahogy a Mars is az, és hiába fogják túrni még ezer évig, attól nem lesz érdekesebb. Ennél még azt is izgalmasabb nézni, ahogy a festék szárad!
  • KM
    Ok, akkor töröljék a projektet, majd miután betették a frekventált falucskádat foglalkozzanak a Marssal, meg azzal a böhöm sok vízzel...
  • archrodney
    Ehhez hasonló élményben a google.com/mars címen is lehet részed. Kb. 1 perc alatt meg lehet unni.

#8 Harcu: Nem akarok kötekedni de nem Mars a hadisten a rómaiaknál?
  • B0nFire
    Hm. Az én fatornyos falumról még mindig nincs elég makro felvétel. Pedig ha volna, lehet, hogy én is lemodelleznék néhány főbb épültetet a Google Earth számára. Úgy látszik, nincs rá igény. Pedig volna még a Földön is mit bepótolni; szép a Mars, meg minden, de kábé 10 perc alatt ki is élvezkedtem rajta magam. Nincs rajta mit nézni. Az óceánokon dettó. Roppant érdekes a rádió-jeladóval megjelölt tengeri állatok útvonala, de azt végigkövetni baromi hervasztó. A nagy kékség után még nagyobb kékség. Legalább a korallzátonyok meg lennének, azokon van mit nézni. De a pucér vízen vagy a csupa szikla Marson mit nézzek?
  • droidka
    Marsi Anikónak már lehet, hogy van ott is háza... Ha a mocskos terroristák miatt letiltják a Dakart szargentínából is, akkor ''csóringer'' Palik Lacee mehet a Marsra ralizni.
  • Sanyix
    Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön.
  • uwu
    A guliban még építik a Megyeri hidat.
  • Szefmester
    "Ezt a "tradíciót" folytatandó az új Mars üzemmódban a felhasználók lehetőséget kapnak saját három dimenziós tartalmaik hozzáadásához a Mars térképekhez."

szal ha valaki csinál egy "élethű" 3Ds UFOleszállóbázist meg miegymást akkor az is ott lesz? :P de jóóó XD
  • qwas
    Meg uszoszemuveg.
  • Vamp17
    a mi házunk látszik :)
  • Dany007
    Naja, még az a redvás pláza se látszik rajta... Pedig már jópár éve megvan.
    Mondjuk nem hinném, hogy őket veszprém érdekli a legjobban...
  • loky
    Kukkoljuk a marsi ítíí-t...de jóóó. Ha találtok majd kis zöld házikót írjátok ide...
  • harcu
    Egyébként pedig Google Római Hadisten.
  • harcu
    A ,,Google" szó a "googol" szóra játszik rá, amelyet Milton Sirotta, Edward Kasner amerikai matematikus unokatestvére talált ki. A googol azt a számot jelenti, amely 1-gyel kezdődik és 100 nulla követi.
  • DrRadon
    Évenként? Naponta. Ha a CIA meg a Mancs állatvédők képesek rá.... :)
  • T0nk
    Távcső az he.
  • joebacsi
    "Fél-szemüveg Föld" :)
  • tmisi
    "Google Föld" xD
  • xNoodlex
    Mit gondoltál majd évenként frissítik a Föld minden pontját? Pl. a pesti lakásunk környékét pont mostanában frissítették.

Google Föld... ezt minek lefordítani..
  • DjDano
    Azért nem ártana frissíteni a műholdas képeket, Veszprémről pl 2003 őszi felvételek vannak...