178
GW2 250 évvel az első rész után veszi fel a fonalat
-
#58 Ez is havidij mentes lesz ??? -
Pilutika #57 szerintem lassan majd jön 1-2 képecske is :) -
#56 Jó lenne már, ha itt lenne ez a "lassan". Sztem 2010-ig nemsok új infót hoznak nyilvánosságra, bár ne legyen igazam! -
Pilutika #55 majd lassan szerintem jönni fognk a szép kis képecskék videócskák és ámul a világ :) és mind ezt havidj mentesn ty :)
-
#54 Miért gondolod ezt? =/ -
Pilutika #53 te aztán biztos tudod is .. -
#52 Nem lesz az. -
Pilutika #51 jajj de várom nagyon király lesz. -
#50 majd meglátjuk, egyenlőre ígéretesnek tűnik. -
Bannernak? -
Dobronski #48 Szerintem az a rajzos téma is nagyon szép. Az évtized játéka lesz! -
#47 Trailer magyar felirattal. =D -
#46 megjelenési dátum=2010-2011 között. -
#45 mégse a végén nagyon király hogy lehet látni hogy milyen a játék mozgása. Gameplay feeling =D =D -
#44 elég béna. -
rexsimus #43 GW 2 teaser vidi! -
#42 nem. -
playstation9 #41 Hali.. már csak az a nagy kérdés hogy Fizetős-e lesz vagy sem:D -
#40 majd talán jövő ilyemnkor :D -
darkling #39 Itt regisztrálj és elsőkézből kapod az infót a GW2-ről. -
Pemack #38 még sehogy, próbálkozz újra 2010-2011 környékén -
killermano2000 #37 na valaki megmondaná??? -
killermano2000 #36 léci minnél hamarabb irjatok hogy hol kell a guild wars 2-ben regisztrálni -
killermano2000 #35 császtok!!! figy valaki tudja a guild wars 2-be hol lehet regisztrálni és aki tudja az léci könyörgöm irjon erre a cimre:[email protected] előre is kössz -
#34 ÓÓóóóóóhaaaaaa!!
Hamarosan annyit írok ide hogy egy külön oldalt betölt... :O -
DoA016 #33 ami azt illeti sztm nyugodtan lehet topicot nyitni a gw2 röl , pl elképzeléseket leirni hogy mi lesz a játékba , nem pedig szidni azt aki rossz infot tud .... az én véleményem szerint pl amikor a gw2 meg fog jelenni(ha egyáltalán megjelenik) akkor a wow osok száma le fog csökkeni ugy 30-40%al ... ^^ nem tudom mennyi ideje dolgoznak már a gw2 n az arenanetesek de az biztos hogy a "kiéheztetés" taktikát alkalmazzák :P -
#32 bebaszna :D -
seaedge #31 Elobb adjak ki a DNF-et, mint a GW2-t. -
#30 majd lesz amikor lesz :D -
#29 ??? -
#28 14-18 között -
#27 Elvileg életkorod 18-25-ig terjed... Én nem lennék büszke arra hogy ennyi idősen is ilyen hülye ikszdéket meg ilyeneket írogatsz. -
#26 Jó **** meg mindeki nyávog már??? Minek fáj hogyha van egy ilyen téma is?Egyszer úgyis jönnek róla az infók és akkor lehet megtömni a topikot. Nem tudom utóbbi időbe nagyon buta emberek vannak sg-n[Lehet azt irni h én vagyok buta de szerintem mindeki magából indul ki] egyből elkezd járni a szátok mintha annyira nagy baj lenne ha valamit leirsz,nyitsz...
Válság van látszik XD -
Hydroceph #25 áá nézd meg megnyitott témáit, fanatikus -
#24 Mi a rákank kell nyitogatni guild Wars 2 topicot amikor a játékrol még senkinek halvány lila göze sincs, még egy screenshot se jelent meg, és ahogy látom te még az elsö részét se ismered, mert hogy azok a screenshotok abbol vannak. Ha ennyire topicot akarsz nyitni akkor valami olyan játékal vagy témával kapcsolatban tegyed aminek utána néztél, merthogy ennek tuti nem az biztos. -
Hydroceph #23 XDD
Ez aztán a nagy info!
-
#22 A Világ mozgása
Guild Wars 2 történelem Ree Soesbee-től
„A Mouveli-i naptár szerint 1075-öt írtunk, amikor Kormir istennő felemelkedett. Ettől a naptól kezdjük a történelem óránk és megmutatjuk a jövőt attól a naptól számítva, ami mostanra a múltunkká vált. Kétszázötven évig küzdöttek Tyria hősei, miközben a világ változott körülöttük. A világot lázongások, kataklizmák és más, globális események változtatták meg. Az emberek hanyatlóban. Más fajok emelkednek fel, a világból egyre nagyobb részeket uralnak és a hatalom egyensúlya eltolódik. A világ megváltozott.”
Decimus történész, Durmand apátság
Tyria földjén konfliktus, káosz és több nemzedéknyi háború vonult át. Ritkán volt béke ezen a bajtól terhes vidéken. A Kormir felemelkedése és a Nagy Pusztitó legyőzése óta eltelt évek sem voltak mások. Voltak veszélyek. Voltak kalandok. Ez már nem az a Tyria, mint egykoron, mégis sok minden ugyanúgy maradt a baljós felszín alatt.
Évezredes, alvó szörnyek ébredtek fel. A föld felszínére másztak, borotvaéles karmaik olyan sziklákba és földbe mélyedtek, melyek több ezer éve nem láttak hozzájuk hasonlót. Azokat a helyeket pedig, ahol a felszínre értek uralmuk alá hajtották, felhasználták saját céljaik elérésére. Primordus, az első ezek közül, sereget gyűjtött, hogy helyetesítse a pusztítókat, melyek korábban szolgálták. Csatlósaival pedig lassan elfoglalta a a földalatt húzódó barlangokat, fokozatosan a felszínre kényszerítve az asurákat. Gunnar's Hold jégszörnyek martaléka lett, a nornok délre menekültek, arra az üres területre, amit egykor a törpék birtokoltak. A charrok óvatos barátságot ápolnak a nornokkal, tisztelve hatalmukat és erejüket.
Délre, Orr félszigete kiemelkedett az óceánból, szökőárat zúdítva a partmenti területekre. Sanctum Cay, D'Alessio Seaboard és a Battle Isles a hullámok alá süllyedt, de még Lion's Archot is úgy elárasztotta a víz, hogy a hatalmas várost el kellett hagyni, épületei romba dőltek az ártól. A kalózhajók, melyek Orr elsüllyedt szigetei között rejtőztek, felborultak és csak néhány hajónak sikerült elhagynia a területet. Ezek a romba dőlt északi parton telepedtek le, elkerülve a fekete árbocos hajókat, melyek megjelentek az orri területeken. Orr elveszett lelkei pedig, egy mélyen a tenger alatt bújó, sötét hatalom parancsára, elfoglalták a felemelkedett földeket.
Furcsa fajok, a nornok, az asurák és a rejtélyes sylvarik, nagy területeket foglaltak el. Ezek a civilizációk az embereket északra és nyugatra szorították, messze őseik földjétől. Az új fajok megszilárdították jelenlétüket Tyriában és most már ők alakítják az eseményeket körülöttük.
Történelem. -
#21 Tessék. -
Hydroceph #20 kik? igencsak gw1 graf sztem, azért valszeg komolyabb motor fut MAJD gw2 alatt, sztem olyan aion szintu cucc lkesz, én legalabbis ugy tom elkepzelni, de megtennéd h válaszolsz? -
#19 Azt irják h ez a második résznek a képei